Toz bezinin dayanılmaz cazibesine karşı koyamıyorum.

Gırgırın sonu gusül abdesti. O olmaz tehlikeli ajsjdkdk.

Nasıl yani ıslak çamaşır katlanınca düzeliyor mu iyi de neden ve nasıl :)

Ay ben de robot süpürge önerdim ama pahalı diye kendime almadım

Para biriktiriyorum tek çeyizim robot süpürge olacak evlenirken

Kocişimi kırışık atlete mi mecbur edeyim, göğüs kılları mikrop mu kapsın, mabadı kırışıklığa mı maruz kalsın. Yo yooo yapamam yoo.

Ahsjjs ortak fikir ütü. Tamam vazgeçiyorum bunu yapmaktan. Deneyeceğim en azından.

Belki de sorun budur evet. Çünkü her akşam "para mı alıyorum karşılığında he para mı" diye Carlıyorum adama. O da napsın yazık "başladı yine deli" der gibi bakıp susuyor.

Bilmem detaylara takılıyorum ya da pratik değilim. Bilmiyorum ben de sebebini. Sadece kemiklerim ağırana kadar ayakta durup oturmadığımı biliyorum.

Üst komşum hergün bir saat ev süpürüyor hem de ne süpürmek sanki evde savaş var.
2 günde bir süpürüyorum o da bebeğim olduğu için
Bebek yokken haftada bir süpürürdüm
Hergün ütü yapmam haftada bir gün yaparım
Acil birsey yoksa hafta sonu çamaşırlar yıkanır.

Sadece inanılmaz düzenliyimdir dağınıklığa ve fazla eşyaya tahammülüm yok

Vuu benden hoşlanıyorsun demek :))) ya ben şu buzluk işini sevmiyorum. Tadı değişiyor gıdaların mecbur kalmadıkça buzluğa bir şey atmıyorum. Taze gibi kokmuyor cins acayip bir şey oluyor o yemek.

O mendillerden aldım sonra "e bu kiri alıp dağıttı" deyip üstüne bir daha temizledim :)

Heh evlenince de benim gibi olursun işte. Ben de anamın evinde pisliktim ajsjsj.

Son cümle için teessüf ederim. Bizde temizlik için yaşanmaz, temizlik için ölünür. Biz anamızdan böyle gördük. Cifin parçacıklı kayganlığını tecrübe etmeyenler, bugün bizi yargılayamazlar.

Ağır konuştunuz, olmadı. Kırdınız. Dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere. Hiç ben onu kastetmedim demeyin bana Hayatsız dediniz şu an. Aşağıladınız beni. Tabi çalışmıyorum ya ondan hep bunlar. Emekçiyim ben emekçi!

Ajsjw uyuyayım ben en iyisi.

O klozete yaklaşıp bakarsan beyaz değil sarı olduğunu görebilirsin. Uslu bir ev hanımı olursan minik tüy taneciklerini bike görebilirsin. Sifon götürmez onları. Her yerdeler.

Okulda kahvaltı yok. İki öğün sadece. Öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı. O yüzden evde yapıyor.

Dışarıda geçirilen her an para demek. Kış aylarında harcamaları minimum düzeyde tutmak zorunda olduğum için ev kuşu oluyorum mecburen. Bir de kışın evde olmayı seviyorum :)

Senin konularini okurken yahu bu idrak nasil yasiyor diyorum. Her konunda ayri bi irdeleme. Bukadar ayrinti seni boguyor. Biraz sadelessen mi

Hangi kısmı sadeleştireyim. Beynimin bir kısmını aldırıp düşünmemeyi ben de istiyorum ama o da mümkün olmuyor işte. Fallik döneme dönmek istiyorum bazen. Mis gibiydi o zaman kafam :)

Evet kesinlikle çocuksuz zamanla alakalı olabilir. Oğlum okula gidince çılgına dönüyorum. Aha zaman geçiyor ne yapsam hangisini yapsam diye. Bu yıl ilk kez tüm gün gitmeye başladı ve daha çok zamanım olmasına rağmen yetişemiyorum.

Bence bu her şeye yetişme isteği de yaşla alakalı. 30u aşınca böyle bir korku hasıl oluyor.

Ayrıca ben de seni yirim :)

Hergün ev süpürmek yerine robot süpürge al . Ev süpüreceğin vakti sevdiğin şeylere ayır. Kurutma makinen yoksa makine al zaten birçok şey ütülü gibi çıkıyor. Zamanın sana kalır

Onu da al bunu da al. Tabi alayım robot kurutma makinesi dediğin nedir ki. Millet aç aaaç askajsjs.

Hangi kısmı sadeleştireyim. Beynimin bir kısmını aldırıp düşünmemeyi ben de istiyorum ama o da mümkün olmuyor işte. Fallik döneme dönmek istiyorum bazen. Mis gibiydi o zaman kafam :)
Bak bu yorumda bile derinlesiyorsun. Dusunmemek degil bu elbette dusun ama herseyi bukadar icsellestirmek seni cok yoruyor farkinda misin? İcsellestirdikce sikayetlerin artiyor. Daha basit daha sade yasayabilmek mumkun. Hayat sadece anlardan ibaret.

Bak mesela toz bezi ile iliskin seni zorluyorsa biraz iliskini keseceksin. Senin kafanda seni rahatsiz eden bir durum varsa bi sal bi rahatla.... 40 tilkin var 40 da bagimsizligini ilan etmis... Hayat bu kadar zor olmamali... Toz bezi ile olan mahrem iliskin seni bukadar kasmamali bence...

Çalışmadığınız halde ni 6da uyanıyorsunuz? Bu ara daha erken kalkma isteğim var da o yüzden soruyorum. Bir yanım yahu ile gitmiyorsun yat uyu deli misin diyor, diğer yanım daha çok şey yapabilirsin erken kalk diyor.

Evi her gün süpürmem ama illaki kenarları silerim bir gün süpürür bir gün girgirlarim. Ayrıca halı örtüleri de çok pratik oluyor nesela benim mutfakta ve oturma o odasında var hemen sirkele geri tak parkenin tozlarını al bitti gitti. WC lavabo normal yani her gün olabilir. Ama ütü her gün olmz ki yani don atlet nevresim fln fazla biraz kimse yatak ortunuzu kaldırıp bu nevresim neden ütülü değil.idrak? Diye sormayacak yani rahat olun biraz . Hobi konusunda da bana gore gün ayarlayın hepsini ayri bir günde yapmayı deneyebilirsiniz mesela bir gün kitap okuyun bir gün el işi örgü falan o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…