- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
AY HAYIRLISI OLSUN CNM YAA ama gonlunden gecen olur insallah bende ilk cocuk cok istedim kiz olsun ama erkek oldu suan iyi ki olmus diyorum buyudukce erkek cocugunun anneye olan askini goruyosun daha bi tadini cikariyo insan :))
ya su istah konusu da cok zor yaa allahim cok Kilo aldirmick Kadar istah versin nedim yazik bebeklere :)
ay evet valla cok guzel bir hiss daha erken ama olacak insallah sana da tepikler :))
ay ne bilim biz bu topigi bizim gibi istahi acik anneler bulup yalniz olmadigimizi hissetmek icin actik masallah tum turkiyede bi benim bide [USER=45202]@winstonlight in istahi acikmis biz hepinizin yerine yiyebiliriuzz o Kadar istahimiz yerindesiz acmaya bizde istahimizi kapamaya caliscaz sanirim hadi hayirlisi :)
bu arada birazcik makarna ne Kadar mesela kac catal yada servis kasigi makarna sade miydi soslu mu aciklik getirirsen sevinirim cnm :)malum topigin meraklisiyim ben ogrenmek isterim
oh oh afiyet olsun ama kahvaltini yaz mesela ben unuttum ne yedigini diger arkadaslara da ornek olsun leydim
insallah diger gunler de yuruyus tam gaz devam eder :)
nasil yani yemek yemedin mi hic ve sivi olarak sadece 2 bardak su mu sadece cnmallahim sana geliyorummm nasil dayaniyosun peki ayrica bebis icin de iiyi degil dikkat et bitanem
aynen ya bu ne Moral bulucaz bizden siskosu var diye girdik en cok yiyen biz ciktik
saka bi yana onlar da memnun degiller bu durumdan Allah yardimcilari olsun kizlarin
bizimde istahimizi frenlesin
hosgeldin cnm hic utanma hala en kilolu unvanini ben ve sevgili ortagimAzkullanilmiskaynanamvar elimizde bulunduruyoruz
bize yasini kac Kilo ile hamile kaldigini ve suan ki kilonu boyunu posunu kacinci ayda oldugunu yazarsan sevinriim birde ilk gebelik mi ikinci mi diye de belirt ornek vereyim ben
gel_pcpc
Yas: 25
Boy: 160
hamile kaldigim Kilo: 82.300
buraya giris kilom: 84.400
suan 4. ayim bitmek uzere
2. gebeligim 3 Yas 9 aylik bir oglum var[/user]
Saol canım ya moral oldu bana. İlk hamileliğin şeker çıktı bende. 6. Aydan sonra diyet yapmak zorunda kaldım hamileyken çok daha zor diyet yapmak ama doğum sonrası kilo vermiş olmak süper. Şimdii korkumdan tatlı yemek istemiyorumistemiyorum@maliyeci89 , ne güzel bir şeyler yemişsin(etsiz diye düşünerek yazıyorum)
Eşime bazen ben diyetteyken çok çeşit pişirip onu yedirip, besliyorum fazla fazla (hani ben yiyemiyorum, bari sen ye gibisinden) O da "Sen Hansel ve Gretel'deki hain cadı gibisin, beni besili hale getirip sonra yiyecek misin nedir amacın?" diyorbu grupta şimdi kendimi öyle görmeye başladım, herkese yiyin yiyin diye baskı yapıyorum
secilsecil , aramıza hoş geldin. 75 ile son derece sıskasın ama seni de böyle kabul edeceğiz demek ne yapalım
@Cücüktaş, geçmiş olsun serum yemişsin. Gel itiraf et, sen şu tabağına hamile kalmadan da 3 gram yemek alıp, tüm yemek boyunca onla oynayıp, iştahsız olan ve fit gezen gıcık sıskalardan mısın?
