Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Boy:165
Hamile kaldığım kilo:bilmiyorum
Buraya girişgiriş kilo75
Şu an:7 haftalık hamileyim
Bir oglumoğlum var çok Şükür 7 yaşında

Saol canım ya moral oldu bana. İlk hamileliğin şeker çıktı bende. 6. Aydan sonra diyet yapmak zorunda kaldım hamileyken çok daha zor diyet yapmak ama doğum sonrası kilo vermiş olmak süper. Şimdii korkumdan tatlı yemek istemiyorumistemiyorum

Tünaydınlar,
Dün çok enerjisiz ve çok fişfiklemeli bir gün geçirdim, gün sonu bile yapamamışım.
Dün yediklerim;
sabah omlet, peynir, domat, salatalık (foto koymuştum)
öğlen; yoğurt
akşam; peynirli salata
spor; 1300m yürüyüş (alışveriş)

Bugüne gelirsek;
sabah; omlet, süt, peynir, hıyar, domat, zeytin.

Sanırım uyku düzenim bozuldu ramazandan dolayı. O kadar yorgunum ki...Kalkalı 2 saat oluyor ama bıraksalar tekrar uyurum, sersem gibiyim.

Winston kaçar

gercekten Allah yardimcin olsun kaptanim ama seninde dinlenmeye ihtiyacin var insallah gidecegin tatilde guzel guzel dinlenebilirsin cnmm
Boy:165
Hamile kaldığım kilo:bilmiyorum
Buraya girişgiriş kilo75
Şu an:7 haftalık hamileyim
Bir oglumoğlum var çok Şükür 7 yaşında
Allah oglusunu bagislasin cnm not aldim her pazartesi tartiliyoruz yani yarismiyoruz ama Kilo da lamasak bile iyidir verirsek te tadindan yenmez
ayrica her aksam gunluk yedigimiz ictigimiz herseyi yaziyoruz sende yaz cnm
yaptigin spor da dahil

bak ne guzel dikkat edince gercekten dogum sonrasi vucudun toparlanmasi cok rahat oluyo insallah bu sefer de olacak
ben gece kuşu oldum kimsecikler yok bende yarim bari şu an aç bir hamile olarak yatıyorum yazık bana ya iyi geceler kızlar
ben artik gece erken yatmaya alistigim icin gece cok gec saatlere Kadar kaalamiyorum cnm

afiyet olsun cnm bende ayni durumdayim sadece uzanip yatmak istiyorum sanirim sicaktan da olabilir bu durum

Bu aralar özellikle öğleden sonraları müthiş uyku bastırıyor bana. Oğlumla uyumusuz bizde.sabah erken kalıyoruz sanırım ondan.akşamları da uykum kaçınca geç yatiyorum.yeme duzenimde yok ama düzene girmem lazım.sabah 3 küçük bisküvi yedim mide bulantıma iyi gelir mi diye ama fayda etmedi yine lavaboda buldum kendimi.sonra sosyete pazarında gezdim tek yaptığım spor o oldu bana.öğlende yarıma yakın simit peynir domates 2 kasik mantı ve az yoğurt yedim.bu saate kadar yediklerim bunlar.sağlık ocağındaki ebe kendini birşey yemek için zorlama canın ne istiyorsa onu ye dedi. Bulantılara yapılacak birşey yokmuş

Ya evet vücut kendini topluyor.hamile kaldığım kilonun 6-7 kilo altına dusmustum ama baya bi zorlamıştı beni.82 kiloyla hamile kalıp 74-75 e düşmüştüm doğum sonrası. Doktorumda süt olsun diye hoşaf falan yeme kilo yapar haberin olsun dedi.doğum sonrası da tehlike çanları çalıyo anneler boş durmuyor süt olsun diye yedirmeye çalışıyorlar. işimiz zor

İyi akşamlar,
Gün sonu z raporum;
sabah; omlet, peynir,zeytin, hıyar,domat, süt
öğlen /ara; yoğurt şeftali
sonraki ara ; yoğurt
akşam; peynirli salata
gece; şeftali

spor yapamadım. 2-3 gündür sürekli kış uykusundan tam uyanamamış ayı gibi oradan oraya devriliyorum. Cumartesi kontrolüm var kan ilaçları daha başlamadı, kan vs vereceğim belki değerlerim düştü, belki sıcaklardan belki de çirkin kurbağam büyüyor ağırlaşıyor diye.

Neyse yarın cam kapı sileceğim, sağlık ocağına aşıya çağırdılar oraya epey bir yürüyeceğim, oradan eğlenceli pazarıma gidip saatlerce orada yürüyeceğim ve eve gelip tekrar temizlikle günü sonlandıracağım.
Cumartesi hem doktora gideceğim hem annem gelecek evdeki bebek eşyalarına, yatak yorgan takımlarına bakacağız, liste yapacağız.

