Ben 29 yasindayim ilk denemem çift embiryo transferi yapıldı 3. Gün taze enbiryolar biri 6 biri 8 hücreli bakalım artık Allah büyükAy Allahım insallah yaa, 43 yasindayim 2. denemem. Sizin durum nasil kacinci gun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 29 yasindayim ilk denemem çift embiryo transferi yapıldı 3. Gün taze enbiryolar biri 6 biri 8 hücreli bakalım artık Allah büyükAy Allahım insallah yaa, 43 yasindayim 2. denemem. Sizin durum nasil kacinci gun?
Merhaba 6. Gun erken gebelık testıyle pozitif oldugunu ogrenmıstım siz erken davranmıssınız 1-2 gun bekleyın benceMerhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi
Hangi gun yapıldı transferBen 29 yasindayim ilk denemem çift embiryo transferi yapıldı 3. Gün taze enbiryolar biri 6 biri 8 hücreli bakalım artık Allah büyük
Benim de gecen hafta cuamrtesiydi sizden 3 gun once. Hadi insallah iyi haberler alirizSalı günü yeni daha
İnşallah inşallah Allah yardımcımız olsun ikimizinde olur inşallahBenim de gecen hafta cuamrtesiydi sizden 3 gun once. Hadi insallah iyi haberler aliriz
Merhaba canım sonucun ne çıktı aynı durumu bende yaşıyorum şuan dondurulmuş 5.gün embriyosu ve 5-6. Gün testim de bu şekil çıktıMerhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallahBen 29 yasindayim ilk denemem çift embiryo transferi yapıldı 3. Gün taze enbiryolar biri 6 biri 8 hücreli bakalım artık Allah büyük
Malesef tutmadi ama su an ikinci transfer oldum ve pozitiv cikti yarin kan verecegim insallahMerhaba 6. Gun erken gebelık testıyle pozitif oldugunu ogrenmıstım siz erken davranmıssınız 1-2 gun bekleyın bence
Hayirli haberlerinizi bekliyorumMerhaba canım sonucun ne çıktı aynı durumu bende yaşıyorum şuan dondurulmuş 5.gün embriyosu ve 5-6. Gün testim de bu şekil çıktı
Yoo bende goruyorum hayirlisi insallah kan testi yaptirdiniz miSelam herkese, bugun transferin 5.gunu erken gebelik testi yaptim, 2. 3. Dk dan sonra test boyleydi. Silik cizgiyi kafamda uyduruyo olabilirim o kadar cok baktim ki.. siz bisey goruyo musnuz yoksa bembeyaz mi?
Maalesef ilk denemem basarisiz di su an hamileyim ve bu ikinci transferimMerhaba sonucunu merak ettim inşallah tutmuştur