• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrr esra erolun evlilik programına döndürdünüz burayı kaydirigubbakcemile3aslında böyle bir bölüm de açılıyomuş kk da adı da görücüye geldik olsun kız ortamı kızıştırayım benim de erkek kardeşim var yakışıklı mı yakışıklı ahan da çiçeğimiz a.s.

:roflol:gerçekten açılacakmıymış ,ben kesin katılırım aslında su gibiye istiyorumda katılmak bu ara çok yoğunum sositososito aradığım özlellikler; kaptan olsun ama uluslararası taşımacılık yapacakki senede bir kez uğrasın eve,hemen çocuk doğurcam erkek,saçlarıda uzun olacak bebeğiminfisfisfis neyse ben saçmalıyorum sanırım kafamçokkarıştı

kardeşin nerde yaşıyor bu arada trabzonda mı

Dün ne kadar soğuk ve yağışlıydı halbuki . . .

Trabzonun havasıda kendisi gibi süprizli . . .

bizde öyle değilmiyiz insan olarak sabah çok mutluydum,:jeyyar:şimdi bozuk moralim

delikafadulden

kız bende arsinliyim,annem akçaabatlı,arsinde çok eski yıkık dökük bir evimiz var bide yüksek köyümüz kimse gitmek istemiyor babam bile ama ben çok seviyorum orayı her yer yemyeşil bize yakın ev yok kimseyi görmek zorunda değilsin,sular genellikle kesik olduğundan çeşmeden taşıcan,bulaşığı,çamaşırı felan çeşmede yıkayacan ay ne güzel aklıma geldi birden yakınlarda ekmek yok ya birilerine söyleyecen felan o yüzden babam bile gitmek istemiyor oraya ama ben çok seviyorum kücük bir bahçemiz var ilerde benim olur heralde bide ben cadıyım biraz sende cadımısın arsinliler için öyle söyleerrlerya,çok esnaf tanıdığımız akrabamız var orda,dilek bizim köyümüzün ismi sakıncası yoksa sende söylermisin,ah bıraksalar tek başıma yaşarım ordadelikafadulden

Canım ben arsin harmanlı köyünden ve özlü köyündenim biri annemin biri babamın köyü bizim orasıda yüksek ama suyumuz var güzel bir evimiz var içinde duran yok ama neyse önceden evet taşıma suyla elde yıkardı annemler ama şimdi su var makinede var köyde o açıdan rahatız yaniyerimseniben ne hikmetse eşimde hep beni cadım diye sever
nerden anladıysa hiçte çaktırmam aslındakaydirigubbakcemile3

Canım ben arsin harmanlı köyünden ve özlü köyündenim biri annemin biri babamın köyü bizim orasıda yüksek ama suyumuz var güzel bir evimiz var içinde duran yok ama neyse önceden evet taşıma suyla elde yıkardı annemler ama şimdi su var makinede var köyde o açıdan rahatız yaniyerimseniben ne hikmetse eşimde hep beni cadım diye sever
nerden anladıysa hiçte çaktırmam aslındakaydirigubbakcemile3

bana hatta şey derler tuttu bizimkinin arsin damarı,anlatmıştımya teyzemlerle çekiştim diye (hasettim ama demi)şakkıdı tel.açmış teyzem ağlamış vs vs annem de bir numaralar hasta oldum diye şakkıdı aç tel. özür dile,özür dilemedim ama tel.açtım uğraşamıyorlar benimleÇok üzgünüm çoook,canım bizim aileden köyde kalan kimse yok,herkes istanbul biz biliyorsun samsundayız,ev yaptıracaz en çok ben istiyorum bunu hemde gerekirse bütün aylığımı veririm de ancak babam emekli olunca kim duracak inşaatın başındadelikafadulden
EFTELYA hanım delikafadulden(doğru yazdımmı kız) delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sarışınmısın canım esmermi delikafadulden,bide annen neresinden hani gelinimiz olacanya ondan soruyorum,egeli olmadığını iyi babanın,evimiz felanda var,bağımız bahçemiz tek çocuk bide amcamlarda felan erkek yok delikafadulden kaçırma annem çeyizinizi yapıyor delikafaduldenbende çalışıyorumya beğendiğim eşyaları felan alıyorum hangimiz önce evlenirsesositososito,erkek arkadaşın varmı amma soru sordum bende ya[/QUOTE]

