Transfer sonrası 5. Gün erken gebelik testi

hayırlısı olsun çok belli :) Maşallah:) transfer dahil mi normadel transfer günü saymıyorlar?

Çok sevindim senin adına. Açıkcası banada umut oldu. Bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ayki adetimi bekliyorum.
Çizgiler net belli.

Merhaba Çarşamba günü 5.gün embriyosu transferi oldum tek embriyo ilk denemem bugün sabah erken test yaptım çok hafif bir ikinci çizgi belirdi ve sabahtandırda adet sancımın hafifletilmiş şekilde bel ve kasıklarım da ağrı yanma hissi gibi bişeyler var hatta piskolojikmi acaba diyorum çok heyecanlıyım günlerim geçmiyor resmen sizce durumum ne olabilir

Merhaba doldurulmuş embriyo transferi mi oldunuz? Ben 5. Günde çok umutsuz test yaparak pozitifi gördüm 4 de çok erken ama umarım pozitiftir. Gün gün testi yenileyin benimki her seferinde biraz daha koyulaştı. 10. Gün en koyu çizgiyi gördüm. Bende de bel ve kasık ağrısı oluyor daha çok, bugün 12. gün daha da azaldı. Yorulduğumda ve akşamları daha çok. İnşallah sizinki de pozitiftir

Bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…