Toz bezinin dayanılmaz cazibesine karşı koyamıyorum.

bence kendine fazla acımışsın ve bu yüzden travma yaşamışsın.Ben çalışıyorum ama bende hergün aynı şeyleri yapıyorum,üstüne üstlük birde dışarda çalışıyorum ama şu an çocuğum yok.Senin yerine koyup kendimi düşündüm şöyle bir düzen yapabilirsin kendine belki.
"Oğlumu almadan önce 2 saatim kalıyor. O iki saatte kitap mı okuyayım, örgü mü öreyim, karakalem mi çalışayım, ikinci üniversite okuyorum uzaktan, onun dersini mi çalışayım, oğlana bir kek mi çırpayım, cilt bakımı mı yapayım şaşırıyorum" bir gün kitap,bir gün örgü,bir gün ders,bir gün kek,bir gün ciltbakımı.Al sana bak hergün değerlenmiş oldu.

Ben çalışıyorum dedim ya şöyle gelişiyor olaylar; akşam6buçuk gibi eve geliyorum.Pazartesinden başlayalım.Hafta sonu detaylı temizlik yapıldıuğndan çok işim olmuyor.yarım saat oturup dinleniyorum.Sonra yemek hazırlıyorum.Pazar günü astığım çamaşırları katlayıp kaldırıyorum.Yemek yiyoruz,bulaşıkları makineye koyuyorum.Oturup film izliyoruz.Bir sonraki günlerde şöyle devam ediyor.süpürge açıyorum,makineye çamaşır atıyorum,önceden yaptığım yemeklerle masa hazırlıyorum.yemekten sonra çamaşırları asıyorum.bulaşık makinesini çalıştırıyorum.sonraki gün çamaşırları katla,bulaşıkları boşalt yemek yap.. böyle böyle gidiyor yani.Ama siizin kadar mutsuz olmuyorum

Sizin en azından bir sebebiniz var.

Ben çok pişmanım dolap aldığıma.

Elbiseler ya askida. Ya kirli sepetinde ya da makinede. Ama asla dolapta değil.

1 haftadır içerde duruyorlar. Odaya her namaz kılmaya girişimde onları görüp sinir krizi geçiriyorum. Sonra geri geliyorum. Fakat katlayıp kaldıramıyorum. Ve benim fiziksel olarak hiçbir engel ya da bahanem yok.

Olayım tembellik
Başka bi şey degil.

Şu an çok öfkelendim. çamaşırları katlamaya gidiyorum.

Söyleyin markasinı daha. Benim de aklımda var

anker eufy 11s
tr..l ve he...a yorumlarını okuyun zaten direk sepete atarsınız
ben aldıktan sonra akrabalardan ve arkadaşlardan 5 kişi daha sipariş verdi
yılın fiyat performans ürünü seçilmiş
uygun fiyatlı alanabilecek en iyi süpürge
ben ki süpürge konusunda hassasım pinpirikliyim tam temiz olmaz diye huylanırım böyle şüphelerim vardı
ama bal dök yala yapıyor

sevgili idrak,

sana bu yorumu için rahat etsin diye bemmmbeyaz bir yerlere yazıyorum..

bu aralar bende de bir temizlik aşkı başladı hayırlısı.

bizde sadece mutfak ve yatak odası kullanıldığı için sürekli temizlemem gerekmiyor ama siz kullanıyorsunuz sanırım.
ütülerini başkasına yaptır, ben konyadayım 1 saat 30 tl benim ütüm bitiyor.
en azından kendini zorla ve 2 güne 1 süpür evi, mutfağı anlarım süpür ama kocanın kılcıklarını görme. oğlan sadece kendi odasında oynasın ve bir gıgır al yatmadan önce gırgırlasın :)
bir gün kek yap 2-3 gün gider o. bir gün kendine bakım yap. böyle böyle ayarla işte :)

şu döne döne süpüren mi?
tam benlik onlar :) kaça aldınız?
süpürdükten sonra sileni de olsa keşke..

