- 8 Ağustos 2020
- 14
- 3
- 35
Bende dun ilaclari kestim adet olmak biraz uzun ikinci transferim de tutmamışti cünkü direk adet tarihim geldi dolayısıyla adetimde gelmisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dun ilaclari kestim adet olmak biraz uzun ikinci transferim de tutmamışti cünkü direk adet tarihim geldi dolayısıyla adetimde gelmisti
Probleminiz neydi acaba tüp bebek için bende bu ay deneyeceğim27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum
Slm kizlar, bildiginiz gibi 27 temmuzda transferim oldu. Dayanamayip test yapmistim 9. Günde. Pozitifti. Ilaclardan sanip kendimi cokta ümitlendirmedim aslinda. 11. Günü digitalden tekrar pozitif cikti. Ve o gün türkiyeye tatile (daha dogrusu annemi ziyarete) gittim. Ve 14. Gün kan verdim ve 654 cikti sonucum. Gercekten hamileymisim.
Tabi ben bundan önce boş keseye düsük yaptigim icin, korkuyodum.
17. Agustosta kadin doktoru bulup gittim. Bos keseyi gördüler. Henüz cok erken dediler. Korkulacak bir sey yok dediler.
Sonra eve geldim ve kabus başladi...
3 yasinda olan biricik kizim 40 derece atesler icinde yaniyordu. Bir yandan karin agrisi, bir yandan ishali vardi. 1 hafta hastane hastane dolastik. Apandist süphesi fln filan birsürü korku yasadim. 15 kilo olan kizimi saatlerce kucagimda tasidim. Cünkü benden baska kimseyi istemiyordu. Ve coronodan dolayi 1 kisi aliyolardi hastanelere.
Karnimdakini unutmuştum.
Cok uykusuz ve cok yorulmustum, perişan oldum.
Sonra coronodan süphelendiler. Cok sükür negatif cikti. Cocugun az biraz iyiye gitmesiyle avusturyaya gelmemiz bir oldu. Cok sükür cuma günü geldik. Ve ben sali günü doktoruma gidebildim.
Hic umudum yoktu, vardiysada gitmistir dedim. Cünkü büyük korkular yasadim. Cok agladim ve cok yoruldum.
Vee Rabbim o kadar büyükki bebegimin Kalp atislarini gördüm ve dedimki "Allahim sükürler olsun"
Rabbim ol deyince hersey oluyor
Yani uzun lafin kisasi bizler ne yaparsak yapalim Rabbim ol derse oluyor. Tabiki biz dikkat edelim ama taktir herzman Allahindir... RABBIM ISTEYEN, BEKLEYEN, BU YOLDA BIN BIR TÜRLÜ CABA SARFEDEN TÜM ANNE OLMAYI BEKLEYEN MELEK ANNELERE VE HERKESE TATTIRSIN INSALLAH
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ins
Amin insallah cok tesekkür ederim olan herkese nasip etsin insallah. Olmayanada nasip etsin insallah ❤❤Maşallah size. Allah bebislerinizle uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin
Merhaba. Size bir sorun olacak. Transferden kaç dk sonra tuvalete çıktınız acaba. Biraz garip bir soru ama aklımı karıştırıyor sürekliYüce Rabbim sizlere de pozitif sonuçlar almayı nasip etsin kızlar . transferden sonra neler yaptığımı yazayım belki size de moral vermiş olurum çünkü çok zor zamanlar biliyorum.bende hep buradan bişiler okumakla geçirdiğim için ama her yazanı yapmamak varmış bunu görmüş oldum.12.gün e kadar sabredin kesinlikle idrar test yapmayın derim. tv , film izle, el atarisi aldım kafamı dağıtmak için tavsiye ederim:).kitap okudum, meryem suresi, tefriciye okudum.Yemek ve wc dışında ilk 5 gün kalkmamanızı tavsiye ederim 10.günden itibaren ben işe başlamıştım mecburen .yemek olarak kabız kalmamalısın 3 t su ve günlük hurma, kuru kayısı, incir, kabak çekirdeği ve dut kurusu yedim, meyvelerden ananas, erik yemenizi tavsiye ederim.ben kabız kalma korkusu ile günlük çeyrek ölcek duphalac şurup kullandım. Merak ettiğiniz bi konu olursa yazabilirsiniz.Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah :)
Yarım saat bekledim benMerhaba. Size bir sorun olacak. Transferden kaç dk sonra tuvalete çıktınız acaba. Biraz garip bir soru ama aklımı karıştırıyor sürekli
