- 23 Nisan 2023
- 72
- 29
- 30
-
- Konu Sahibi iremmeri123
Hayırlı olsun bence pozitifKızlar selam, bugün dondurulmuş 5. gün embriyo transferimin 5. günü. Net bir sonuç çıkmayacağını bilerek yine de test yapmak istedim. Fakat belli belirsiz çizgi çıktı umarım siz de görebilirsiniz fotoda. Bu şekilde 5. Gün idrar testi ile pozitif öğrenen oldu mu çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3381613
çok teşekkürler umarım öyledir umutlandım ben deHayırlı olsun bence pozitif
Merhaba tebrik ederim herhangi belirtiniz var mı benimde 6. Günüm korkuyorum test yapmayaKızlar selam, bugün dondurulmuş 5. gün embriyo transferimin 5. günü. Net bir sonuç çıkmayacağını bilerek yine de test yapmak istedim. Fakat belli belirsiz çizgi çıktı umarım siz de görebilirsiniz fotoda. Bu şekilde 5. Gün idrar testi ile pozitif öğrenen oldu mu çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3381613
Çok teşekkürler. açıkçası düne kadar net bi belirtim yoktu sağ kasığım çok hafif sızlıyordu ara ara o kadar. Bugün bel ağrısı başladı ama psikolojik de olabilir hamilelik belirtisi diyemiyorum.Merhaba tebrik ederim herhangi belirtiniz var mı benimde 6. Günüm korkuyorum test yapmaya
Çok sevindim adınıza Rabbım sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsinÇok teşekkürler. açıkçası düne kadar net bi belirtim yoktu sağ kasığım çok hafif sızlıyordu ara ara o kadar. Bugün bel ağrısı başladı ama psikolojik de olabilir hamilelik belirtisi diyemiyorum.
Valla ben negatif çıkacağına kendimi hazırlayarak test yaptım biraz eşimin ısrarıyla. Çünkü 10. güne kadar idrara yansımaması çok normal. Canınız sıkılmayacaksa deneyebilirsiniz, biraz bile kafanıza takarsanız hiç yapmayın az bi süre kaldı kötü geçmesin günleriniz
Amin isteyen herkesin bebişlerini sağlıkla kucaklarına versin rabbimÇok sevindim adınıza Rabbım sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsinbenimde fazla belirtim yok ondan çok korkuyorum ama nasipte varsa oluyo demekki ben istiyorum ama eşim bekleyelim diyo bizde de cumaya kadar biraz daha sabır bakalim
her hangi bi ilaç kullanmadıysan çatlatma iğnesi gibi ben 3.gün öğrendimKızlar selam, bugün dondurulmuş 5. gün embriyo transferimin 5. günü. Net bir sonuç çıkmayacağını bilerek yine de test yapmak istedim. Fakat belli belirsiz çizgi çıktı umarım siz de görebilirsiniz fotoda. Bu şekilde 5. Gün idrar testi ile pozitif öğrenen oldu mu çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3381613
Ostrojen ve progesteron ilaçlarını kullanıyorum çatlatma iğnesi kullanmadım. Sizin de çok erken olmuş ne güzel, doğum yaptınız mı?her hangi bi ilaç kullanmadıysan çatlatma iğnesi gibi ben 3.gün öğrendim
Bugün benimde 6. Günüm ama korkuyorum test yapmaya 6. Gün çift embriyo transferi oldumAlttaki de bugün 6. gün. Kan değerini bekliyorum inşallah iyi gelirtransfer sonrası kanı bekleyen arkadaşlarla konuşalım
Şuan 14 haftalığız dahaOstrojen ve progesteron ilaçlarını kullanıyorum çatlatma iğnesi kullanmadım. Sizin de çok erken olmuş ne güzel, doğum yaptınız mı?
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Bugün hemşire aradı beni de testi söyledim yanıltıcı olur kanı bekleyin bunu dikkate almayın dedi moralim bozuldu. Çatlatma iğrenesi vs. kullanmadan pozitif nasıl yanıltıcı olur anlamadımŞuan 14 haftalığız daha
Umarım güzel sonuçlar gelirBugün benimde 6. Günüm ama korkuyorum test yapmaya 6. Gün çift embriyo transferi oldum
Belirtiniz var mı sizin benim gaz şikayetim dışında hicbisey hissetmiyorumUmarım güzel sonuçlar gelirbana da hemşire test sonucuna güvenme dedi kanı bekleyeceğiz bakalım her türlü
bugüne kadar belirtim yok gibiydi çok hafif kasık ağrısı ama bugün bel ve kasık ağrım arttı. Belirti olmaması da çok normalmişBelirtiniz var mı sizin benim gaz şikayetim dışında hicbisey hissetmiyorum
testler bazen bozuk çıkabiliyor doktorumda bana demişti ama çok şükür sıkıntı olmadı 5 gün test takibi yapıp kan vermiştim sonra ilk 44 sonra 178 olarak çıktı 1 hafta sonra kese görmüştümMaşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Bugün hemşire aradı beni de testi söyledim yanıltıcı olur kanı bekleyin bunu dikkate almayın dedi moralim bozuldu. Çatlatma iğrenesi vs. kullanmadan pozitif nasıl yanıltıcı olur anlamadım
Ay inşallah pozitif sonuçlar alırız ya benim perşembe test günümbugüne kadar belirtim yok gibiydi çok hafif kasık ağrısı ama bugün bel ve kasık ağrım arttı. Belirti olmaması da çok normalmiş
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Bugün hemşire aradı beni de testi söyledim yanıltıcı olur kanı bekleyin bunu dikkate almayın dedi moralim bozuldu. Çatlatma iğrenesi vs. kullanmadan pozitif nasıl yanıltıcı olur anlamadım
Testte kaçıncı gün pozitif görmüştünüztestler bazen bozuk çıkabiliyor doktorumda bana demişti ama çok şükür sıkıntı olmadı 5 gün test takibi yapıp kan vermiştim sonra ilk 44 sonra 178 olarak çıktı 1 hafta sonra kese görmüştüm