- Konu Sahibi iremmeri123
İnşallahh bu 3. Deneme. Sağlıkla pozitif sorunu görelim inşallahhayırlı olsun inşallah pozitif olur tadını çıkartın
hayırlı olsun inşallah pozitif olur tadını çıkartın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh bu 3. Deneme. Sağlıkla pozitif sorunu görelim inşallahhayırlı olsun inşallah pozitif olur tadını çıkartın
hayırlı olsun inşallah pozitif olur tadını çıkartın
bende de tek belirti kasık ağrısı oldu belim ara ara girdi ağrısı. 8. gündeyim hala net diyebileceğim belirti yok. Bu şekilde olması da çok normalmiş :)İnşallahh bu 3. Deneme. Sağlıkla pozitif sorunu görelim inşallah
bende de tek belirti kasık ağrısı oldu belim ara ara girdi ağrısı. 8. gündeyim hala net diyebileceğim belirti yok. Bu şekilde olması da çok normalmiş :)
İnşallah belirtilerimiz pozitifin belirtileridir. Kaöıncı gün evde test yapsam acaba:)bende de tek belirti kasık ağrısı oldu belim ara ara girdi ağrısı. 8. gündeyim hala net diyebileceğim belirti yok. Bu şekilde olması da çok normalmiş :)
Ben 5 buçuk gün falan geçti yaptım evde çok silik çıktı en güzeli 7. Gün benceİnşallah belirtilerimiz pozitifin belirtileridir. Kaöıncı gün evde test yapsam acaba:)
Ben 5 buçuk gün falan geçti yaptım evde çok silik çıktı en güzeli 7. Gün bence
Bende 5. Günden başlarım yapmaya, sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBen 5 buçuk gün falan geçti yaptım evde çok silik çıktı en güzeli 7. Gün bence
ben de 5’te çok silik yakaladım 7 de artık net dedim :)İnşallah belirtilerimiz pozitifin belirtileridir. Kaöıncı gün evde test yapsam acaba:)
Buakşam sol kağıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi bi 10 dk kadar ama böyle belirtiler için daha erken sanırımben de 5’te çok silik yakaladım 7 de artık net dedim :)
Bugun 4. Gün dayanamadım yaptım test ama tek çizgi. Çok canımıda sıkmadım çok erken yaptığım için ama bakalım artık yarın sabah yine yaparım 5. Gün.ben de 5’te çok silik yakaladım 7 de artık net dedim :)
aynen sıkmayın canınızı çok erken zaten 4. gün. Ben çok şükür pozitifi aldım darısı size ve tüm isteyenlere inşallahBugun 4. Gün dayanamadım yaptım test ama tek çizgi. Çok canımıda sıkmadım çok erken yaptığım için ama bakalım artık yarın sabah yine yaparım 5. Gün.
Merhaba ben tüp bebekle hamile kalan biri olarak söylüyorum 5.gün embriyosu dondurulmus transferdı benım de aynı şekilde normalde 12. Gun test gunuydu dayanamayıp erken testi 5. Gün de yaptım pozitifti merakımdan kan vermeye gittim ve gercekten pozitif cıktı test gunumde de kan verdim katlayarak devam etmişti insallah siz de hamılesınızdır ve isteyen herkese Allah nasip etsin bu güzel duyguyu…Kızlar selam, bugün dondurulmuş 5. gün embriyo transferimin 5. günü. Net bir sonuç çıkmayacağını bilerek yine de test yapmak istedim. Fakat belli belirsiz çizgi çıktı umarım siz de görebilirsiniz fotoda. Bu şekilde 5. Gün idrar testi ile pozitif öğrenen oldu mu çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 3381613
merhaba benim de 8. günden itibaren kanda katlanarak devam ediyor çok şükür. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah sizin çocuğunuzla da sağlıklı günler nasip etsinMerhaba ben tüp bebekle hamile kalan biri olarak söylüyorum 5.gün embriyosu dondurulmus transferdı benım de aynı şekilde normalde 12. Gun test gunuydu dayanamayıp erken testi 5. Gün de yaptım pozitifti merakımdan kan vermeye gittim ve gercekten pozitif cıktı test gunumde de kan verdim katlayarak devam etmişti insallah siz de hamılesınızdır ve isteyen herkese Allah nasip etsin bu güzel duyguyu…
Bende yaptım test çok silik var ama acaba ben mi görüyorum sadece testi diye düşünüyorum. Sizin kaçıncı gündü bugun .merhaba benim de 8. günden itibaren kanda katlanarak devam ediyor çok şükür. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah sizin çocuğunuzla da sağlıklı günler nasip etsin
Hayırlısı olsun çok sevindim adınıza:) çok aşırı silik bir çizgi var ama sadece ben mi görüyorum yoksa öyle bir çizgi gerçekten varmı bilmiyorum.aynen sıkmayın canınızı çok erken zaten 4. gün. Ben çok şükür pozitifi aldım darısı size ve tüm isteyenlere inşallah
Buda dün gece yaptığımdı. Daha belirginleşir sbaha dedim ama aynıHayırlısı olsun çok sevindim adınıza:) çok aşırı silik bir çizgi var ama sadece ben mi görüyorum yoksa öyle bir çizgi gerçekten varmı bilmiyorum.
Benim 11. gün bugün çok şükür kanda da arttı değerlerim. Sizin kaçtıBende yaptım test çok silik var ama acaba ben mi görüyorum sadece testi diye düşünüyorum. Sizin kaçıncı gündü bugun .
evet silik çizgi var gibi görüyorum ben de inşallah belirginleşir bugünden sonraBuda dün gece yaptığımdı. Daha belirginleşir sbaha dedim ama aynı
İnşallah belirginleşir , ama dün demişlerdi prodoctor marka testler yanıltıcı olabiliyor diye, hangisini alsam ki acabaevet silik çizgi var gibi görüyorum ben de inşallah belirginleşir bugünden sonra
Gözünğz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah, beşm bugun 5. Gün yarın daha belli olur heraldeBenim 11. gün bugün çok şükür kanda da arttı değerlerim. Sizin kaçtı