Tombiş Hamilelerin Günlüğü

allah sifa versin cnm
insallah burada birbirimize destek oluptum isteklerimize kavusuruz :)
mesela ise bugunku menunu gunahiyla sevabiyla yazmakla baslayabilirsin

allah sifa versin cnm
insallah burada birbirimize destek oluptum isteklerimize kavusuruz :)
mesela ise bugunku menunu gunahiyla sevabiyla yazmakla baslayabilirsin

Amin canim sagolasin...

Bugun izinliydim. Biraz gec uyandim. Sabah 2 yumurta, 1 domates,zeytin peynir. 1 simit. 2 su bardagi visne suyu.

Oglen biaey yemesim zaten gec uyandim.
Aksam esimle iftarda, 1 kase corba,1 tabak patlican yemego,roka,2-3 su bardagi ayran. Pirinc pilavi yemedim. Ekmek 1 dilim yedim.
Simdi de meyve yiyorum kiraz erik kayisi :)

afiyet olsun cnm aslinda meyveyi aksam yememek gerek yersen en gec ogle vskti yemek gerek ama bu guzel yaz gunlerinde de insan dayanamiyo

Ve akşam yemeğim
Limonlu su ile ton balıklı salata. Bu arada ton balığı ayda bir falan yenmeli, risk grubundan ama şeytan dürttü yedim.

Günün özeti;
kahvaltım; omlet, peynir, süt, 5 zeytin
öğlen/ara ; yoğurt ve yeşil elma
akşam; ton balıklı salata
gece; 1 şeftali, 5 tatlı erik.

Şimdi maden suyumu içiyorum. Birazdan zıbarırım nedense hiç enerjim yok.
Eşim yürüyüşe geleceğini , onu beklememi söyledi gelince de iftarı edip totosunu devirdi uyudu. Bugün sadece alışverişe gidip geldim toplamda 1.300m yürümüşüm. Hiç yoktan iyi diyelim bakalım.

maliyeci89 , hoş geldin. 68 kiloyla sıska sıska aramıza gelmişsin, hoşgeldin Doğumdan sonra 68e ulaşmak benim hedefim, şimdi o kadar uzak ki bana ahh ahhh.. Bulantıların mı var da yiyemiyorsun merak ettim. Umarım sağlıklı beslenmeye geçebilirsin kısa sürede.

@DerinDeniz834 , sen de hoş geldin arkadaşım umarım birlikte sağlıklı beslenir, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

@gel_pcpc , 40 dakika diye not alıyorum, süpermiş sporun maşallah Yediklerin de güzel bence, ben olsam pilav yemezdim artık. Hoş benim yiyecek yerim kalmadı ondan, sen gene keyfine bak

@ Ayy unuttum cücüktaş dediğim sabah gelen ilk arkadaş için yöneticiye mesaj atmıştım ismi silinsin diye, o da bana mesaj atmış isim geçen mesajı kötü içerik bildirin diye, ben de kendi mesajımı şikayet etmiş oldum, ceza alırsam karışıklık olup da merak etmeyin

Cok tesekkurler canim,amin insallah.

Ayni benimki :)

Cikar yururuz diyor sonra yatiss :)

Ayni benimki :)

Cikar yururuz diyor sonra yatiss :)
Yarın gece 10a randevu verdi beyimiz bakalım karıncalar üzerinde gezmezse gideriz.
O da işten geliyor, oruç açıyor haklı da ben de artık kapılardan geçemiyorum ben de haklıyım.
Kendimi Shrek'in karısı Fiona gibi hissediyorum, Allah vere de yeşil bebe doğurmayayım

Allah iyiligini versin :)))

Dr bana hergun en az yarim saat yuruyus dedi. Evet onlar da hakli yorulup geliyolar. Oruclu oruclu. Yemekden sonra da agirlik basiyo tabi. Ben de calisiyorum. Zaten 8 de evde oluyorum. Ben de cok yoruluyorum.

Ama yurumemiz lazim. Hamileleigimiz kisin olsaydi kotuydu yuruyemeyebilirdik sogukta ama yaza denk geldi,degerlendirmek lazim

Bu sefer de sıcaklara denk geldi, bana her mevsim bahane çünkü spordan doğuştan nefret ediyorum
Hoş ister nefret edeyim, ister bayılayım bu toto yerinden kalkacak...
Ben de bu ay itibari ile üniversiteden ayrıldım, 2. döneme kadar evdeyim. İkinci öğretim gece dersleri dahil o kadar yoğun bir tempom vardı ki şimdi sudan çıkmış balık gibiyim bir haftadır. Yiyor, yuvarlanıp yatıyorum.
Neyse bugün insan temposunda yedim ve biraz hareket ettim, darısı diğer günlerin başına.

Ben grubun spor katibiyim. Gün sonunda katılmak istersen, bize ne sporunu ne kadar yaptığını yazarsan haftalık liste oluşturacağız. Bir de her pazartesi tartılıyoruz.

Seninle cok benziyoruz. Aynen ben de nefret ediyorum spordan. Ben de internetten hamile egzersizlerine falan baktim. Ama baktim sadece yani,henuz icraat yok :) onlara da baslamak lazim. Dogum icin.

Yazarim tabi, yapabilirsem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…