Transfer oldum

Cok sagol canim hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsunninsallah

Bende dun ilaclari kestim adet olmak biraz uzun sürebiliyormus

Hakkimizda hayirlisi olsun cnm fakat doktorumdan sunu öğrendim.tup bebek tedavisinde ne olursa olsun idrar testi yapmamam gerekiyormus.cunku kullandigimiz estrofem ve progestan ilaclari beta hormonu salgılıyormuş.benim idrar testinde silik gorme sebebimde buymuş.cok ümitlendim yaparak ama doğru degilmis

Canim dedigim gibi bu benim tutan kizimla beraber 5. Tüp bebek yapışım. 12. Haftaya kadar Estrofem ve avusturya adiyla (utrogest) kullanmak zorundaydim. Simdikide öyle. Ama burdaki doktorlar kan testine cagirmiyolar bile. 2 hafta sonra Evde idrar testi yapabilirsin diyolar. Randovüyüde taa ultrason tarihine veiyolar yani 3 hafta sonraya. Benim tutmayanlarda hepside negativ cikmisti. Ama yinede kafam cok karisik tabi. En güvenilir kan.
Bugün türkiyeye geliyorum allahin izniyle. Orda direk kan aldircam.

Sizin doktorunuz kim? Hangi hastane acaba? Allah gönlünüze gore versin insallah cok zor bi durum.dunden beri allak bullak oldum cok üzgünüm allahim isteyen herkesi evlat sahibi etsin

Sizin doktorunuz kim? Hangi hastane acaba? Allah gönlünüze gore versin insallah cok zor bi durum.dunden beri allak bullak oldum cok üzgünüm allahim isteyen herkesi evlat sahibi etsin
Canim ben avusturyada yasiyorum. FELDKIRCH'TE zaten bi tane var. Amin insallah seninde gönlüne göre versin. Bende sen gibi aglamistim allak bullak olmustum. Hic hayirlisi olsun demeden insallah bi an önce olur diye dua ederdim. Sonra Canim Annem bana tokat gibi bir cevap verdi. "Dediki biseyi isterken hayirlisini iste herzaman, hayirli zamanda olsun de dedi. Ya sagliksiz olsa ! Ya evladin sana yarin birgün el kaldirirsa ne yapacaksin dedi." Sonra anladim "hayirlisni istemenin ne kadar ÖNEMLI oldugunu" Bunun gibi biseyler daha söyledi... yani üzülmemeye calis deki: "zamani degilmis" canim benim allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

Bazıları yürüyüş yapın sürekli yatmayın diyor
Okullar açılırsa mecbur gitmek zorunda kalacağım ve okulum ilçede ben merkezdeyim 3 sa yol çok tedirginim. Bilgiler için teşekkürler
ilk 5 gün embriyo tutunma süreci olduğu için yemek wc dışında pek kalkmayın deniliyor ama Rabbim nasip ettiyse o bizimle kalır inşallah :) bende şuan işe gidiyorum mecburen iş ayrı yorucu ve merdiven çıkıyorum baya bi iş yernde mecburen.yüksek bi yere uzanmamaya çalış ve evde iş görme canım.

Ne kadar dogru demis annen! Gercekten oyle hayirlisi olsun herkes icin.yicek ekmegi varsa onun vakti zamani var o zaman gelir zaten.uzulmemeye calisiyorum yasim daha 29 insallah bigun bende anne duygusunu yasarim.allahim tum evlat sahibi olmak isteyenlere bu duyguyu yasatsin.saglikla kal hoscakal

Amin canim insallah. Eminim sende birgün buraya hamileyim anne oldum diye yazacaksin birgün ❤ sende hoscakal ve saglikla kal

Çok teşekkür ederim msjınız için. inşallah dediğiniz gibi nasipse tabii bize tutunurlar

Benimde transferimin 15.günü hamileyim son deģerim 1993 geceleri müthis kasik agrilarim oluyor normal mi bu derece ağrıması bilemedim sanki karnim patlayacak

Nasilsin canim? Duyabildinmi bebisin kalp atislarini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…