Dur hemencik anlatim kendimi.kumralmı desemki sarısın esmer degilim.uzunn saçlarım var.:teytey:,170 boy,60 kilo.ince belli:roflol:hoş bir kızım.amma övdüm kendimi he.ama elini çabuk tut isteyenim çokkaydirigubbakcemile.annemmi ya bilmiyomkii trabzonun biyerinden.ama adapazarına taşınmışlar sonra.daha sonrada ege tarafına gelmişler:kahve:ohhohh yapsınn yapsınnn pişman olmaz kesinlikleyerimseniben.
kıyamam sana çalışıyosun bide eşya alıyosunn kendine sakla hepsini...nedemek hangimiz önce evlenirse.sen çalış al bende üstünemi konayım yokyokk:1hug:

ya unuttum demeyi ben türbanlıyım:)ve giyime süse çok önem veririm uyarmı:))))ayy görende ciddi sanacak yaa

bana hatta şey derler tuttu bizimkinin arsin damarı,anlatmıştımya teyzemlerle çekiştim diye (hasettim ama demi)şakkıdı tel.açmış teyzem ağlamış vs vs annem de bir numaralar hasta oldum diye şakkıdı aç tel. özür dile,özür dilemedim ama tel.açtım uğraşamıyorlar benimleÇok üzgünüm çoook,canım bizim aileden köyde kalan kimse yok,herkes istanbul biz biliyorsun samsundayız,ev yaptıracaz en çok ben istiyorum bunu hemde gerekirse bütün aylığımı veririm de ancak babam emekli olunca kim duracak inşaatın başındadelikafadulden
EFTELYA hanım delikafadulden(doğru yazdımmı kız) delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Boşver canım yaa haddini bilmeyene haddini bildireceksin bu zamanda böyle kimseye iyilikte yaramıyo susmakta konuşki iyi olasın iyi yapmışsın tabi böylelikle nerde duracaklarını bilirler sınırlarını aşmazlaryasakkelime

evet kız bu sefer olmuşdoğru yazmışsın aferimm:1hug:a.s.

sarışınmısın canım esmermi delikafadulden,bide annen neresinden hani gelinimiz olacanya ondan soruyorum,egeli olmadığını iyi babanın,evimiz felanda var,bağımız bahçemiz tek çocuk bide amcamlarda felan erkek yok delikafadulden kaçırma annem çeyizinizi yapıyor delikafaduldenbende çalışıyorumya beğendiğim eşyaları felan alıyorum hangimiz önce evlenirsesositososito,erkek arkadaşın varmı amma soru sordum bende ya

Dur hemencik anlatim kendimi.kumralmı desemki sarısın esmer degilim.uzunn saçlarım var.:teytey:,170 boy,60 kilo.ince belli:roflol:hoş bir kızım.amma övdüm kendimi he.ama elini çabuk tut isteyenim çokkaydirigubbakcemile.annemmi ya bilmiyomkii trabzonun biyerinden.ama adapazarına taşınmışlar sonra.daha sonrada ege tarafına gelmişler:kahve:ohhohh yapsınn yapsınnn pişman olmaz kesinlikleyerimseniben.
kıyamam sana çalışıyosun bide eşya alıyosunn kendine sakla hepsini...nedemek hangimiz önce evlenirse.sen çalış al bende üstünemi konayım yokyokk:1hug:[/QUOTE]

siz mutlu olun yeterki yerimseniben kardeşimin resmi var albümümde,senin benim yok bizde mesela bir evimiz var şuan oturduğumuz el biriliğiyle kardeşimede alacaz bende övdüm kendimizi siz mutlu olun yeterki

ya unuttum demeyi ben türbanlıyım:)ve giyime süse çok önem veririm uyarmı:))))ayy görende ciddi sanacak yaa

bizimkilerde kapalı ailede bir ben açığım,eyzemler doktor öğretmen oldukları halde kapalıdırlar,süpermiş ya sen bak bir albümüme sen de koy resmini ama hihoyyyt
Boşver canım yaa haddini bilmeyene haddini bildireceksin bu zamanda böyle kimseye iyilikte yaramıyo susmakta konuşki iyi olasın iyi yapmışsın tabi böylelikle nerde duracaklarını bilirler sınırlarını aşmazlar

