Tombiş Hamilelerin Günlüğü

bız senden 1 kıloyu duserız :)

tavuklu yaptım daha besleyici olsun diye 3-4 kaşık kadar sonra kustum zaten bir işe yaramadı.ama sizin menülerinizin foto larını gördükçe canım çekmeye başladı inşallah düzeltcem bu arada bugün çiğ köfte yedim ve kusmadım çok mutluyum :)))

ay afiyet olsun cnm ama bu sefer bizim yuzumuzden istah patlamasi yasama sonra sizin yuzunuzden Kilo almaya basladim diye sitem edermissin
afiyet olsun cig kofte pek severimm
bende ayda 1 yiyebiliyorum cigkofte Burda cok satilmiyo heryerde yok evde de hic yapmadim aslinda mercimekli kofte kolay diyolar ama bilmiyorum bi denesem mi ki bugun acaba

ben ikisinide çok güzel yaparım çokta severim.mercimek köftesi daha hafif oluyor içinde mercimekte olduğundan daha besleyici olur tarifte vereyim sana çok beğeneceksin:)

1 su bardağı mercimek 5 su bardağı suda haşla dibinde biraz su kalınca altını kapatıp üzerine 2 su bardağı ince bulgur koy karıştır bulguru şişmeye bırak.1orta boy soğanı doğra ayrı tavada hemen hemen 1 çay bardağı yağda kavur.sonra içine biber salçası ve domates salçası koy kavur.altını kapatıncada tuzunu,karabiberini,pul biberini ve kimyonunu serp karışıma sonrada bulgurun üzerine dök.yeşil soğanla maydanoz doğra onlarıda ekle sonrada 1 limonu sıkıp suyunu ekledikten sonra yoğurup şekil ver afiyet olsun...:))))

ay bugun baska bisey yapcaktim yanina bunu da yapayim eline saglik Tarif icin sagol cnm

Tünaydınlar diyecektim ama nerdeyse siz yatacaksınız akşam olmuş
Öncelikle sabah kahvaltım;

Eşimi sahurda yedirip yatırıyorum, dön Allah derken saat 5 oluyor, sonra 7de kalkıyorum, günlük eşimin anahtarını iş yerinde unutuşu ve benim kapıyı arkasından kitleme seremonimle uykum iyice cacık oluyor, sonra 8e doğru evimizin minnoşu miyavlar "kalk oynayalım canım sıkıldı " diye, sonra 9 da apartman görevlimizin torunu Ramazan çıkar sokağa ve tam yatak odamın altında "babaaaneee seni keseceeem bana git didi al, didiiiiii" diye bağırır falan filan, arada Di...türk adlı meymenetsiz arayıp zaten evde kullandığım paketlerinin aynısını satmaya çalışır, olmadı Tur..cell arayıp "merhaba, avea kullanıyorsunuz ama bizden 100 kontör kazandınız" der....Öffff...Zaten sıcak, zaten şişmanım, zaten iğne kullanıyorum göbeğim topçuklarla dolu döndükçe canım acıyor ve 20 dakikada bir tuvalete gidiyorum...Yani özetle ben uykumdan hiçbir şey anlamaz oldum bacılar.
İşe giderken gece 12de yatar sabah 6da kalkardım, biraz söylenir ama gene dinç uyanır dinç çalışır hatta gece 10lara kadar ayakta ders anlatırdım, şimdi gece uyuyor muyum beni dövüyorlar mı anlamıyorum.
Neticede kahvaltımı yapıp biraz Ednan Bey ve onun Moron kızı Nihal'i izledikten sonra geri devirdim değirmen totomu ve gene uyudum.