Umarım hepimize güzel bir gün ve hafta sonu olur.

susgun peri , aramıza hoş geldin. Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
secilsecil , hamilelik takvimin yok, ne kadarlık bebeğin merak ettim

Hadi ben kaçtım

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum
boy: 157
hamile kalmadan önceki kilo : 85
şuan ki kilo: 81
hosgeldin cnm aramoza memnun oldum Allah saglikla kucagina almani nasip etsin bebiisini
her aksam gunluk menu ve sporunu bizlerle paylasirsan sevinirim insallah hedeflerimize yavas yavas ta olsa ulasiriz
evet cnm bulantin fazlaysa yapcak bisey yok su 3 ay gecsin rahatlarsin kesin
ay ne guzel ben oglumda sadece 1 bucuk ay emzirebildim gogus ucu kucuk diye sonr da sut kesildi 85 le doguma girdim 84 mu 83 mu ne oyle ciktim ve ben sok oldum hani gidecekti ulen dedim bu kilolar sonra o duzensiz 1 bucuk emzirme ile 78 e inmistim ama ben farkina varmadim Kilo verdigimin tabi ailem benden uzak eski teyzeler yok tuzsuz omlet yap ustune pekmez dok Tatli serbet ye dedi yedim de yedim ve daha cok Kilo aldim saldim kendimi neyse
inanin sut olsun diye sadece bol salata ve su yiyip icmemiz gerek gazi onlemek icin de rezene cayi icin baska seye de gerek yok Tatli matli hikaye akillandim insallah bu sefer yapcam Adam gibi beslenip emzirip
hatta tam hatirlamiyorum sevgili kaptanim sanirim demisti inekler Tatli mi yiyo sadece yesillik ve su ve bol bol da sutleri var cokta hakli bence kulagimiza kupe olsun hepmizin

bu arada kizlar gogus ucu kucuk olan varsa siringa ile buyutebilirsiniz bebek tam tutp rahat emzirebilmek icin
ayrica eczanelerde gogus ucu plastigi sailiyo ama cok gaz yapiyo bebekte her cesidini aldim zaamaninda
ve yine ayrica :)
eger goguslerinizin kenini salmamasi icin ve 60 yasinda bile guuzel dik goguslere sahip olmak istiyorsaniz her gun yada haftada birkac kere goguslerinize zeytinyagi surun ve bir bezle ustunu ortun bikac Saat kalin sonuclari gorun bunu bana bir ebe soylemisti sizde faydalanin istedim

bu arada ebe derken hastanede calisan bir kadindi isinin ehli biri

Benim göğüs uçları göğüslerden büyük, ona ne edicez?
Eşime bebek belki bulamaz, göremez diyorum adam gül gül ölüyor

Ben de dereotu sütü çok arttırır diye duymuştum.
Gerçi biraz da metabolizma işi. Yengem kuzenimi doğurduğunda yazlığa gitmiştik o dönem. Hatun hergün yemin ediyorum 6-7 tane baklava yerdi,bebek de sürekli memede ve şimdi kadın 45 falan yaşında hala 36-38 bedendir. Ben süt olsun diye o dönem meyve yesem kesin totoma yapışır. Metabolizma vaaaar metabolizma var demek

eveet gelelim benim bugunku menume
kahvalti:
5 tane mercimekli kofte
3 bardak ayran
(aksam yemektense Sabah yiyeyim dedim)

ogle :
1 cocostar cok canim cekti sevgili Azkullanilmiskaynanamvar im sen bana ayip olmasin diye yemiyomussun ben yedim

aksam:
2 kofte izgara
yesillik

su :
2 litreyi gecti

spor:
7139 adim
yani 5,99 km

Maşallah
Cocostara değil ha yürüyüşe
6km diye not alıyorum.
Sabah kahvaltıların çok tatlı ya kıyamam, lahmacunlar , mercimek köfteleri falan Antep'ten Urfa'dan yazıyor gibisin Antep'te de sabah sabah ciğer yenir mesela

Ben kaçtım, iyi geceler

afiyet olsun balimmm yarasin yegenime
olsun iki gun dinlendin cumartesi gunu telasin var ve iki gunun acisi cikacak
insallah kontrollerin cok iyi gecer guzel haberlini aliriz
ne asisi canim olcan
senin yengen benim en giicik oldugum tiplerden yiyorum yiyorum Kilo alamiyorumlardan masallah diyelim Allah biraz bizede nasip etsin o bunyeden metabolizmadan

hhahahahaa valla oyle napalim telafi ederim diye sabahtan yiyorum
gule gule canimm iyi geceeler

Amin, iyi çalışan metabolizma her kadının rüyası
Tetanoz yapıyorlar burada 20. haftayı geçince, hem de part part 5 doz şeklinde.
İlk dozu yarın yapacaklar. Gitmişken belki kalbi falan dinlerler, hoş cumartesi ultrasondayım gerçi ama gönül hep minikten haber almak istiyor Telden de sordum sana akşam 3-5 kez orada aşı var mı diye de araya kaynadı galiba

ay ozur dilerim gozumden kacmis heralde bilmem bana suana Kadar bisey denmedi
ali de de zaten dil bilmiyodum esim ne derse ona taliptim ama hatirlamiyorum asi oldugumu bakalim benim de 20.haftam gelsin dicekler mi
insallah dinletriler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…