Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Hoşbuldukk canım.İnşallah ulaşırsın hedefine.Hem bulantım var hem iştahsızım canım hiç bişey istemiyor birde şişkinlik var küçük bişey yesem dünyanın yemeğini yemiş gibi hissediyorum rahatsız ediyormidem yanıyor sonra

ay oglusun mu olacak gozumden kacmis dun kusura bakma ne guzel yaa bende bu ay ki randevumda ogrencem insallah :))
oh oh afiyet olsun cnm
ama su meyveleri aksam yemesek super olacak bende gece bir limon yedim dayanamadim :))
bence sen yuruyus icin enisteyi bekleme kendin cik gercekten iftardan sonra insana bi agirlik cokuyo :)
ay su km hesabini nasil yapiyosun acep bana da bi ogretsen hic kafam almiyo tek bildigim araba ile 1 km 1 dk suruyo
evet fazla yedim sanki size gore
ay insallah ceza almazsin cnm

Bu arada kasım annesiymişiz ikimiz de
evet burdaki kizlarin cogunun dogum Zamani yakin :)) arka arkaya olcak :)
Yanima alsam olabilir aslinda. Biraz zorlanirim ama,denemeye deger. İsim masabasi degil de
bi dene cnm birde unutma myvenin yanina 1 bardak yada yarim bardak ta olsa sut ic yada yogurt ye ki sekerin dengelensin
Ayni benimki :)

Cikar yururuz diyor sonra yatiss :)
benim ki onu da demiyo gece calistigi icin calismasa bile insan isten donunce mecali kalmiyo :)) anca hafta sonu yuruyus yapabiliyoruz
Seninle cok benziyoruz. Aynen ben de nefret ediyorum spordan. Ben de internetten hamile egzersizlerine falan baktim. Ama baktim sadece yani,henuz icraat yok :) onlara da baslamak lazim. Dogum icin.

Yazarim tabi, yapabilirsem tabi
bende zorunda olmasam pek yapacagim yok acikcasi ama bi alistim mi da birakamiyorum :)
sagol kaptanimmm hosgeldinnn seni burada gormek ne guzel senin engin bilgilerini bizim kizlarla da paylasirsan sevinirim bulmusken kacirmayalim
p.tesı mantıklı bebegım neden cunku haftasonu nasılsa verırız deyıp kacamak yapamazsınız hahahahaha
evet bende oyle dusundum insallah becerebiliriz
ooooooo sweetde gelmiş ya wınstoncugum vallahı sen ya köşe yazarlığı yada bir kitap falan yaz ya nerden aklına geliyo bu yakıştırmalar vallahi pes
aynen katiliyorum bence ogrencileri cok sansli winstonun
gecmis olsun cnm zordur eminim biliyor musun ben ve sevgili Azkullanilmiskaynanamvar hep hamileligimizde istah kesilmesi bulanti bekliyoduk ama olmadi :))
Afiyet olsun canım bu arada merhaba :)
merhaba cnm nasilsin iyi misin

Günaydınlar /Tünaydınlar,

Sabah kahvaltım;

Süt bitmiş, su içtim, öğleden sonra gidip süt alayım yürüyüş sonunda bari

maliyeci89 , iştahsızlık benim hayalimdi sana denk gelmiş Allah sağlık şifa versin tabii inşallah seninki de geçer, güzeş güzel yersin.

@gel_pcpc , Bende Argus diye cep uygulaması var bedava indirdiğim. Hem km hem adım hem kalori hem kalp nabız vs ölçüyor, navigasyonu gprs'i de açınca gittiğim sokakları falan da gösteriyor bayağı keyifli. Apartmandan çıkınca başlatıyorum, eve dönünce kapatıyorum, otomatik o hesaplıyor.

Bu arada çok sağ ol zebekine , o sizin tatlılığınız efendim.
Hoş geldin Sweetdimple başkanım sefa getirdiniz.

@gel_pcpc , meyve konusunda haklısın ama ben yemekten sonra oturup yarım kilo tatlı yiyen insanım, şimdi yemek bitince dolu dolu gözlerle "hani tatlı? " diyorum O yüzden günde iki porsiyonun birini öğleden sonra 5 gibi yoğurt ya da sütle, birini de gece yemek üstüne denk getireceğim, yoksa eşimin terliğini bile kemiririm akşamları Bir de sabaha karşı 4te uyuyorum, o vakte kadar acımdan bebek benim karaciğerimi kemirir valla içerden

Afiyet olsun cnm karatay Teyzem görse mutluluktan ağlardı
Bende tlf da var zaten kendiliğinden yüklü Adın sayar ama km göstermiyo seninkini indireyim bari

Haklısın cnm yavas yavas düzene girer inşalalh

Hahahha valla yedim ben zeytin cok seviyorum ama yarın bitcek sanırım aranızda en cok yiyen benim SONRA Da Niye KİLO ALIYORum diyorum hoş bakınca cok almamışım ama zaten kilolu hamile kalmak yetiyo
Yok balım ya, çok değil zeytin tuzsuzsa sıkıntı yok zaten ve de yağsızsa.
Bana tansiyon yükseltir, 5 taneyi geçme dediydi ebe, o yüzden az az yiyorum.
Aranızda en güzel yemiş benim, 5 ayda 10 kilo ile alanımda tekim, kimse beni geçemez üleeeyn
Bu cumartesi doktordayım, gene tartılacağım, bari aynı kiloda kalsam, hoş doktor "sen boylusun, irisin, olacak o kadar" diyor, bakalım inşallah bu sefer az azarlar da ben de kendime gelirim.

Bu arada kızlar bebeğin hareketlerini hissedebiliyo musunuz?
Ben bu sabah yatakta karnımda baya eliyle yada ayağıyla içerden bişeyler vuruyordu ilk defa bu kadar net hissettim cok mutlu oldum ve uzun sürdü tam alişin elini karnıma koydum geçti rahat durdu sanırım :))

Hadi bakalım yeğenimizi bi gör napıyomuş nasılmış büyümüş mü hersey yolundadır sağlıklı haberlerini alırız inşalalh

Benim gaz galiba ya. Gerçi bu kadar gazdan gazman gibi uçmam lazım bilemiyorum. Süt içtiğim için bu ara sanırım gaz yapıyor, bebeğin hareketi de gaz yoluna karışıp arada kaynıyor Dün eşime "hala hissedemiyorum" dedim, "merak etme, zaten az kaldı doğurunca anca hissedersin" dedi

Ben biraz temizliğe kaçayım, görüşürüz sonra

Afiyet olsun cnm karatay Teyzem görse mutluluktan ağlardı
Bende tlf da var zaten kendiliğinden yüklü Adın sayar ama km göstermiyo seninkini indireyim bari
Yok ya Karatay çemkirirdi gene " hani bunun cevizi, hani bunun gün kurusu, yok yeşilliği, otu böceği "diye.
Bu biraz kadayıf kıllı Dukan beyimin beğeneceği tarz
Bebeklere besin olsun da gerisi boş.
Hadi kaçtım

Evet ilk başta gaz gibi geliyo ama bugun benim ki artık baya içerden vurur gibiydi ben burdayım der gibi :)
Kolay gelsin cnmm

@gel_pcpc
ılk gebelıgım
ruyamda sureklı erkek cocuk goruyorum kucagıma verıyorlar
ama esım ısrarla kız ıstıyor bu yuzden bende kız ıstıyorum :)

ben dunden berı bırsey yıyemedım hıc mıdem almıyor
hatta kımsenın yemek yemesını bıle ıstemıyorum herkes kapsulle beslensın o derece
nıye boyle ya ıstah sıfırın altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…