Transfer oldum

27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum
Merhaba ben 8.ci gün yapmıştım ama sabırla beklemenizi tavsiye ederim . 8ci gunu cıkmayıp 10cu gun veya 12 .ci gün cıkanlar var. Bu işin en güzel yerine gelmişsiniz. Topiklerde dolasıp kafanızı dagıtın
27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum

Ayy ne kadar cok sevindim. Tarihi okumadan yeni yaptırdınız transferi sandım. Çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin

Şükürler olsun. Allah sizede nasip etsin inşallah.kizim normal gebelikti.ama 2. Olmadı. Kaç yaşındasınız 35ben.kritik yaş .

Bugun transferimin 8. Gunu 7 eylulde transfer oldum 1 emriyo 5bb kalitede ama erken gebelikte bugun kocaman 1 tek cizgi gordum cok umudum kırıldı olsa cikardi dimi
Gecen yil 5.gun embriyosunu transfer gunu haric 9.gunde cook silik bir cizgi ile ogrenmistim. Bence soylenen zamanda kan testi yaptir. Suan 3.gun embriyosunun besinci gunundeyim ve zaman gecmiyor erken test yapsam varsada cikma ihtimali yok mecbur bekliycem

Gercekten haklisin bencede yapma bosuna insan neden moralini bozar ki ama icimi rahatlattiniz bir nebze cikmamis olma ihtimaline seviniyorum su an sadece o. Gunki testiniz normal testmiydi erken gebelik testimiydi

5. Gun emriyosuyla hamile kaldiginiz gebeliginiz ilerledimi bu seferki transfer 2. Bebis icinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…