Transfer sonrası 5. Gün erken gebelik testi

Taze transfer oldum sabah tekrar test yaptım şansıma test bozuktu test var evde ama krndimi tutup yarın felan yapmayı düşünüyorum inşallah bebeğim tutundu bana içimde negatif düşünce yok çok şükür testi yaparken erken olduğunu biliyordum ama insan dayanamıyo bian önce öğrenmek istiyor bu arada kan testini kaçıncı günde vermeliyiz

Başta hayet bir çizgi vardı ama sonra o çizgi kaybıldu gitti . Bugun 7. Gün çıksa çıkardı. Bugun hiç çıkmayıp 8. Gün çıkan olacağını sanmam
Bence 10. güne kadar umudunu kaybetme idrarda çıkmayıp kanda çıkan bile okudum. En iyi öğrendiğim şey kişiden kişiye çok değişiyor bu süreçler. Direkt negatif diye can sıkmamak lazım

Taze transfer sürecini hiç bilmiyorum ben ilk denememi dondurulmuş oldum bende garanti olsun diye 12. gün istedi doktorum ama 8 de 122 ile pozitifi gördüm. Bence en ideali 10. gün oluyor 5. gün embriyosu ise

Bence 10. güne kadar umudunu kaybetme idrarda çıkmayıp kanda çıkan bile okudum. En iyi öğrendiğim şey kişiden kişiye çok değişiyor bu süreçler. Direkt negatif diye can sıkmamak lazım
Bakalım kan verdim az önce , inşallah negatif değildir. Ama varsa çıkar yani artık bence , 7. Gün kanda

Başta hayet bir çizgi vardı ama sonra o çizgi kaybıldu gitti . Bugun 7. Gün çıksa çıkardı. Bugun hiç çıkmayıp 8. Gün çıkan olacağını sanmam
Umarım güzel haberler alırsın benimde transferden sonra 3 günüm test yapmamak için sabırsızım kasıklarımda ara ara ağrı oluyor zaten yapsam da şuan çıkmaz sanırım

Umarım güzel haberler alırsın benimde transferden sonra 3 günüm test yapmamak için sabırsızım kasıklarımda ara ara ağrı oluyor zaten yapsam da şuan çıkmaz sanırım
3. Gün daha çok erken çıkmaz, 5. Günden sonra başlıyor, bakalım benşm sonuç ne gelecek

Merhaba transferin 5 gününe kadar belirtileriniz var mıydı ? Varsa nelerdi acaba kızlar ? Benim dün 4 günüm 3 gün acayip bel ağrısı ve sol kasık ağrım vardı ve bir ağrı kesici içip uyumuştum bugunde sadece öğleden sonra başladı sık tuvalete çıkıyorum ve 2-3 gindür el ve ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum üşütmüşüm sanırım. Onun duşında hiç bir belirtim yok ve bu beni korkutuyor

Benim de dün 5.gündü işte adet sancısının hafif şekilde sancım vardı bugün ara ara belime kasıklarıma vuran bi sancı var Rabbim inşallah bizlere dopum ağrılarını sancıkarını da nasip etsin zor bir süreç

Ben kan yaptırdım bugun malesef negatif . 1.66 çıktı değer
Ne dicemi bilemedim gerçekten Tabbim size sağlık versin tekrar deneme gücü versin ne diyeyim

İnşallah canım amin inşallah. Hiç bir belirti olmaması korkutuyor sadece

Merhaba, benim bugün transfer haric 4 .günüm sizce test yapmalı mıyımm ara ara kasıgımda ağrı oluyor ve vajinamda ıslaklık hissediyorum sanki hastalanıcakmışım gibi, normalde hastalanmadan önce böyle hissederim. Sizede böyle belirtiler oldu mu?

Merhaba belirtim yok denecek kadar azdı. 5. gün idrar testinden sonra hafif hafif kasık ağrılarım başladı o kadar

bence erken. Benim 5. günde varla yok arası çıkmıştı 6-7 den sonra belli olmaya başladı. Yapsanız bile negatif çıkarsa canınızı sıkmayın şimdiden. Ben adet olacakmışım gibi hissetmedim hiç, sadece kasık ve bel ağrısı oldu hafif hafif

Selam senin testlerin de 2.çizgi hemen belli oluyomuydu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…