Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuza danistiniz mi 12.gun icin biraz dusuk geldi banaMerhabalar,
Ben bugün kan testi verdim ve sonucum 185.1 geldi. 12.gün değeri nasıldır?
Ne oldu sonucunuz rabbim en hayırlısını nasip etsinSagliklica gelsin insallah Ay benim de öğleden sonra çıkacak. İnşallah benimki de güzel gelir
Malesef olmadi benim..Ne oldu sonucunuz rabbim en hayırlısını nasip etsin
Yeni kan testi verdinizmiDeğerle ilgili bir şey demedi sadece 2 gün sonra tekrarlanacak ve artışa bakılacak.
Evet bugün verdim 495 çıktıYeni kan testi verdinizmi
Maşallah güzel çıktı sağlıkla kuçağınıza alınEvet bugün verdim 495 çıktı
Çok teşekkür ederim inşallah böyle devam eder ve isteyen herkese nasip olurMaşallah güzel çıktı sağlıkla kuçağınıza alın
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aynı gün test vermişiz benim pztesi 194 çıktı bugün 488Merhabalar,
Ben bugün kan testi verdim ve sonucum 185.1 geldi. 12.gün değeri nasıldır?
Sana da hayırlı olsun canım, çok mutlu oldum senin adına da. İnşallah sağlıkla ilerlesin ve rabbim bize nasip etsin. Çok güzel sonuçlarınHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aynı gün test vermişiz benim pztesi 194 çıktı bugün 488
Tekrar test yaptın mı canım? Yaptıysan sonucun ne oldu?Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aynı gün test vermişiz benim pztesi 194 çıktı bugün 488
Bugün sağlık ocağında yaptım canım sonuçlar 1 gün sonra çıkar yarın görürüm herhalde e nabızda inşallah iyi çıkar ya endişeleniyorum kendi kendime. Benim doktorum hiç istemedi bidaha test iyi gidiyor dedi 20 kasımda gel iki günde bir kan ver falan demedi. Takip etmesi gerekmez miydi ilk hafta falanTekrar test yaptın mı canım? Yaptıysan sonucun ne oldu?
ya inşallah çok güzel gelir sonucun. Aslında benim de doktorun tekrar test istemedi ama ben yaptırdım ve sonucum 866 geldi. Hastanede tüp bebek koordinatörü bu değerin güne göre biraz düşük olduğunu söyledi, tüm moralim bozuldu Pazartesi tekrar kan istediBugün sağlık ocağında yaptım canım sonuçlar 1 gün sonra çıkar yarın görürüm herhalde e nabızda inşallah iyi çıkar ya endişeleniyorum kendi kendime. Benim doktorum hiç istemedi bidaha test iyi gidiyor dedi 20 kasımda gel iki günde bir kan ver falan demedi. Takip etmesi gerekmez miydi ilk hafta falan
Son testin ne zamandı? Aralarında 2 gün var mıydı? Sanki önceki test 490 falan demiştin iki kat artmasa da tam yine artmış baya bana pek kötü gelmedi yani. Bence moralini bozma iyi tut pazartesi iyi sonuçlar alırsın inşallahya inşallah çok güzel gelir sonucun. Aslında benim de doktorun tekrar test istemedi ama ben yaptırdım ve sonucum 866 geldi. Hastanede tüp bebek koordinatörü bu değerin güne göre biraz düşük olduğunu söyledi, tüm moralim bozuldu Pazartesi tekrar kan istedi
Evet 2 gün önce 490dı. Bana da iyi geldi ama öyle söyleyince stres oldum biraz. Çok teşekkür ederim canım, umarım sende yarın çok güzel sonuçlar alırsın.Son testin ne zamandı? Aralarında 2 gün var mıydı? Sanki önceki test 490 falan demiştin iki kat artmasa da tam yine artmış baya bana pek kötü gelmedi yani. Bence moralini bozma iyi tut pazartesi iyi sonuçlar alırsın inşallah
Alakası yok boşuna moral bozuyorlar 2 karı artmış Herkesin değeri aynı olmazki benim daha düşükdü hamileliğimdeya inşallah çok güzel gelir sonucun. Aslında benim de doktorun tekrar test istemedi ama ben yaptırdım ve sonucum 866 geldi. Hastanede tüp bebek koordinatörü bu değerin güne göre biraz düşük olduğunu söyledi, tüm moralim bozuldu Pazartesi tekrar kan istedi
Evet maalesef biraz bozuldu açıkçası. Sizin nasıl ilerlemiştiAlakası yok boşuna moral bozuyorlar 2 karı artmış Herkesin değeri aynı olmazki benim daha düşükdü hamileliğimde
5 gün 11.8 8 gün 58.86 11 gün 170.7 19 gün gün 1212 di beşbucuk aylıkkrm kaynettim malesefEvet maalesef biraz bozuldu açıkçası. Sizin nasıl ilerlemişti