Testi sabah ilk idrar ile mi yaptın? Tek embriyo olduğu için geç çıkabilir. Çok su içiyorsan idrar seyrelir yine çıkmaz kan testine iki gün kalmış inşallah orda pozitifi görürsünBugun transferimin 8. Gunu 7 eylulde transfer oldum 1 emriyo 5bb kalitede ama erken gebelikte bugun kocaman 1 tek cizgi gordum cok umudum kırıldı olsa cikardi dimi
Evet sabah ilk idrarla yaptim ve 7. Gunu yani dun aksam bas agrisindna yerimden kalkamadim hic birsey anlamadim ama sabah negatifi gordum pek umudum yok bana 12. Gun kan vermemi soyledi hemsireTesti sabah ilk idrar ile mi yaptın? Tek embriyo olduğu için geç çıkabilir. Çok su içiyorsan idrar seyrelir yine çıkmaz kan testine iki gün kalmış inşallah orda pozitifi görürsün
5. Gün embriyosu için 9 10 ya da en geç 11 de kan istenir genelde ama tabiki sizin doktorunuz öyle uygun gördüyse bekleyin umutsuz olmayın kanda pozitif olabilirEvet sabah ilk idrarla yaptim ve 7. Gunu yani dun aksam bas agrisindna yerimden kalkamadim hic birsey anlamadim ama sabah negatifi gordum pek umudum yok bana 12. Gun kan vermemi soyledi hemsire
Evet biraz garantici galiba varsada yuksek deger ciksin diye 12 dedi bugun idrardada cikmayinca zaten moralim bozuldu5. Gün embriyosu için 9 10 ya da en geç 11 de kan istenir genelde ama tabiki sizin doktorunuz öyle uygun gördüyse bekleyin umutsuz olmayın kanda pozitif olabilir
Eğer ki 12 ye kadar stres yaparım içim içimi yer dersen kan ver az da olsa birşeyler çıkar için rahat ederEvet biraz garantici galiba varsada yuksek deger ciksin diye 12 dedi bugun idrardada cikmayinca zaten moralim bozuldu
Cuma vericem artik beklicem ama belkide yoktur sonucta ilk transferde herkes hamile kalmiyor sorunum olsa su an daha cok sevinicem sorun yok ve tup bebekle bile hamile kalamiyorumEğer ki 12 ye kadar stres yaparım içim içimi yer dersen kan ver az da olsa birşeyler çıkar için rahat eder
Sen bilirsin vardır inşallah. Ben sebepsiz infertileye inanmıyorum mutlaka vardır bir sıkıntı bulamıyorlar sebepsiz diyorlar ama inşallah bu yolda çok çaba sarf etmeden anne olursunCuma vericem artik beklicem ama belkide yoktur sonucta ilk transferde herkes hamile kalmiyor sorunum olsa su an daha cok sevinicem sorun yok ve tup bebekle bile hamile kalamiyorum
Bende inanmiyorum zaten eger tutmamissa genetik test yaptiricazSen bilirsin vardır inşallah. Ben sebepsiz infertileye inanmıyorum mutlaka vardır bir sıkıntı bulamıyorlar sebepsiz diyorlar ama inşallah bu yolda çok çaba sarf etmeden anne olursun
Merhaba.. öncelikle yeniden hamile kalmanıza çok sevindim.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...Cok sükür Rabbime kizim 3 yasina girecek..
Simdi 2 cocuga 4. Denemem ve 5. Günümdeyim..
Amin insallah öncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim. Ben Sezeryanla dogum yaptigim icin 1 sene bekledim. Yani kizim 1 yasina girdiginde 2. Denemeyi yaptim olmadi. (Yas 30a geliyo diye bende aceleci davrandim) olmamasinin sebebide cok agir bir grip gecirdim transferin 2. Gününde vicudum cok bitkin düstü. Bide ben biraz korkarak yaptim cünkü cocugum daha 1 yasindaydi (yetememe korkusu vardi cok)Merhaba.. öncelikle yeniden hamile kalmanıza çok sevindim.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Bende geçen yıl ilk denemede tuttu çok şükür 1 yaşında bi kızım var
Şimdi tekrar istiyoruz çünkü yaşım 30 ve artık riskli yaş dönemine girmeden ikinciyide istiyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah..
Geride 4 tane 5.gün embriyolarımız var.
Size sorum şu kızınızdan sonra 4 transferinde hüsran olduğunu söylemişsiniz. Kızınızdan sonraki denemenizde kaç yaşındaydı kızınız?
Aynı gün transfer olmuşmuşuz. 7 eylül 5bb .beklemedeyiz.insallah ikimizinde iyi olur.Evet sabah ilk idrarla yaptim ve 7. Gunu yani dun aksam bas agrisindna yerimden kalkamadim hic birsey anlamadim ama sabah negatifi gordum pek umudum yok bana 12. Gun kan vermemi soyledi hemsire