-
- Konu Sahibi iremmeri123
Merhaba ben dayanamayıp 4..gübümde yaptım da çokk silik çizgi çıkmıştı bugün 7.günüm ve 4.gün baya adet sancısının hafifi vardı inşallah tutunuyolardırMerhaba, benim bugün transfer haric 4 .günüm sizce test yapmalı mıyımm ara ara kasıgımda ağrı oluyor ve vajinamda ıslaklık hissediyorum sanki hastalanıcakmışım gibi, normalde hastalanmadan önce böyle hissederim. Sizede böyle belirtiler oldu mu?
Benimde bir belirtim yok. Bugün test yapmak istedim evde kaset test ama çıkmadı bişey herhalde bozuktu ama idrar yaparken kasetin üstüne direk yapmak istedim hafif eğildim sonrasında acayıp biMerhaba belirtim yok denecek kadar azdı. 5. gün idrar testinden sonra hafif hafif kasık ağrılarım başladı o kadar
Senin kaçıncı günündü değildir inşallah kişiden kişiye çok değişiyor arkadaşım moralini bozmaBenimde bir belirtim yok. Bugün test yapmak istedim evde kaset test ama çıkmadı bişey herhalde bozuktu ama idrar yaparken kasetin üstüne direk yapmak istedim hafif eğildim sonrasında acayıp bi
ağrı kasık ağrım var kalcama vuruyor bacaklarıma vuruyor kötü bişey değildir değil mi
10.gündede belli oluyo yaniTaze transfer sürecini hiç bilmiyorum ben ilk denememi dondurulmuş oldum bende garanti olsun diye 12. gün istedi doktorum ama 8 de 122 ile pozitifi gördüm. Bence en ideali 10. gün oluyor 5. gün embriyosu ise
Bugün 6 günüm canım. Kasık ağrılarım var ve beni korkutuyorSenin kaçıncı günündü değildir inşallah kişiden kişiye çok değişiyor arkadaşım moralini bozma
Bende dördüncü gün yaptım dün yani bı çizgi var ama varla yok arası gibi görebilmek için şaşı olmak gerekMerhaba ben dayanamayıp 4..gübümde yaptım da çokk silik çizgi çıkmıştı bugün 7.günüm ve 4.gün baya adet sancısının hafifi vardı inşallah tutunuyolardır
Yerleşiyodur belki pozitif düşünelimBugün 6 günüm canım. Kasık ağrılarım var ve beni korkutuyor
Benimde ilk yaptığım öyleydi kızlar şöyleki benüm çizgilerim çok sonra çıkıyo ama gün geçtikçe o ikinci çizgi koyulaştı ama ilk yapıyorum bi 3 5 dk bişey yok sonra testi koyuyorum bi kenara sonra bakınca 2. Çizgileri görüyorum buda beni tedirgin ediyorBende dördüncü gün yaptım dün yani bı çizgi var ama varla yok arası gibi görebilmek için şaşı olmak gerekdünden beri adet olacakmış gibi sancım oluyor arada bı sende de oluyormu bide testte ikinci cizki kaç dakka sonra cikti
Ama o kuruma çizgisi oluyor ki eğer pembelik yoksa testi atmadiysan çöpe buraya atsana bı bakalimBenimde ilk yaptığım öyleydi kızlar şöyleki benüm çizgilerim çok sonra çıkıyo ama gün geçtikçe o ikinci çizgi koyulaştı ama ilk yapıyorum bi 3 5 dk bişey yok sonra testi koyuyorum bi kenara sonra bakınca 2. Çizgileri görüyorum buda beni tedirgin ediyor
İnşallah ediyorum isteyen herkese çabalayan herkese Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın benim ilk denemem ve bian önce öğrenmek istiyorum bidaha deneme şansımda çok az gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı o iğneleri kullanmam yasak kişisel sağlığımı riske edip kağıt imzalayıp yaptırdımİnşallah gülüm ya dua et
Kuruma çizgisi duydum evet ama aynı derecede olmazmıAma o kuruma çizgisi oluyor ki eğer pembelik yoksa testi atmadiysan çöpe buraya atsana bı bakalim
Hangi marka testtiKuruma çizgisi duydum evet ama aynı derecede olmazmı
ProdoctorHangi marka testti
Yaaaa gözünnn aydınnn darısı bizim başımıza inşallahh canım senin kaçıncı günün
Rabbim duysun seni inşallah nasip eder ikiz nasip ederİnşallah ediyorum isteyen herkese çabalayan herkese Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın benim ilk denemem ve bian önce öğrenmek istiyorum bidaha deneme şansımda çok az gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı o iğneleri kullanmam yasak kişisel sağlığımı riske edip kağıt imzalayıp yaptırdım
Ayy maşallah canım darısı bize hayırlısıyla bizede dua et lütfen
YaptırmadımMerhaba sonucunuz çıktı mı