- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
-
kızlarrrrrr esra erolun evlilik programına döndürdünüz burayı kaydirigubbakcemile3aslında böyle bir bölüm de açılıyomuş kk da adı da görücüye geldik olsun kız ortamı kızıştırayım benim de erkek kardeşim var yakışıklı mı yakışıklı ahan da çiçeğimiz a.s.
Dün ne kadar soğuk ve yağışlıydı halbuki . . .
Trabzonun havasıda kendisi gibi süprizli . . .
delikafadulden
kız bende arsinliyim,annem akçaabatlı,arsinde çok eski yıkık dökük bir evimiz var bide yüksek köyümüz kimse gitmek istemiyor babam bile ama ben çok seviyorum orayı her yer yemyeşil bize yakın ev yok kimseyi görmek zorunda değilsin,sular genellikle kesik olduğundan çeşmeden taşıcan,bulaşığı,çamaşırı felan çeşmede yıkayacan ay ne güzel aklıma geldi birden yakınlarda ekmek yok ya birilerine söyleyecen felan o yüzden babam bile gitmek istemiyor oraya ama ben çok seviyorum kücük bir bahçemiz var ilerde benim olur heralde bide ben cadıyım biraz sende cadımısın arsinliler için öyle söyleerrlerya,çok esnaf tanıdığımız akrabamız var orda,dilek bizim köyümüzün ismi sakıncası yoksa sende söylermisin,ah bıraksalar tek başıma yaşarım ordadelikafadulden
Canım ben arsin harmanlı köyünden ve özlü köyündenim biri annemin biri babamın köyü bizim orasıda yüksek ama suyumuz var güzel bir evimiz var içinde duran yok ama neyse önceden evet taşıma suyla elde yıkardı annemler ama şimdi su var makinede var köyde o açıdan rahatız yaniyerimseniben ne hikmetse eşimde hep beni cadım diye sever
nerden anladıysa hiçte çaktırmam aslındakaydirigubbakcemile3
bana hatta şey derler tuttu bizimkinin arsin damarı,anlatmıştımya teyzemlerle çekiştim diye (hasettim ama demi)şakkıdı tel.açmış teyzem ağlamış vs vs annem de bir numaralar hasta oldum diye şakkıdı aç tel. özür dile,özür dilemedim ama tel.açtım uğraşamıyorlar benimleÇok üzgünüm çoook,canım bizim aileden köyde kalan kimse yok,herkes istanbul biz biliyorsun samsundayız,ev yaptıracaz en çok ben istiyorum bunu hemde gerekirse bütün aylığımı veririm de ancak babam emekli olunca kim duracak inşaatın başındadelikafadulden
EFTELYA hanım delikafadulden(doğru yazdımmı kız) delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sarışınmısın canım esmermi delikafadulden,bide annen neresinden hani gelinimiz olacanya ondan soruyorum,egeli olmadığını iyi babanın,evimiz felanda var,bağımız bahçemiz tek çocuk bide amcamlarda felan erkek yok delikafadulden kaçırma annem çeyizinizi yapıyor delikafaduldenbende çalışıyorumya beğendiğim eşyaları felan alıyorum hangimiz önce evlenirsesositososito,erkek arkadaşın varmı amma soru sordum bende ya
ya unuttum demeyi ben türbanlıyım:)ve giyime süse çok önem veririm uyarmı:))))ayy görende ciddi sanacak yaa
Boşver canım yaa haddini bilmeyene haddini bildireceksin bu zamanda böyle kimseye iyilikte yaramıyo susmakta konuşki iyi olasın iyi yapmışsın tabi böylelikle nerde duracaklarını bilirler sınırlarını aşmazlar
evet kız bu sefer olmuşdoğru yazmışsın aferimm
canım bakındım ama göremedim albümünü:))
tmyy canım nerelerdeydin,inan aklıma geldin hep merak ettim seni biraz topiğe hareket getirdim canım iyi olmuşmu
ooo süper olmuş tatlım çok iyi yapmışsın.
gündüzleri fırsatım olmuyo akşamdanda erken uyumaya başlamıştım bikaç gündür uğrayamadım kkya. bu akşam özledim dedim bakayım ne var ne yok.
hanimlaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2
nasilsiniz bakayim?
memleketim nasil?
havalar nasil?
gecen gün burada kar yagdi masallah bir gün icinde eriyip gitti...
siz napiyonuz bakayim?
suprensesi kiz evlendiriyormuyuz seni yoksa
hoşgeldin canım iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın memleketinde bahar havası var bu gün hava güzell hihoyyyt sorma yaa kaşla göz arasında everiyoruz suprensesini şimdiden söylim bizdende istenecek bu kız bilmem yani :tomato:
selamun aleykum arkadaslarr.trabzondan herkese selam.
canım pardon arkadaşım olmayanlar göremiyor,sana davet gönderdim arkadaşım ol bakdelikafadulden he bu arada asker olan değil o benim eski sevgilimköpek ayrıldı benden senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?