- Konu Sahibi iremmeri123
Dikkat et benimde çizgilerim günden güne koyulaşmıştıİki kez idrar testi yaptım ikisinde de çift çizgi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat et benimde çizgilerim günden güne koyulaşmıştıİki kez idrar testi yaptım ikisinde de çift çizgi çıktı
Ay çok şükür balım ya bence o yerleşme kanamasıydı allahın izniyle kucağına da alırsın inşalllahKanamadan sonra yaptım
Aşkım ama kanama devam ediyor ama umud Allahtan kasıklarımda felanda sancı var ben şeyi merak ediyorum negatifse bile ader günümden çok önce adet olurmuyum kiAy çok şükür balım ya bence o yerleşme kanamasıydı allahın izniyle kucağına da alırsın inşalllah
Aman dur aşkım korkutma kendini ve negatif düşünme iyisini düşün bi hastaneye gidicektin ne yaptın onuAşkım ama kanama devam ediyor ama umud Allahtan kasıklarımda felanda sancı var ben şeyi merak ediyorum negatifse bile ader günümden çok önce adet olurmuyum ki
Gitmedim görüştüm ilaçlarını kullan felan pazartesi kanla görüşelim dedilerAman dur aşkım korkutma kendini ve negatif düşünme iyisini düşün bi hastaneye gidicektin ne yaptın onu
Dikkat et gulum yinede sen. Kanama devam ediyor mu?Gitmedim görüştüm ilaçlarını kullan felan pazartesi kanla görüşelim dediler
Canim hiç bilmiyorum ki ben ya inşallah bilen anlayan cevap verir sorununaMerhaba kızlar ,
bende 5 Şubatta iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi. Sonra dayanamayıp 10 şubat ta kanda 6.2 gördüm. Doktorum hamilesiniz lütfen dikkat edin uzanmayın filan dedi. Sonra 15 Şubatta yine test yaptırdım. Bu sefer değerim 7.9 çıktı. normalde test günüm 17 şubat. doktorum 17 şubatta yeniden yaptırın ona göre konuşalım dedi. sizce nedir? Hamilemeyim?
Bu sabah tekrar yaptım yine silik çıktı fotograf ekledim sizce gebelik olabilir miCanım dikkat et test yapınca bizimlede paylaş
9 günüm ve gece adet sancısı yanmasıyla uyandım wc indim bişey yokru parol attım. Biliyorsun test yaptım negatif dün kanda verdim negatifti ve ben akşam fitili progestanı atmayı unuttum. Sence cocuk oluşumu mu var yoksa ğrogestan kullanmadım ondan mı olduGitmedim görüştüm ilaçlarını kullan felan pazartesi kanla görüşelim dediler
Heran herşey olabiliyor canım benimde çok sancım kanamam oldu doktorum pruloton depot vurul kan testi yaptır dedi ben dedim çubuk testlerde pozitid diye kandada benim pozitif çıktı cuma yaptırdım acilde kalkmıyor yatıyorum azcık dolansam kan geliyo9 günüm ve gece adet sancısı yanmasıyla uyandım wc indim bişey yokru parol attım. Biliyorsun test yaptım negatif dün kanda verdim negatifti ve ben akşam fitili progestanı atmayı unuttum. Sence cocuk oluşumu mu var yoksa ğrogestan kullanmadım ondan mı oldu
Progestandan da olabilir peki kanama oldunmu kanda da 12 günden sonra emin ol dualarım seninle canım,9 günüm ve gece adet sancısı yanmasıyla uyandım wc indim bişey yokru parol attım. Biliyorsun test yaptım negatif dün kanda verdim negatifti ve ben akşam fitili progestanı atmayı unuttum. Sence cocuk oluşumu mu var yoksa ğrogestan kullanmadım ondan mı oldu
5. Günde kaset test mi yaptınız yoksa erken gebelik testi mi bende 6. Günüm kaset test yaptım negatif çıktıMerhaba doldurulmuş embriyo transferi mi oldunuz? Ben 5. Günde çok umutsuz test yaparak pozitifi gördüm 4 de çok erken ama umarım pozitiftir. Gün gün testi yenileyin benimki her seferinde biraz daha koyulaştı. 10. Gün en koyu çizgiyi gördüm. Bende de bel ve kasık ağrısı oluyor daha çok, bugün 12. gün daha da azaldı. Yorulduğumda ve akşamları daha çok. İnşallah sizinki de pozitiftir
Merhaba erken gebelik testi yapmıştım ben5. Günde kaset test mi yaptınız yoksa erken gebelik testi mi bende 6. Günüm kaset test yaptım negatif çıktı
Bir sorum olacak 01 Eylül'de 5.gun embriyosu transfer yapıldı transferin 5 günü test yaptım negatif çıktı fakat kasıklarımda hafif ağrı oluyor göğüslerimde hassasiyet oldu ama negatif çıkınca kafam karıştı yardımcı olur musunuzHayırlı olsun bence pozitif