Saat 19:00 eve geliyorum
Bende çok istiyorum
Bütün yorumları okudum
Fakat 6-3 yaşında oğullarım üzerine binip gezdirmelerini bekler diye korkuyorum
Sizin var mı çocuğunuz
Çocuklu evde uygun mu
Her yar oyuncak küçük minik parçalar falan

şu döne döne süpüren mi?
tam benlik onlar :) kaça aldınız?
süpürdükten sonra sileni de olsa keşke..

sileni de var zaten ben sadece süpüren olarak baktım ama silenleri de var araştırırsanız
kesinlikle çok işlevsel
kara cuma indiriminden aldım 1200 tlye
şuan yine indirimde en uzun gece indimi falan var

biz de eşimle goygoyunu yapıyoruz iki bira koyalım üstüne de bize servis etsin diye
açıkçası ortalık ne kadar boş olursa o kadar işlevsel hale geliyor
oyuncakların olduğu yerleri ittire ittire yine alır ama boş olsaa daha sağlıklı çalışır
robotu bi odaya koyun kitleyin kapıyı çocuklar giremesin o zaten kendi kendine 20 dkda süpürüyo
sonra alın başka odaya koyun kitleyin temizleyene kadar giremesin çocuklar

sileni de var zaten ben sadece süpüren olarak baktım ama silenleri de var araştırırsanız
kesinlikle çok işlevsel
kara cuma indiriminden aldım 1200 tlye
şuan yine indirimde en uzun gece indimi falan var

aha cidden sileni de var mı? bakayım. çok sevindim yıldım ev süpürmekten silmekten.
bir de yemek yapan bir alet çıkarsalar ne güzel olacak şu hayat:))

Idrakyollariiltihabi

İdrakcım;
Yine neye dellendin de eve barka saldırdın?
Ne var kafanda ?
Aşamadığın,üstesinden gelemediğin.

Dalga geçmiyorum.
Ben ne zaman kafamda bişeyleri çözemesem,içinden çıkamasam eve saldırırım
Canımı çıkarana kadar!
Tıpkı bi zamanlarki Hico'yu gördüm bu anlattıklarında.

Bence senin olayın tam da bu !
Sıkışmışsın ve bu şekilde rahatlamaya çalışıyorsun.
Anlatmak,konuşmak istersen seve seve dinlerim seni.

aha cidden sileni de var mı? bakayım. çok sevindim yıldım ev süpürmekten silmekten.
bir de yemek yapan bir alet çıkarsalar ne güzel olacak şu hayat:))
bende ütü için aynı şeyi düşünmüştüm
xiaomi markasının var hem silme hem süpürme
çok da kalitelidir bu marka ama fiyat 3500-4000e çıkıyor
ama değer mi yüzde yüz değer

Valla ben çalıştığım için her gün ev süpürmek, ütü yapmak, toz almak her güne ayrı bir yemek yapmak bana göre değil
hafta da 2 defa ev süpürüp 1 kere evi siliyorum, 10 günde 1 ütü yaparım
tozu hafta da 1 alırım, banyo tuvalet hafta da 2 defa temizlenir
yemek işinide haftanın 3-4 günü annelerde yaparız 2 kaynana 2 annem şeklinde kalan 3 günde de aynı yemeği 3 gün boyunca yiyoruz biraz fazla yapıyorum

şöyle bir düşündümde çalışan birine göre bence fazla bile yapıyorum yeter

Ev hanımlığı zor ya, hiçbir şey yetişmiyor , Her şey yetişme Insan bu defa kendine yetişemiyor.

Çalışınca en çok kendine zaman ayırıyor Insan. Dinlenebiliyor, misafir geleceği zaman bık bık yapabiliyor, makyaj yapıp alışveriş yapabiliyor .

Molalarda Iki Insan görüp rahatlayabiliyor.

Çocukla ve işlerle akşama kadar haşır neşir olmadığı için daha sağlıklı bir ruh hali oluyor.

Sizin yapmanız gereken haftada bir derinlemesine süpürüp diğer günler hızlıca üstten üste süpürmek.

Her gün toz almayın . Hızlıca süpürüp , mutfak banyoyu halledip kendinize zaman ayırın.

O kadar haklısınız ki !
Tam tespit :)
İşte bu yüzden maddi durumu iyi olsun ya da olmasın kadınlarımızın çalışması taraftarıyım.
Daha huzurlu aileler,daha rahat anneler,daha mutlu çocuklar için.

şu süpürge yapan robotlardan alın süpürge yapacağınız vakit size kalsın her gün ev süpürmek ağır külfet ama çocuk olunca mecbur süpürülüyor. bizde şuan çocuk yok cumartesi genel temizlik yapıyoruz pazar çamaşır ütü hafta içi sadece lavaboları temizlemece bulaşıkları toplamaca onun dışında ekstra süpürge vs. uğraşmıyoruz ama şimdi kurutma makinesi alacağım mesela zamandan kazanmak için bir de şu robot süpürgelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…