gercekten Allah yardimcin olsun kaptanim ama seninde dinlenmeye ihtiyacin var insallah gidecegin tatilde guzel guzel dinlenebilirsin cnmm
Hoşbuldum barbimmmmelbette kuzum şu yoğun dönemi bir atlatayım seve seve damlarım topiğe gerçi bu sene leyleği havada gördük anlaşılan 20 eylüle dek trafik yoğun gibi
Azkullanilmiskaynanamvar ın sadece öğrencileri değil ki leydimin hayatında bir şekilde olan herkes çok şanslı başta bizler
Hoşbuldum leydimmmkahvaltını görünce hakikaten gurur duydum seninle Dukan amcanla çektiklerin neydi öyle .Ne güzel yeğenim sağlıklı beslenip sağlıklı doğacak inşallah
Allah oglusunu bagislasin cnm not aldim her pazartesi tartiliyoruz yani yarismiyoruz ama Kilo da lamasak bile iyidir verirsek te tadindan yenmezYaş:33
Boy:165
Hamile kaldığım kilo:bilmiyorum
Buraya girişgiriş kilo75
Şu an:7 haftalık hamileyim
Bir oglumoğlum var çok Şükür 7 yaşında
bak ne guzel dikkat edince gercekten dogum sonrasi vucudun toparlanmasi cok rahat oluyo insallah bu sefer de olacakSaol canım ya moral oldu bana. İlk hamileliğin şeker çıktı bende. 6. Aydan sonra diyet yapmak zorunda kaldım hamileyken çok daha zor diyet yapmak ama doğum sonrası kilo vermiş olmak süper. Şimdii korkumdan tatlı yemek istemiyorumistemiyorum
ben artik gece erken yatmaya alistigim icin gece cok gec saatlere Kadar kaalamiyorum cnmben gece kuşu oldum kimsecikler yokbende yarim bari şu an aç bir hamile olarak yatıyorum yazık bana ya iyi geceler kızlar
afiyet olsun cnm bende ayni durumdayim sadece uzanip yatmak istiyorum sanirim sicaktan da olabilir bu durumTünaydınlar,
Dün çok enerjisiz ve çok fişfiklemeli bir gün geçirdim, gün sonu bile yapamamışım.
Dün yediklerim;
sabah omlet, peynir, domat, salatalık (foto koymuştum)
öğlen; yoğurt
akşam; peynirli salata
spor; 1300m yürüyüş (alışveriş)
Bugüne gelirsek;
sabah; omlet, süt, peynir, hıyar, domat, zeytin.
Sanırım uyku düzenim bozuldu ramazandan dolayı. O kadar yorgunum ki...Kalkalı 2 saat oluyor ama bıraksalar tekrar uyurum, sersem gibiyim.
Winston kaçar
Ya evet vücut kendini topluyor.hamile kaldığım kilonun 6-7 kilo altına dusmustum ama baya bi zorlamıştı beni.82 kiloyla hamile kalıp 74-75 e düşmüştüm doğum sonrası. Doktorumda süt olsun diye hoşaf falan yeme kilo yapar haberin olsun dedi.doğum sonrası da tehlike çanları çalıyo anneler boş durmuyor süt olsun diye yedirmeye çalışıyorlar.gercekten Allah yardimcin olsun kaptanim ama seninde dinlenmeye ihtiyacin var insallah gidecegin tatilde guzel guzel dinlenebilirsin cnmm
Allah oglusunu bagislasin cnm not aldim her pazartesi tartiliyoruz yani yarismiyoruz ama Kilo da lamasak bile iyidir verirsek te tadindan yenmez
ayrica her aksam gunluk yedigimiz ictigimiz herseyi yaziyoruz sende yaz cnm
yaptigin spor da dahil
bak ne guzel dikkat edince gercekten dogum sonrasi vucudun toparlanmasi cok rahat oluyo insallah bu sefer de olacak
ben artik gece erken yatmaya alistigim icin gece cok gec saatlere Kadar kaalamiyorum cnm
