Transfer sonrası 5. Gün erken gebelik testi

Merhaba ben dayanamayıp 4..gübümde yaptım da çokk silik çizgi çıkmıştı bugün 7.günüm ve 4.gün baya adet sancısının hafifi vardı inşallah tutunuyolardır

Merhaba belirtim yok denecek kadar azdı. 5. gün idrar testinden sonra hafif hafif kasık ağrılarım başladı o kadar
Benimde bir belirtim yok. Bugün test yapmak istedim evde kaset test ama çıkmadı bişey herhalde bozuktu ama idrar yaparken kasetin üstüne direk yapmak istedim hafif eğildim sonrasında acayıp bi
ağrı kasık ağrım var kalcama vuruyor bacaklarıma vuruyor kötü bişey değildir değil mi

Senin kaçıncı günündü değildir inşallah kişiden kişiye çok değişiyor arkadaşım moralini bozma

Merhaba ben dayanamayıp 4..gübümde yaptım da çokk silik çizgi çıkmıştı bugün 7.günüm ve 4.gün baya adet sancısının hafifi vardı inşallah tutunuyolardır
Bende dördüncü gün yaptım dün yani bı çizgi var ama varla yok arası gibi görebilmek için şaşı olmak gerek dünden beri adet olacakmış gibi sancım oluyor arada bı sende de oluyormu bide testte ikinci cizki kaç dakka sonra cikti

Benimde ilk yaptığım öyleydi kızlar şöyleki benüm çizgilerim çok sonra çıkıyo ama gün geçtikçe o ikinci çizgi koyulaştı ama ilk yapıyorum bi 3 5 dk bişey yok sonra testi koyuyorum bi kenara sonra bakınca 2. Çizgileri görüyorum buda beni tedirgin ediyor

Ama o kuruma çizgisi oluyor ki eğer pembelik yoksa testi atmadiysan çöpe buraya atsana bı bakalim

İnşallah gülüm ya dua et
İnşallah ediyorum isteyen herkese çabalayan herkese Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın benim ilk denemem ve bian önce öğrenmek istiyorum bidaha deneme şansımda çok az gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı o iğneleri kullanmam yasak kişisel sağlığımı riske edip kağıt imzalayıp yaptırdım

Rabbim duysun seni inşallah nasip eder ikiz nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…