Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Merhaba arkadaslar bende yeni hamile oldugumu ogrendim daha kontrole falan gitmedim 79 kiloyum kendimi kotu hissediyorum keske ilk aylar biraz zayiflasam karnim simdiden 5 aylik gibi felaket kabizlik var bi el atin banada kizlar ne yiyim ne icim oy ben nedim nasil edim ...
miden bulanıyor mu ? ben hiç bulantı yaşamadım. şuan 4 aylık hamileyim, 4 kilo verdim toplamda. netten gebeler için sağlıklı beslenme tablosu araştırdım onu uyguluyorum, vakit bulunca diyetisyene de gideceğim inşallah.

Doğumdan önce bakmasa çatı olayına o kadar dert etmicem. Doğum sırasında dediğin gibi o sancılarla utanma falan kalmaz muhtemelen. Ama öncesinde bakıcam diyo ve o kdr utanıyorum ki düşüncesinden bile. Nasıl olacak bilmiyorum.Kimi dr gerekli görüyo kimisi ise hiç gerek yok diyo. Hangisi ii bilmem

Burda devlet hastanesinde de çok ii dr lar var ama benim hastalığımı bilmedikleri için doğuma direk üniversite hastanesine gönderirler. Ordada öğrenciler gelen geçen bakıomuş. O yüzden özel hastaneye gidiyorum bende. ☺ (Hastalığım araştırılırken yeteri kadar öğrencilerle haşır neşir oldum.Daha fazlasına gerek yok. ☺)
maşaallah :nazar: bana doğumdan önce çatı muayenesi yapmadılar. doktor doğum esnasında zaten kemik yapısının değiştiğini o yüzden sancılar başlamadan çatıya bakmanın anlamsız olduğunu söylemişti. her doktor birşey söylüyor işte. doğum sırasında sancıdan zaten utanma duygusu kalmıyor. ben birde tıp fakültesinde doğum yaptım, aktif doğum esnasında gözümü bir açtım 10-15 öğrenci beni izliyor :KK48: çok utanç verici ama o an utanmadım, şimdiki aklımla asla tıp fakültesinde doğum yapmam

X