• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suprensesi hosbulduk canim cok sagol... nasilsiniz memleketimin insanlari...

canım bizim köyün sonradan olan isimleri onlar eski adları annemin köyü varvara babamın köyü zimla belki böyle anımsar baban sorarsın tekrar delikafadulden babamın ve annemin köyüne yomranın çıkışındaki köprüdende gidiliyor arsinin içindedende a.s

canım babama sordum bildiğini söyledi zaten ben şu eski isim olayına hayranım,bizim köyün ismide ligene(doğru yazmışımdır heralde)seninkiler güzelmiş ama zimla delikafaduldenarsinin içinde büyük bir cami var ordan kalkıyordu dolmuşlar,ben böyle bir hevesle anlatıyorum ama 5 yıl oldu gitmeyeli trabzona gidiyoruz her zaman ama akçabata merkeze felan,ne çok şey değişti o 5 yıl içinde,hayatım altüst oldu belki gidebilecek gücüm yok hala,en son gittiğimde pırılpırıl umutları olan bir kızım ya şimdi :a015::a015::a015: neyse ya

suprensesi gelmene az kaldı haaa.
nisanın kaçında gelicen tam olarak.?
eftelya6122, sen, ben 3 kişi olduk şimdiden.
fındık, güllüşen gelir diye düşünüyorum buluşmamıza.
katılmak isteyenlerede yok demeyiz hani. herkes bize eşlik edebilir.

canım kuzenimin önümüzdeki hafta izmirde yarışması var matematik olimpiyatlarına katılıyor,bilirsin alpaslan kolejinde okuyor yine bu ara gece düzenlenecekmiş bu sefer türkü yarışmasına katılacakmış,o gecede olmak istiyorum tarih belli değil işte tam bensiz buluşmayın valla gelirim ne olursa olsun
suprensesi hosbulduk canim cok sagol... nasilsiniz memleketimin insanlari...

canım neresindensin trabzonumuzun

canım kuzenimin önümüzdeki hafta izmirde yarışması var matematik olimpiyatlarına katılıyor,bilirsin alpaslan kolejinde okuyor yine bu ara gece düzenlenecekmiş bu sefer türkü yarışmasına katılacakmış,o gecede olmak istiyorum tarih belli değil işte tam bensiz buluşmayın valla gelirim ne olursa olsun

yok canım sensiz niye buluşalım. sen işlerini hallet tarih belli olunca haber ver ayarlarız yani.
kuzenine başarılar dilerim.:nazar:

tşk ler canım,hangi lise mezunusunuz canım

biri beni andı sanırım... :1ninca:

geldimm kaydirigubbakcemile

Doğma Büyüme Trabzonluyum.:smiley-cool:

hosgelgin0oqqe9ov4.gif
biri beni andı sanırım... :1ninca:

geldimm kaydirigubbakcemile

Doğma Büyüme Trabzonluyum.:smiley-cool:

herkese qünaydınnn :) bişey sorcam soy adı SEVENCAN olan varmıı hemşerilerim hihoyyyt

talı cadı arkadaşım önce bir tanışalım sonra sorarız soyadlarımızı,sanırım kimsede vermek istemez burdan soyadını aradığın kişi nerde hangi köyde oturuyor,ne iş yapıyor

fındıkcım neresidne oturuyorsun neresindensin canım

şakkıdı
talı cadı arkadaşım önce bir tanışalım sonra sorarız soyadlarımızı,sanırım kimsede vermek istemez burdan soyadını aradığın kişi nerde hangi köyde oturuyor,ne iş yapıyor

kimseyi aramıom yawyerimseniben birini arayıp bulmak istesem başka siteye qiderim ben sadece hemşerilerimden akrba da çıkarmı die merakımdan sordum :1rolleyes:

şakkıdı

kimseyi aramıom yawyerimseniben birini arayıp bulmak istesem başka siteye qiderim ben sadece hemşerilerimden akrba da çıkarmı die merakımdan sordum :1rolleyes:

hayatım bende ondan soyluyorumya belki bizizdir hangi köydensin canıma.s.

fındığım senin avatarın ne güzelmiş öyle canım

Back