- 23 Nisan 2023
- 72
- 29
- 30
-
- Konu Sahibi iremmeri123
Ben de takibe başladım dünden bugüne bayağı belirgin oldu. Cumaya kadar böyle gider umarım cuma cumartesi de kan vericem
Sizde 1 yazan transfer sonrası kaçıncı gündü 3 mü?
3.günTestte kaçıncı gün pozitif görmüştünüz
3.günSizde 1 yazan transfer sonrası kaçıncı gündü 3 mü?
İnşallah gittikçe koyulaşır en son iyice koyulaştı öyle verdim bendeBen de takibe başladım dünden bugüne bayağı belirgin oldu. Cumaya kadar böyle gider umarım cuma cumartesi de kan vericem
inşallah ben de normalde pazar vermem lazım perşembe cuma koyulaşırsa vermek istiyorumİnşallah gittikçe koyulaşır en son iyice koyulaştı öyle verdim bende
Bende test günümden önce vermiştim çifti görünceinşallah ben de normalde pazar vermem lazım perşembe cuma koyulaşırsa vermek istiyorum
Merhaba umarım kan sonucunuz da iyi gelir. Demek ki 5-6 dan sonra yavaş yavaş hormon artmaya başlıyor vücuttaMerhaba bende 5. Gün yaptım aynı böyleydi 6. Gün Bidaha yaptım koyulaştı. Bugün 8. Gün yarın gidip kan vereceğim pozitiftir inşallah zaten hafif kaşık ağrısı bel ağrısı gaz artışı insan vücudunda bir değişim hissediyor ufak tefek de olsa
Bende de hafif kasık ağrısı ve gaz var test gününe kadar beklicem galiba bugün 6. GünümMerhaba bende 5. Gün yaptım aynı böyleydi 6. Gün Bidaha yaptım koyulaştı. Bugün 8. Gün yarın gidip kan vereceğim pozitiftir inşallah zaten hafif kaşık ağrısı bel ağrısı gaz artışı insan vücudunda bir değişim hissediyor ufak tefek de olsa
Evet yarın kan vereceğim inşallah olumlu olur olursa buraya da yazarımMerhaba umarım kan sonucunuz da iyi gelir. Demek ki 5-6 dan sonra yavaş yavaş hormon artmaya başlıyor vücutta
ben erken çıkmama ihtimalini düşündüğüm için yaptım kafama takmayacaktım çıkmazsa Şuan tabi içim daha rahat ama çoğu kişinin de bekliyor aslında en güzeli test gününe kadar sabretmekBende de hafif kasık ağrısı ve gaz var test gününe kadar beklicem galiba bugün 6. Günüm
Kan verdin mi canım insallah güzel sonuç alirsin . Şeyi merak ediyorum herhangi bir lekelenme, kanama vs oldu mu. Bunun illa olması mı gerekiyorMerhaba bende 5. Gün yaptım aynı böyleydi 6. Gün Bidaha yaptım koyulaştı. Bugün 8. Gün yarın gidip kan vereceğim pozitiftir inşallah zaten hafif kaşık ağrısı bel ağrısı gaz artışı insan vücudunda bir değişim hissediyor ufak tefek de olsa
Bugün verdim 190 çıktı. Kanama olmadı transferin ikinci günü çok küçük nokta kadar bir kahverengi leke geldi 1 kere başka da hiçbir kanama lekelenme olmadıKan verdin mi canım insallah güzel sonuç alirsin . Şeyi merak ediyorum herhangi bir lekelenme, kanama vs oldu mu. Bunun illa olması mı gerekiyor
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Bugün verdim 190 çıktı. Kanama olmadı transferin ikinci günü çok küçük nokta kadar bir kahverengi leke geldi 1 kere başka da hiçbir kanama lekelenme olmadı
Hayırlı olsun gebelik testlerinde zamanla kalınlaştı mı çift çizgi? Bende özellikle son 2 gündür benzer şekilde geliyor emin olamıyorum bir türlü değer artıyor mu diyeBugün verdim 190 çıktı. Kanama olmadı transferin ikinci günü çok küçük nokta kadar bir kahverengi leke geldi 1 kere başka da hiçbir kanama lekelenme olmadı
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
ben 2 kez yaptım ikincisinde çok hafif daha netti sonra bir gün bekleyip kan verdim 2 güne birdaha kan vereceğim dr bi kere bakalım 2 kat artış olursa sorun yok dediHayırlı olsun gebelik testlerinde zamanla kalınlaştı mı çift çizgi? Bende özellikle son 2 gündür benzer şekilde geliyor emin olamıyorum bir türlü değer artıyor mu diye
ben de bu sabah son kez yaptım belirginleşti bugün kan vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırım. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim
ben 2 kez yaptım ikincisinde çok hafif daha netti sonra bir gün bekleyip kan verdim 2 güne birdaha kan vereceğim dr bi kere bakalım 2 kat artış olursa sorun yok dedi
hayırlı olsun inşallah pozitif olur tadını çıkartınKızlar pozitif çıkanların hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahbende pazartesi günü 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Kasık ve belimdr hafif ağrı var. İnşallah pozitifi görürüm