Transfer oldum

Kizlar yine ayni cikti. Yani dahada koyu olmadi. Yarin dijital test alicam (clearblue) o zaman net olur. Insallah hayirlisiysa hamileyimdir , hamileyizdir

Eklentiler

• 20200806_071921.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 117
Kizlar bugun kan verdim maalesef tutmadi bebeğim( cok uzgunum allahim isteyen herkese versin.doktorum ilaclari birakabilirsin dedi.10. Gunumde yapmis oldum Testi
Allah herseyin hayirlisini versin canim ne diyecegimi inan bilmiyorum. Ama seni cok iyi anliyorum. Benim 4. Denemem bu. Başkada dondurulmuş kalmadi zaten. Bu da tutmazsa zaten bende artik bi negatifi daha kadiracak pskoloji kalmadi. Rabbime bin sükürler olsun 1 tane yavrum var. Nasip degilmis der, bidaha zor denerim galiba. Inan bendede hafif cizgi cikti ama pekte umudum yok. Herseyin hayirlisini istiyorum herzaman Rabbimden. ❤

Kizlar bugun kan verdim maalesef tutmadi bebeğim( cok uzgunum allahim isteyen herkese versin.doktorum ilaclari birakabilirsin dedi.10. Gunumde yapmis oldum Testi
Yaa canım benim demek zamanı değil daha bizlerin sınavı da bu demek ki insAllah en kısa zaman da Rabbim kendiliğinden nasip eder sizin sıkıntı neydi

Benimde tutmadı ama 3 gündür ilaçları bırakmama rağmen adet olmadım acaba siz oldunuzmu benim önce 38 çıktı sonra 0.37 çıktı ilaçları bıraktıktan ne kadar sonra acaba kanama olunuyor bi bilginiz varmı

Canim benim bildigim 3-5 gün sürüyor. 38 kacinci günde cikti ?

Kızlar 9.günde kan sulandırıcı ignem bitti artık kullanmıyorum değil mi yeniden almaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…