evet kız bu sefer olmuşdoğru yazmışsın aferimm

arsinli arkadaşım benim bide bize akrep diyorlar aaa olurmu öyle şey,allahın garibanıyız demi kız:jeyyar:başımıza vur ekmeğimizi al:jeyyar:

canım bakındım ama göremedim albümünü:))

canım pardon arkadaşım olmayanlar göremiyor,sana davet gönderdim arkadaşım ol bakdelikafadulden he bu arada asker olan değil o benim eski sevgilim :delphin:köpek ayrıldı benden senağlamasenağlamasenağlama

oooo neler olmuş burda ben girmeyeli. tavuklar gbi erken yatmaya başladım kkya giremiyom. neysem bu akşm fırsatını buldumda atladım hemen. oh oh oh bayağıda kaynatmışsınız haa.

tmyy canım nerelerdeydin,inan aklıma geldin hep merak ettim seni biraz topiğe hareket getirdim canım iyi olmuşmu

tmyy canım nerelerdeydin,inan aklıma geldin hep merak ettim seni biraz topiğe hareket getirdim canım iyi olmuşmu

ooo süper olmuş tatlım çok iyi yapmışsın.
gündüzleri fırsatım olmuyo akşamdanda erken uyumaya başlamıştım bikaç gündür uğrayamadım kkya. bu akşam özledim dedim bakayım ne var ne yok.

ooo süper olmuş tatlım çok iyi yapmışsın.
gündüzleri fırsatım olmuyo akşamdanda erken uyumaya başlamıştım bikaç gündür uğrayamadım kkya. bu akşam özledim dedim bakayım ne var ne yok.

gel kız gel ne yapıyorsun gündüzleri tabi bahar geldi memleketime değerini bil ya nasıl özledim

hanimlaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2
nasilsiniz bakayim?
memleketim nasil?
havalar nasil?
gecen gün burada kar yagdi masallah bir gün icinde eriyip gitti...
siz napiyonuz bakayim?
suprensesi kiz evlendiriyormuyuz seni yoksa :emir_bebek:

hanimlaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2
nasilsiniz bakayim?
memleketim nasil?
havalar nasil?
gecen gün burada kar yagdi masallah bir gün icinde eriyip gitti...
siz napiyonuz bakayim?
suprensesi kiz evlendiriyormuyuz seni yoksa :emir_bebek:

hoşgeldin canım iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın memleketinde bahar havası var bu gün hava güzell hihoyyyt sorma yaa kaşla göz arasında everiyoruz suprensesini şimdiden söylim bizdende istenecek bu kız bilmem yani :tomato:

bende iyim hamd olsun
grip olmustum ama bi öksürügüm kaldi simdi
oda gecer insallah....
yapmayin ya hadi bakalim dügün hazirliklarina baslayalim bari kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın memleketinde bahar havası var bu gün hava güzell hihoyyyt sorma yaa kaşla göz arasında everiyoruz suprensesini şimdiden söylim bizdende istenecek bu kız bilmem yani :tomato:

yok kız yanlış anladınız ben kardeşime kız arıyorum delikafadulden(bilde boğar benidelikafadulden) bende aday bile yokki,gerçi kaptan koca istiyorum gelip trabzon limanda otursammı fisfisfisburdada liman var ama trabzonda ro-ro felanda var daha gelişmiş sizinde varsa kaptan eşiniz dostunuz,aklınızda bulunsun:jeyyar:öyle her zaman eve gelmeyecek...:delphin:

sessizlik canım geçmiş olsun çok,dikkat et ya bu ara herkes hastadelikafadulden

selamun aleykum arkadaslarr.trabzondan herkese selam.

aleykum selam canım hoşgeldin neresindensin trabzonun bu senin için canım
U4CQcP62rTg

canım pardon arkadaşım olmayanlar göremiyor,sana davet gönderdim arkadaşım ol bakdelikafadulden he bu arada asker olan değil o benim eski sevgilim :delphin:köpek ayrıldı benden senağlamasenağlamasenağlama

gördümmm:dance:çeyizim heç yok ama napcezzz nası gelin alcanız benisenağlama.aman ayrılsınnn çokda güzelmişsinn bu arada

Back