Tünaydınlar diyecektim ama nerdeyse siz yatacaksınız akşam olmuş
Öncelikle sabah kahvaltım;
Eşimi sahurda yedirip yatırıyorum, dön Allah derken saat 5 oluyor, sonra 7de kalkıyorum, günlük eşimin anahtarını iş yerinde unutuşu ve benim kapıyı arkasından kitleme seremonimle uykum iyice cacık oluyor, sonra 8e doğru evimizin minnoşu miyavlar "kalk oynayalım canım sıkıldı " diye, sonra 9 da apartman görevlimizin torunu Ramazan çıkar sokağa ve tam yatak odamın altında "babaaaneee seni keseceeem bana git didi al, didiiiiii" diye bağırır falan filan, arada Di...türk adlı meymenetsiz arayıp zaten evde kullandığım paketlerinin aynısını satmaya çalışır, olmadı Tur..cell arayıp "merhaba, avea kullanıyorsunuz ama bizden 100 kontör kazandınız" der....Öffff...Zaten sıcak, zaten şişmanım, zaten iğne kullanıyorum göbeğim topçuklarla dolu döndükçe canım acıyor ve 20 dakikada bir tuvalete gidiyorum...Yani özetle ben uykumdan hiçbir şey anlamaz oldum bacılar.
İşe giderken gece 12de yatar sabah 6da kalkardım, biraz söylenir ama gene dinç uyanır dinç çalışır hatta gece 10lara kadar ayakta ders anlatırdım, şimdi gece uyuyor muyum beni dövüyorlar mı anlamıyorum.
Neticede kahvaltımı yapıp biraz Ednan Bey ve onun Moron kızı Nihal'i izledikten sonra geri devirdim değirmen totomu ve gene uyudum.
Uyumak ne mümkün, bu sefer babam aradı, eşi beni geçen düğünde görmüştü, demiş ne çok kilo almış Winston.
Dedim her hamilenin duymaktan keyif alacağı tek cümle budur kesin
Sonra annem aradı, cumartesi bana gelecek, liste ver ne istiyorsan pişireyim, dedi. "Yok ben çok şişmanım diyetteyim" dedim. "Z.çtırtma diyetine, sen hamilesin" dedi
Ben de "pırasa yap zeytinyağlı" dedim. Annem de "kızım sen mevsimleri ve sebzeleri ilkokulda öğrenmedin mi, yazın günü ne pırasası ? "dedi
Ay deli manyak bir gün geçirdim özetle.
Umarım sizlerin günü güzel geçmiştir.