Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gördümmm:dance:çeyizim heç yok ama napcezzz nası gelin alcanız benisenağlama.aman ayrılsınnn çokda güzelmişsinn bu arada

bütütn diğer özleliklerin annemin idealindeki gelin tipisin ama çeyiz meselesi kirirtik biraz canım ya,biz çok önem veririz gerçi annem ben teyzem anneannem herkes bir çeyiz derdine düştü sorma inanırmısın bebeklerinizin giyecekleri yorganları bile hazır,diş fırçasından tutta mandaka kadar çeyizimizde herşey var ama tabi bunları kardeşime yapıyoruz,benden geçti canım sende biraz bişiler yap en azındna annem sevinsindelikafadulden

maşallahhh çok hamaratsınız.kaydirigubbakcemile3napalım ya yazık anam iki kızını üst üste evlendirince onlara yapmış hep bende evin küçügü malum olur inş.bakalımhem beni babacıgımm çeyizsiz vermez korkmasositososito.bak resmimi eklim gör albüme.kardeşin için degil he sen içinnaniknanik

canım benim dünya güzelim delikafadulden

bende trabzonluyum ama almanyada oturuyorum gelin geldim buraya.... nenleketimi özledim ya gerci ocakta ordaydim ama olsun yin de özledim insan kendi memleketini özlemez mi yafffffffff.... öptüm hepinizi....

bende trabzonluyum ama almanyada oturuyorum gelin geldim buraya.... nenleketimi özledim ya gerci ocakta ordaydim ama olsun yin de özledim insan kendi memleketini özlemez mi yafffffffff.... öptüm hepinizi....

canım hoşgeldin gel böyle arada da olsadelikafadulden

aaa,ben aslıda şuan babamın işi nedeniyle samsundayım annem akçabatlı babam arsinli,bizim evimiz var valiliğin karşısında kız çok yakınız,carrefour var ordan numune hastanesine doğru gelince hemen orda evimiz canım sık sık geliyoruz hatta ben önümüzdeki ay gelecem tmmyle görüşecez sen de katıl bize sen ne yapıyorsun çalışıyormusun böyle memeleketimden birileriyle konuşmak ne kadar güzel görmüş kadar oluyorum

anlaşılan hava güzeldi nete girecek vaktiniz kalmadı (

bende katılacam size banane buluşurkrn benide çağırın haa tamammı a.s.

qünaydın qüzel ülkemin en qüzel insanlarıa.s.

istanbulda oturan hemşerilerim yokmu yaaaaa

istanbulda oturan hemşerilerim yokmu yaaaaa

canım hepimiz ayrı ayrı yerlerdeyiz olmazmı,

ya kızlar bu akşam bir eğlendik,bizim olduğumuz yerde oy verdiğimiz belediye başkanı kazandı,onun kutlaması vardı,başkanımızda artvinli,ay neyler,kemençeler çalındı havai fişek gösterisi,sanatçılar felan dağıttık burayı,diğer adaylar yerliydi hani samsundaki bütün trabzon,artvin,rize halkı bir araya geldik bir tarafta horon bir tarafta kolbastı,,,çok güzel bir gece geçirdim,paylaşmak istedim...hihoyyyt:hooray::teytey::dance:

canım evde nete girmiyonmu sen fisfisfis şu meşhur simitten ısmarlarsan olabilir aslında

Canım yeni evliyim ben annemde var net biz daha eve almadık eşim istiyoda ben istemiyorum aslına bakarsan bir derdim bölümünü okuya okuya paronoyak oldum kafamçokkarıştı ne demek canım istediğin simit olsun:1hug:

aman canım ne bakıyon sen onlara çoğu sıyırmış,hiç dikkate bile alınacak şeyler değil

canım sizin köye arsinin girişinden yukarımı gidiliyor,babama sordum tam bilmiyorum dedi,bizim evdekiler akçabatlı olduklarını sanıyorlarda,kardeşim erkek bide soruyorlar ona diyorki akçabatlıyım,gitmesemde oarı benim köyüm demi ama :teytey:

canım bizim köyün sonradan olan isimleri onlar eski adları annemin köyü varvara babamın köyü zimla belki böyle anımsar baban sorarsın tekrar delikafadulden babamın ve annemin köyüne yomranın çıkışındaki köprüdende gidiliyor arsinin içindedende a.s

suprensesi gelmene az kaldı haaa.
nisanın kaçında gelicen tam olarak.?
eftelya6122, sen, ben 3 kişi olduk şimdiden.
fındık, güllüşen gelir diye düşünüyorum buluşmamıza.
katılmak isteyenlerede yok demeyiz hani. herkes bize eşlik edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…