Uyumak ne mümkün, bu sefer babam aradı, eşi beni geçen düğünde görmüştü, demiş ne çok kilo almış Winston.
Dedim her hamilenin duymaktan keyif alacağı tek cümle budur kesin

Sonra annem aradı, cumartesi bana gelecek, liste ver ne istiyorsan pişireyim, dedi. "Yok ben çok şişmanım diyetteyim" dedim. "Z.çtırtma diyetine, sen hamilesin" dedi Ben de "pırasa yap zeytinyağlı" dedim. Annem de "kızım sen mevsimleri ve sebzeleri ilkokulda öğrenmedin mi, yazın günü ne pırasası ? "dedi

Ay deli manyak bir gün geçirdim özetle.
Umarım sizlerin günü güzel geçmiştir.

maliyeci89 , ne güzel bir şeyler yemişsin (etsiz diye düşünerek yazıyorum)
Eşime bazen ben diyetteyken çok çeşit pişirip onu yedirip, besliyorum fazla fazla (hani ben yiyemiyorum, bari sen ye gibisinden) O da "Sen Hansel ve Gretel'deki hain cadı gibisin, beni besili hale getirip sonra yiyecek misin nedir amacın?" diyor bu grupta şimdi kendimi öyle görmeye başladım, herkese yiyin yiyin diye baskı yapıyorum

secilsecil , aramıza hoş geldin. 75 ile son derece sıskasın ama seni de böyle kabul edeceğiz demek ne yapalım

@Cücüktaş, geçmiş olsun serum yemişsin. Gel itiraf et, sen şu tabağına hamile kalmadan da 3 gram yemek alıp, tüm yemek boyunca onla oynayıp, iştahsız olan ve fit gezen gıcık sıskalardan mısın?

Ben iftar hazırlayayım bari.
@gel_pcpc , avatarını yesinler senin minnoş
Dünkü sporunu ve bugünkünü not almak için geri döneceğim.
Piknik zamanlaması manidar olmuş Ben de bu cumartesi kontrole gidicem, sonra da burada pazartesi tartılacağım diye boğazımı tutacağım inşallah.
Hep ette sıkıntı yok ki ekmeksiz yersin piknikte.

Bugun kü menüm:
Kahvaltı:
Sahanda yumurta 2 tane (1i patladı foto cekmedim o yüzden :) )
1 dilim ekmek

Öğle
Yarım alabaş (bilmeyenler için bir turp çeşidi)

Akşam: saat 16:00
Mercimekli Köfte
3 bardak ayran
1 tane kolalı haribo oğlumdan yürüttüm :)

Gece:
yarım domates

Spor yok

beğenirsin umarım canım afiyet olsun şimdiden:)
Sağol cnm beğendim ben sarımsak ta koydum hayatımda ilk defa yaptım ama güzel de oldu netten de destek aldım videolara baktım :) eşimde sevdi :) Teşekkürler cok basitmiş cidden:)

Afiyet olsun cnm bugun herkes seni uyutmamak için cok uğraş vermiş :)bende malesef saat 5 oldu mu uyanıyorum yatağımda bir sağa bir sola dönüp hemde sırt ağrımla beraber sonra 6 7 gibi tekrar yatıyorum sonrasında da ali bey uyandırıyor anne diye :)
Sağol canım dedim bi bebekli içinde anne baba ve oğul olan foto bakim hep ilk cocugu kız yapmışlar anca bunu buldum begenmene sevindim :)
Piknikteki sorun mangal olmayacak uğraşmayalım dedik sarma börek poğaça kısır tarzı şeyler olacak durum vahim anlicağın canom :)
akşam yemeğim: 10-12 tane tuzlu fıstık
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
8-9 tane kraker
Ben bu kadar yesem acımdan ölürüm :)
Sen nasıl dayanıyosun cnm allah yardımcın olsun

Hoşbuldum barbimmmm elbette kuzum şu yoğun dönemi bir atlatayım seve seve damlarım topiğe gerçi bu sene leyleği havada gördük anlaşılan 20 eylüle dek trafik yoğun gibi

Azkullanilmiskaynanamvar ın sadece öğrencileri değil ki leydimin hayatında bir şekilde olan herkes çok şanslı başta bizler

Hoşbuldum leydimmm kahvaltını görünce hakikaten gurur duydum seninle Dukan amcanla çektiklerin neydi öyle .Ne güzel yeğenim sağlıklı beslenip sağlıklı doğacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…