Transfer sonrası 5. Gün erken gebelik testi

Bugun 4. Gün dayanamadım yaptım test ama tek çizgi. Çok canımıda sıkmadım çok erken yaptığım için ama bakalım artık yarın sabah yine yaparım 5. Gün.
aynen sıkmayın canınızı çok erken zaten 4. gün. Ben çok şükür pozitifi aldım darısı size ve tüm isteyenlere inşallah

Merhaba ben tüp bebekle hamile kalan biri olarak söylüyorum 5.gün embriyosu dondurulmus transferdı benım de aynı şekilde normalde 12. Gun test gunuydu dayanamayıp erken testi 5. Gün de yaptım pozitifti merakımdan kan vermeye gittim ve gercekten pozitif cıktı test gunumde de kan verdim katlayarak devam etmişti insallah siz de hamılesınızdır ve isteyen herkese Allah nasip etsin bu güzel duyguyu…

merhaba benim de 8. günden itibaren kanda katlanarak devam ediyor çok şükür. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah sizin çocuğunuzla da sağlıklı günler nasip etsin

merhaba benim de 8. günden itibaren kanda katlanarak devam ediyor çok şükür. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah sizin çocuğunuzla da sağlıklı günler nasip etsin
Bende yaptım test çok silik var ama acaba ben mi görüyorum sadece testi diye düşünüyorum. Sizin kaçıncı gündü bugun .

aynen sıkmayın canınızı çok erken zaten 4. gün. Ben çok şükür pozitifi aldım darısı size ve tüm isteyenlere inşallah
Hayırlısı olsun çok sevindim adınıza:) çok aşırı silik bir çizgi var ama sadece ben mi görüyorum yoksa öyle bir çizgi gerçekten varmı bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_4297.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 599
Hayırlısı olsun çok sevindim adınıza:) çok aşırı silik bir çizgi var ama sadece ben mi görüyorum yoksa öyle bir çizgi gerçekten varmı bilmiyorum.
Buda dün gece yaptığımdı. Daha belirginleşir sbaha dedim ama aynı

Eklentiler

• IMG_4292.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 488
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…