- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
-
:1no2:canım benim niye öyle diyon ben üstüme alınıyom :çok üzgünüm:kalbimi kırıyon
ben burdayım kabul eder misin canıma.s.
Neler oluyor burda bakim sengözlerimebaksanab
amaninnn yakalandımmı,ama napıyım etfalye uğramıyonki :teytey:
dal zuzum dal daaaşakkıdı benim süt teyzem aynı zamanda annemin kuzeni rize devlet hastanesinde doktor:jeyyar:
söylicem seni delikafadulden şaka bir yana ben samsundayım kendi teyzeminde kücük kızı var trabzonda tanıdıklardanda öğrenirdim ama dün hepsiyle kavga ettim tel.da,sanırım daha il sınırlarına bile almazlar beni delikafadulden pişmanmıyım değilim aman çok özlersemde gider 2-3 gün otelde kalır dönerim ohh ne güzel kimseyle uğraşmadan
Arkadaşlar ben rizede oturuyorum.. pat diye daldım ama :)
16 aylık bir kızım var ve rizedeki doktorlardan bir fayda göremedik her ay iki kere hastalanıyor..devamlı ilaç içiyor çok zor..
tarbzonda iyi bir prof arıyorum kızım için..tavsiye edebleceğiniz birileri var mı? özelimden de yazabilirsiniz. çok teşekkürler şimdidedn..
Canım ne oldu üzdülermi seni
amaninnn yakalandımmı,ama napıyım etfalye uğramıyonki :teytey:
üzdüler canım ya bir tuhaf olmuş insanlar delimidirler nedir,bende haksızlığa tahammul edemiyorum olan anneme oluyor açtım dedimki sorununuz benimle anneme bişey söylemeyin ne derdiniz varsa bana söyleyindelikafadulden iyi demişim demi
kız rumuzumu doğru yaz bir dahakine şimdi gözüme çarptı sırnaşık şeysırnaşık şeyetfalyeymiş:roflol::roflol:
:uhm:ya şimdi o zaman senden korkmuştumya,telaşla yazılmış bişi I 'M SORRYdelikafadulden,sen neresindensin canım trabzonun bu arada
GEL CANIM BİZİM GELİNİMİZ OL,KARDEŞİME ALALIM SENİ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ SON SINIFTA OKUYOR,NERESİNDEN ANNEN TRABZONNUN BABAN EGELİMİ:jeyyar:GELİNİMİZ OLACANYA ONDAN SORUYORUM
bir türlü kimseyi yakalayamıyorum ne şansızım yaaa :çok üzgünüm:
merkezdeyim canım meydan cıvarında
Olayım canımoo meslegide var desene tamma kaçırmayım ben bu işi.babam erzincanlı.sor sor tabi ögrencenki alasın uyarsa
canım ya genelde ben açık oluyorum sık sık bak bize,bizde istiyoruz bir araya gelmeyi
onu biliyomda,köyünüz neresi canım :uhm:canım memleketim ne güzeldir şimdi meydanada bir harekelilik geldimi baharla beraber
sarışınmısın canım esmermi delikafadulden,bide annen neresinden hani gelinimiz olacanya ondan soruyorum,egeli olmadığını iyi babanın,evimiz felanda var,bağımız bahçemiz tek çocuk bide amcamlarda felan erkek yok delikafadulden kaçırma annem çeyizinizi yapıyor delikafaduldenbende çalışıyorumya beğendiğim eşyaları felan alıyorum hangimiz önce evlenirsesositososito,erkek arkadaşın varmı amma soru sordum bende ya
Aslen arsinliyim canım köyüm arsin yazdan yaza giderim köye hihoyyyt
Bu gün trabzonda hava çok güzel tam bahar havası var :sm_cool:
Aslen arsinliyim canım köyüm arsin yazdan yaza giderim köye hihoyyyt
Bu gün trabzonda hava çok güzel tam bahar havası var :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?