- 31 Temmuz 2020
- 42
- 30
- 34
Amin canim insallah. Cevabin icin cokk tesekkür ederim. Benim ilkindede darlaşmiş gibi hissediyordum. Yani fitili ittirmekte zorlaniyodum ve hamileydim. Bunda yumusak yani açık gibi. Bilmioyrum insallah onla bi alakasi yokturAmin teşekkür ederim inşaallah senin dd müjdeli haberimi alırız. Fitil atıyorum ama yumuşak sert olarak bir şey diyemem sdaha darlaştı bence.
Hımm umarım alakalı değildirAmin canim insallah. Cevabin icin cokk tesekkür ederim. Benim ilkindede darlaşmiş gibi hissediyordum. Yani fitili ittirmekte zorlaniyodum ve hamileydim. Bunda yumusak yani açık gibi. Bilmioyrum insallah onla bi alakasi yoktur
Ben sabah bir aksam iki olmak üzere vajinal yoldan progestan 200 mg kullanıyorum bide coraspirin,folik asit ve koldan vurulan kan sulandırıcı iğnelerHerseyin hayirlisini ve sagliklisini isteyelim önce yüce Rabbimden. Insallah hayirlisiyla hamileyizdir
Bende hep sol tarafimda arada bi sızı hissediyorum. Sende fitil kullaniyomusun?
Vajinal yoldan kullanirken darmı hissediyosun yoksa yumusak ve az geniş gibimi? Ben hamile kaldigimda baya daralmis gibi hissediyodum fitili ittirirken cünkü onun icin soruyorum canim. Bu sefer öyle degil sanki .. anlayamadimBen sabah bir aksam iki olmak üzere vajinal yoldan progestan 200 mg kullanıyorum bide coraspirin,folik asit ve koldan vurulan kan sulandırıcı iğneler
hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsinAynen öyle
Müjdeli haberimi aldım bugün ☺
Hic dikkat etmedim onaVajinal yoldan kullanirken darmı hissediyosun yoksa yumusak ve az geniş gibimi? Ben hamile kaldigimda baya daralmis gibi hissediyodum fitili ittirirken cünkü onun icin soruyorum canim. Bu sefer öyle degil sanki .. anlayamadim
Hic dikkat etmedim onabirazdan gece ki fitili alınca bakayim bi
Ya sanki daha dar gibi ama kendimi kandırıyor da olabilirimtamam haber ver bana
Canim ben 29 yasindayim amh degerim 0.29 olduğu icin normal yolla hamile kalma sansim cok dusuktu.oyuzden tup bebekYapılabilecek herşey yapılmış aslında canım sakın kendini yıpratma belki birden öçıkar öyle çok okudum .. neden tüp bebek yapıyosunuz sorması ayıp değilse kuzum ? Birde yaş kaç ?
yiBen pko hastasiyim cnm. Esiminde sperm sayisi cok düsük.
Bazıları yürüyüş yapın sürekli yatmayın diyorYüce Rabbim sizlere de pozitif sonuçlar almayı nasip etsin kızlar . transferden sonra neler yaptığımı yazayım belki size de moral vermiş olurum çünkü çok zor zamanlar biliyorum.bende hep buradan bişiler okumakla geçirdiğim için ama her yazanı yapmamak varmış bunu görmüş oldum.12.gün e kadar sabredin kesinlikle idrar test yapmayın derim. tv , film izle, el atarisi aldım kafamı dağıtmak için tavsiye ederim:).kitap okudum, meryem suresi, tefriciye okudum.Yemek ve wc dışında ilk 5 gün kalkmamanızı tavsiye ederim 10.günden itibaren ben işe başlamıştım mecburen .yemek olarak kabız kalmamalısın 3 t su ve günlük hurma, kuru kayısı, incir, kabak çekirdeği ve dut kurusu yedim, meyvelerden ananas, erik yemenizi tavsiye ederim.ben kabız kalma korkusu ile günlük çeyrek ölcek duphalac şurup kullandım. Merak ettiğiniz bi konu olursa yazabilirsiniz.Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah :)
Selam canim insallah hayirlisi olur.benimde bugun 9. Gunum bende idrardan baktim silik cizgi ciktiKizlar ben bugün dayanamayip test yaptim. Cünkü artik geceleri düsünmekten uyuyamaz hale geldim. Neden böyle oldum bilmiyorum. 9. Günüm bugün silik ikinci cizgi cikti. Sabah ilk idrarla tekrar yapcam.dua edin nolur
Selam canim insallah hayirlisi olur.benimde bugun 9. Gunum bende idrardan baktim silik cizgi cikti
Senin kaçıncı günün du canım bide kaçıncı gün embriyosuyduAyy hadi insallah hayirsi.. bendede bukadar cikti. Sabahi zor edicem bugün heralde. Ilk idrarla yapcam bidaha.insallah bosuna sevinmiyoruzdur
Hakkında hayırlısı olsun canım . Üzülme inşallah en kısa zamanda kucağımız dolar .Canim ben 29 yasindayim amh degerim 0.29 olduğu icin normal yolla hamile kalma sansim cok dusuktu.oyuzden tup bebek
Sabah 10. Gün olcak 5. Gün Embriyosu.Senin kaçıncı günün du canım bide kaçıncı gün embriyosuydu
27.07 transfer olduSabah 10. Gün olcak 5. Gün Embriyosu.