Transfer oldum

Amin teşekkür ederim inşaallah senin dd müjdeli haberimi alırız. Fitil atıyorum ama yumuşak sert olarak bir şey diyemem sdaha darlaştı bence.
Amin canim insallah. Cevabin icin cokk tesekkür ederim. Benim ilkindede darlaşmiş gibi hissediyordum. Yani fitili ittirmekte zorlaniyodum ve hamileydim. Bunda yumusak yani açık gibi. Bilmioyrum insallah onla bi alakasi yoktur

Amin canim insallah. Cevabin icin cokk tesekkür ederim. Benim ilkindede darlaşmiş gibi hissediyordum. Yani fitili ittirmekte zorlaniyodum ve hamileydim. Bunda yumusak yani açık gibi. Bilmioyrum insallah onla bi alakasi yoktur
Hımm umarım alakalı değildir ama dediğiniz gibi evet son zamanda daha dar oldu.

Herseyin hayirlisini ve sagliklisini isteyelim önce yüce Rabbimden. Insallah hayirlisiyla hamileyizdir
Bende hep sol tarafimda arada bi sızı hissediyorum. Sende fitil kullaniyomusun?
Ben sabah bir aksam iki olmak üzere vajinal yoldan progestan 200 mg kullanıyorum bide coraspirin,folik asit ve koldan vurulan kan sulandırıcı iğneler

Ben sabah bir aksam iki olmak üzere vajinal yoldan progestan 200 mg kullanıyorum bide coraspirin,folik asit ve koldan vurulan kan sulandırıcı iğneler
Vajinal yoldan kullanirken darmı hissediyosun yoksa yumusak ve az geniş gibimi? Ben hamile kaldigimda baya daralmis gibi hissediyodum fitili ittirirken cünkü onun icin soruyorum canim. Bu sefer öyle degil sanki .. anlayamadim

Vajinal yoldan kullanirken darmı hissediyosun yoksa yumusak ve az geniş gibimi? Ben hamile kaldigimda baya daralmis gibi hissediyodum fitili ittirirken cünkü onun icin soruyorum canim. Bu sefer öyle degil sanki .. anlayamadim
Hic dikkat etmedim ona birazdan gece ki fitili alınca bakayim bi

Bazıları yürüyüş yapın sürekli yatmayın diyor
Okullar açılırsa mecbur gitmek zorunda kalacağım ve okulum ilçede ben merkezdeyim 3 sa yol çok tedirginim. Bilgiler için teşekkürler

Kizlar ben bugün dayanamayip test yaptim. Cünkü artik geceleri düsünmekten uyuyamaz hale geldim. Neden böyle oldum bilmiyorum. 9. Günüm bugün silik ikinci cizgi cikti. Sabah ilk idrarla tekrar yapcam.dua edin nolur
Selam canim insallah hayirlisi olur.benimde bugun 9. Gunum bende idrardan baktim silik cizgi cikti

Ayy hadi insallah hayirsi.. bendede bukadar cikti. Sabahi zor edicem bugün heralde. Ilk idrarla yapcam bidaha. insallah bosuna sevinmiyoruzdur

İnşallah pozitif sonucu alırsın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla huzurla yavruna kavuşursun tez vakitte inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…