- 15 Ağustos 2022
- 24
- 10
- 36
- Konu Sahibi iremmeri123
bende 5 şubatta çift embriyo oldum bende korkuyorum. Allah gönlümüze göre versin.Bugün benimde 6. Günüm ama korkuyorum test yapmaya 6. Gün çift embriyo transferi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 5 şubatta çift embriyo oldum bende korkuyorum. Allah gönlümüze göre versin.Bugün benimde 6. Günüm ama korkuyorum test yapmaya 6. Gün çift embriyo transferi oldum
hayırlısı olsun çok belli :) Maşallah:) transfer dahil mi normadel transfer günü saymıyorlar?Kızlar selam, bugün dondurulmuş 5. gün embriyo transferimin 5. günü. Net bir sonuç çıkmayacağını bilerek yine de test yapmak istedim. Fakat belli belirsiz çizgi çıktı umarım siz de görebilirsiniz fotoda. Bu şekilde 5. Gün idrar testi ile pozitif öğrenen oldu mu çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3381613 hay
çok teşekkürler darısı size inşallah. Transfer günü hariç 5. gün olarak sayılıyorhayırlısı olsun çok belli :) Maşallah:) transfer dahil mi normadel transfer günü saymıyorlar?
ben predector kullandım valla çok hassastı başka çok bilmiyorum :)İnşallah belirginleşir , ama dün demişlerdi prodoctor marka testler yanıltıcı olabiliyor diye, hangisini alsam ki acaba
Ben negatif sonuç aldım inş sizinki tutunurbende 5 şubatta çift embriyo oldum bende korkuyorum. Allah gönlümüze göre versin.
Amin cok teşekkür ederim sağlıkla kucagınıza almak nasip olsunmerhaba benim de 8. günden itibaren kanda katlanarak devam ediyor çok şükür. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah sizin çocuğunuzla da sağlıklı günler nasip etsin
ne diyeceğimi bilemedim. Ama umut etmekten vazgeçme... iyi dilekleriniz için teşekkürler.Ben negatif sonuç aldım inş sizinki tutunur
Teşekkür ederim. Amin.çok teşekkürler darısı size inşallah. Transfer günü hariç 5. gün olarak sayılıyor
Eğer test gördüysen çok erken kan testini ve zamanını bekle lütfen...Ben negatif sonuç aldım inş sizinki tutunur
Lütfen umut etmekten vazgeçmeyin. İnşallah yeniden yapacak maddi ve manevi gücü bulursunuzBen negatif sonuç aldım inş sizinki tutunur
Kızlar selam, bugün dondurulmuş 5. gün embriyo transferimin 5. günü. Net bir sonuç çıkmayacağını bilerek yine de test yapmak istedim. Fakat belli belirsiz çizgi çıktı umarım siz de görebilirsiniz fotoda. Bu şekilde 5. Gün idrar testi ile pozitif öğrenen oldu mu çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3381613
Çok sevindim senin adına. Açıkcası banada umut oldu. Bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ayki adetimi bekliyorum.
Çizgiler net belli.
çok teşekkür ederim umarım senin için de çok güzel hayırlı sonuçlar gelir. Evet ilk denememdiBu arada ilk denememi?
Allah razı olsun canım. Son birşey sormak istiyorum. Sendedemi doğal transfer oldu? Yani transfere bi kaç gün kalana kadar ilaç kullandınmı?çok teşekkür ederim umarım senin için de çok güzel hayırlı sonuçlar gelir. Evet ilk denememdi
yok ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Yumurta toplama sonrası ilk adetimi bekledik diğer ay transfer yapıldıAllah razı olsun canım. Son birşey sormak istiyorum. Sendedemi doğal transfer oldu? Yani transfere bi kaç gün kalana kadar ilaç kullandınmı?
Merhaba doldurulmuş embriyo transferi mi oldunuz? Ben 5. Günde çok umutsuz test yaparak pozitifi gördüm 4 de çok erken ama umarım pozitiftir. Gün gün testi yenileyin benimki her seferinde biraz daha koyulaştı. 10. Gün en koyu çizgiyi gördüm. Bende de bel ve kasık ağrısı oluyor daha çok, bugün 12. gün daha da azaldı. Yorulduğumda ve akşamları daha çok. İnşallah sizinki de pozitiftirMerhaba Çarşamba günü 5.gün embriyosu transferi oldum tek embriyo ilk denemem bugün sabah erken test yaptım çok hafif bir ikinci çizgi belirdi ve sabahtandırda adet sancımın hafifletilmiş şekilde bel ve kasıklarım da ağrı yanma hissi gibi bişeyler var hatta piskolojikmi acaba diyorum çok heyecanlıyım günlerim geçmiyor resmen sizce durumum ne olabilir
Bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün oluyor acabaMerhaba doldurulmuş embriyo transferi mi oldunuz? Ben 5. Günde çok umutsuz test yaparak pozitifi gördüm 4 de çok erken ama umarım pozitiftir. Gün gün testi yenileyin benimki her seferinde biraz daha koyulaştı. 10. Gün en koyu çizgiyi gördüm. Bende de bel ve kasık ağrısı oluyor daha çok, bugün 12. gün daha da azaldı. Yorulduğumda ve akşamları daha çok. İnşallah sizinki de pozitiftir
1 haftaya kadar oluyor diye biliyorumBu çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün oluyor acaba
Başta hayet bir çizgi vardı ama sonra o çizgi kaybıldu gitti . Bugun 7. Gün çıksa çıkardı. Bugun hiç çıkmayıp 8. Gün çıkan olacağını sanmam1 haftaya kadar oluyor diye biliyorum