- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
afıyet olsun
ben bugun sadece 2 bardak su ıcebıldım
Ayrıca isim soyadınızı yönetici silmiş, aklınız kalmasın.
Artık ilelebet Cücüktaşsınız
günaydınnn. çok tatlısınız çok neşelisinizSayın Cücüktaş,
Ya biraz yemek yiyin ya da sonsuza kadar Cücüktaş kalırsınız he , sonra o bebe de cücük kadar doğar
Grupta en çok yiyen benim he, kendimden tiksindim.
maliyeci89 günü az makarnayla kapatır, cücüktaş sadece su içer ne iştahsız bir grup oldu he , Allahtan ben varım da herkes adına yiyorum
İnşallah geçici bulantı ve iştahsızlığınız vardır kızlar ve en kısa sürede güzel güzel yemeğe başlarsınız.
@gel_pcpc , gruba geleceklerden minimum 90 kilo şartı ve bir oturdu mu masayı bile kemirecek iştahl bence ön şart olarak isteyelim
oh oh afiyet olsun ama kahvaltini yaz mesela ben unuttum ne yedigini diger arkadaslara da ornek olsun leydimİyi gecelergüzeller,
Önce akşam yemeğim;
GÜN SONU Z RAPORUM;
sabah /öğlen ; foto koyduğum kahvaltı
ara; yoğurt ve şeftali
akşam; tavuklu salata
gece; şeftali ve maden suyu
spor; 2.700m yürüyüş. (Yolda aslında evden çıkar çıkmaz şaka gibi sidik torbama baskı başladı, koyun gibi döke döke gidecektim, aslında daha fazla yürürdüm de tuvalet ihtiyacı sebebiyle kısa sürdü. Daha uzunları diğer günlerin başına)
Hepimize güzel bir gece diliyorum
nasil yani yemek yemedin mi hic ve sivi olarak sadece 2 bardak su mu sadece cnm
afıyet olsun
ben bugun sadece 2 bardak su ıcebıldım
aynen ya bu ne Moral bulucaz bizden siskosu var diye girdik en cok yiyen biz ciktikSayın Cücüktaş,
Ya biraz yemek yiyin ya da sonsuza kadar Cücüktaş kalırsınız he , sonra o bebe de cücük kadar doğar
Grupta en çok yiyen benim he, kendimden tiksindim.
maliyeci89 günü az makarnayla kapatır, cücüktaş sadece su içer ne iştahsız bir grup oldu he , Allahtan ben varım da herkes adına yiyorum
İnşallah geçici bulantı ve iştahsızlığınız vardır kızlar ve en kısa sürede güzel güzel yemeğe başlarsınız.
@gel_pcpc , gruba geleceklerden minimum 90 kilo şartı ve bir oturdu mu masayı bile kemirecek iştahl bence ön şart olarak isteyelim
hosgeldin cnm hic utanma hala en kilolu unvanini ben ve sevgili ortagimselam kızlar.bende tombiş annelerdenim.75 kiloyumşu an 7 haftalık minişim.muhabbet süper aranıza katılmak isterim.bu dönemde canım bişey yemek istemiyo bulantılarım var ama geçincede iştahım kapanmıyo ama kendimi frenliyorum yememek için.duzensiz besleniyorum
ayy Allah sifa versin cnmmm dikkat et canak yogurtlarina noldu onu yeseydin baribugun de ben 1 elma yedım 1 avucta kuru yemıs @gel_pcpc
yemeyıncede mıdem bulanıyor yıyıncede
anlamadımkı
su ıcebılıyodum hıc degılse sımdı o bıle mıdemı bulandırıyor
acillik oldum cıkaaarr cıkaaar cıkaaarr
serum ıyı geldı valla
sırf bagırsagım calıssın dıye yıyorum valla
aklıma bıle gelmıyor yemek
ayy Allah sifa versin cnmmm dikkat et canak yogurtlarina noldu onu yeseydin bari
bende cok yemekten korkuyorumafıyet olsun valla oh barı sız yıyın canlar ya
daha cok basinda oldugun icin cnm 3 aaydan sonra gececek ama 3 aydan sonra da dikkat et bu sefer istah patlamasi olmasinmutfaga gırınce cıkarmaya baslıyorum
hııııccc yıyemıyorum
esım bırseyler hazırlıyor tadına bakmamla wc ye kosmam bır oluyor
bende cok yemekten korkuyorumsaka bi yana doguma 90 ile girmek istemiyorumm ki suan zaten 84.400 dum pazartesi
daha cok basinda oldugun icin cnm 3 aaydan sonra gececek ama 3 aydan sonra da dikkat et bu sefer istah patlamasi olmasin
ay Allah korusun olmaz insallah oylesi de :))ayyy
ıstahım acılırsa yurumeme gerek kalmaz yuvarlana yuvarlana gıderım