Banada haber verrrAyy hadi insallah hayirsi.. bendede bukadar cikti. Sabahi zor edicem bugün heralde. Ilk idrarla yapcam bidaha. insallah bosuna sevinmiyoruzdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada haber verrrAyy hadi insallah hayirsi.. bendede bukadar cikti. Sabahi zor edicem bugün heralde. Ilk idrarla yapcam bidaha. insallah bosuna sevinmiyoruzdur
Benimle ayni gun olmussunuz27.07 transfer oldu
Benim de yarın 9.gün oluyor şu an alttan bıçak saplıyorlar sanki gözün aydın canım benim inş çok iyi çıkar tüm değerler ve bebeklerini kucağına alırsın:)27.07 transfer oldu
Aminnnn insallah isteyen herkez kavussun insallah❤İnşallah pozitif sonucu alırsın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla huzurla yavruna kavuşursun tez vakitte inşallahhh ❤
Amin canim insallah allah hepimizin yüzünü güldürsün ❤❤Benim de yarın 9.gün oluyor şu an alttan bıçak saplıyorlar sanki gözün aydın canım benim inş çok iyi çıkar tüm değerler ve bebeklerini kucağına alırsın:)
Hamilesiniz emin olmayacak bir şey yok bence gözünüz aydınnKizlar yine ayni cikti. Yani dahada koyu olmadi. Yarin dijital test alicam (clearblue) o zaman net olur. Insallah hayirlisiysa hamileyimdir , hamileyizdir
Ay insallahhh cok tesekkür ederim yarin sabah emin olcam insallahHamilesiniz emin olmayacak bir şey yok bence gözünüz aydınn
Amin canim insallah seninde degerlerin cok cokk iyi cikarBenim de yarın 9.gün oluyor şu an alttan bıçak saplıyorlar sanki gözün aydın canım benim inş çok iyi çıkar tüm değerler ve bebeklerini kucağına alırsın:)
Slm canim ne yaptin? Tekrar test yaptinmi?Banada haber verrr
Kizlar bugun kan verdim maalesef tutmadi bebeğim( cok uzgunum allahim isteyen herkese versin.doktorum ilaclari birakabilirsin dedi.10. Gunumde yapmis oldum TestiSlm canim ne yaptin? Tekrar test yaptinmi?
Allah herseyin hayirlisini versin canim ne diyecegimi inan bilmiyorum. Ama seni cok iyi anliyorum. Benim 4. Denemem bu. Başkada dondurulmuş kalmadi zaten. Bu da tutmazsa zaten bende artik bi negatifi daha kadiracak pskoloji kalmadi. Rabbime bin sükürler olsun 1 tane yavrum var. Nasip degilmis der, bidaha zor denerim galiba. Inan bendede hafif cizgi cikti ama pekte umudum yok. Herseyin hayirlisini istiyorum herzaman Rabbimden. ❤Kizlar bugun kan verdim maalesef tutmadi bebeğim( cok uzgunum allahim isteyen herkese versin.doktorum ilaclari birakabilirsin dedi.10. Gunumde yapmis oldum Testi
Yaa canım benim demek zamanı değil daha bizlerin sınavı da bu demek ki insAllah en kısa zaman da Rabbim kendiliğinden nasip eder sizin sıkıntı neydiKizlar bugun kan verdim maalesef tutmadi bebeğim( cok uzgunum allahim isteyen herkese versin.doktorum ilaclari birakabilirsin dedi.10. Gunumde yapmis oldum Testi
InsAllah canım benim insAllah Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinAmin canim insallah seninde degerlerin cok cokk iyi cikar
Benimde tutmadı ama 3 gündür ilaçları bırakmama rağmen adet olmadım acaba siz oldunuzmu benim önce 38 çıktı sonra 0.37 çıktı ilaçları bıraktıktan ne kadar sonra acaba kanama olunuyor bi bilginiz varmıKizlar bugun kan verdim maalesef tutmadi bebeğim( cok uzgunum allahim isteyen herkese versin.doktorum ilaclari birakabilirsin dedi.10. Gunumde yapmis oldum Testi
Canim benim bildigim 3-5 gün sürüyor. 38 kacinci günde cikti ?Benimde tutmadı ama 3 gündür ilaçları bırakmama rağmen adet olmadım acaba siz oldunuzmu benim önce 38 çıktı sonra 0.37 çıktı ilaçları bıraktıktan ne kadar sonra acaba kanama olunuyor bi bilginiz varmı
Çok üzüldüm silik çıktı yazmışsınız önceki mesajlarda hay allahKizlar bugun kan verdim maalesef tutmadi bebeğim( cok uzgunum allahim isteyen herkese versin.doktorum ilaclari birakabilirsin dedi.10. Gunumde yapmis oldum Testi
12.gündeCanim benim bildigim 3-5 gün sürüyor. 38 kacinci günde cikti ?
Hayıır alıyorsunuz tabi olur mu? Hatta gebelik oluşsa da hamileliğin nerdeyse tamamında kullanılıyor. Doktorunuza sorun. Test gününe kadar kesin kullanıyordum ben.Kızlar 9.günde kan sulandırıcı ignem bitti artık kullanmıyorum değil mi yeniden almaya gerek yok