- 7 Aralık 2018
- 6.832
- 17.751
- 248
- 28
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Bu seklde olsa bende supurmeden duramam elbet ama sukur yani bizim evde boyle olmuyor . Kizim 3 yasinda ne yiyecekse ne oynayacaksa masada oynar . Esimin bacak kilina pek rastlamam kendi saclarim dokulur cok 2 yada 3 gune 1 supururum. 1 supurmede yerleri de silerim 1 sonraki supurmede silmem.Nasıl ama nasıl anlat bana pis olmayı anlat ajsjsj. Valla bak şaka yapmıyorum nasıl mesela o süpürge orada öylece dururken ve halının üzerindeki koca bacağı kılları, oyun hamurlarının kurumuş minnak parçaları, son akşam yemeğinden kalan kutsal ekmek parçacıkları gayet net görülebiliyorken nasıl?
daha önceki sayfalarda önerildi mi bilmiyorum mutlaka önerilmiştir
robot süpürge diyorum kesinlikle
bu kadar eğlenceli ve işlevsel hayat kurtaran daha başka bişe olamaz
uygun fiyatlı performansı mükemmel marka önerebilirim bana da burdan bi arkadaş önerdi nickini unuttum ama allah razı olsun
3 gündür evimize geldi robotumuz her gün çalışıyo böyle bi teknoloji olamaz yani
rahat 2 saatiniz size kalır
Hah ben yazacaktım. Ama yazılmış. Çocuk yoksa hayat çok çok daha kolay.Hergun evi süpürmüyorum.
Butun bir güne baktigim zaman temizlik pek vaktimi alan birsey degil. Detayli temizligi esimle yapariz.
Yemegi de haftaiçi bazi gunler disardan getirtiyordum ev yemegi yapan yerden ama şu aralar kendim yapiyorum buna ragmen gunluk yemek ve temizlik benim pek bir vaktimi almiyor.
Koca bir gün istedigim herseye yetisiyorum kitap, oyun, internette takilmak, spor salonu, yoga, kurs, cilt bakimi...
Bazen de hic ama hicbisey yapmiyorum.
Bunlar nasil oluyor cevap veriyorum BENİM COCUGUM YOK
İşte bu yuzden cocugum yok
Söyleyin markasinı daha. Benim de aklımda vardaha önceki sayfalarda önerildi mi bilmiyorum mutlaka önerilmiştir
robot süpürge diyorum kesinlikle
bu kadar eğlenceli ve işlevsel hayat kurtaran daha başka bişe olamaz
uygun fiyatlı performansı mükemmel marka önerebilirim bana da burdan bi arkadaş önerdi nickini unuttum ama allah razı olsun
3 gündür evimize geldi robotumuz her gün çalışıyo böyle bi teknoloji olamaz yani
rahat 2 saatiniz size kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?