hosgeldin cnm aramoza memnun oldum Allah saglikla kucagina almani nasip etsin bebiisinimerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum
boy: 157
hamile kalmadan önceki kilo : 85
şuan ki kilo: 81
evet cnm bulantin fazlaysa yapcak bisey yok su 3 ay gecsin rahatlarsin kesinBu aralar özellikle öğleden sonraları müthiş uyku bastırıyor bana. Oğlumla uyumusuz bizde.sabah erken kalıyoruz sanırım ondan.akşamları da uykum kaçınca geç yatiyorum.yeme duzenimde yok ama düzene girmem lazım.sabah 3 küçük bisküvi yedim mide bulantıma iyi gelir mi diye ama fayda etmedi yine lavaboda buldum kendimi.sonra sosyete pazarında gezdim tek yaptığım spor o oldu bana.öğlende yarıma yakın simit peynir domates 2 kasik mantı ve az yoğurt yedim.bu saate kadar yediklerim bunlar.sağlık ocağındaki ebe kendini birşey yemek için zorlama canın ne istiyorsa onu ye dedi. Bulantılara yapılacak birşey yokmuş
ay ne guzel ben oglumda sadece 1 bucuk ay emzirebildim gogus ucu kucuk diye sonr da sut kesildi 85 le doguma girdim 84 mu 83 mu ne oyle ciktim ve ben sok oldumYa evet vücut kendini topluyor.hamile kaldığım kilonun 6-7 kilo altına dusmustum ama baya bi zorlamıştı beni.82 kiloyla hamile kalıp 74-75 e düşmüştüm doğum sonrası. Doktorumda süt olsun diye hoşaf falan yeme kilo yapar haberin olsun dedi.doğum sonrası da tehlike çanları çalıyo anneler boş durmuyor süt olsun diye yedirmeye çalışıyorlar.işimiz zor
bu arada ebe derken hastanede calisan bir kadindi isinin ehli biribu arada kizlar gogus ucu kucuk olan varsa siringa ile buyutebilirsiniz bebek tam tutp rahat emzirebilmek icin
ayrica eczanelerde gogus ucu plastigi sailiyo ama cok gaz yapiyo bebekte her cesidini aldim zaamaninda
ve yine ayrica :)
eger goguslerinizin kenini salmamasi icin ve 60 yasinda bile guuzel dik goguslere sahip olmak istiyorsaniz her gun yada haftada birkac kere goguslerinize zeytinyagi surun ve bir bezle ustunu ortun bikac Saat kalin sonuclari gorun bunu bana bir ebe soylemistisizde faydalanin istedim
Benim göğüs uçları göğüslerden büyük, ona ne edicez?bu arada kizlar gogus ucu kucuk olan varsa siringa ile buyutebilirsiniz bebek tam tutp rahat emzirebilmek icin
ayrica eczanelerde gogus ucu plastigi sailiyo ama cok gaz yapiyo bebekte her cesidini aldim zaamaninda
ve yine ayrica :)
eger goguslerinizin kenini salmamasi icin ve 60 yasinda bile guuzel dik goguslere sahip olmak istiyorsaniz her gun yada haftada birkac kere goguslerinize zeytinyagi surun ve bir bezle ustunu ortun bikac Saat kalin sonuclari gorun bunu bana bir ebe soylemistisizde faydalanin istedim
eveet gelelim benim bugunku menume
kahvalti:
5 tane mercimekli kofte
3 bardak ayran
(aksam yemektense Sabah yiyeyim dedim)
ogle :
1 cocostarcok canim cekti sevgili Azkullanilmiskaynanamvar im sen bana ayip olmasin diye yemiyomussun ben yedim
aksam:
2 kofte izgara
yesillik
su :
2 litreyi gecti
spor:
7139 adim
yani 5,99 km
afiyet olsun balimmm yarasin yegenimeİyi akşamlar,
Gün sonu z raporum;
sabah; omlet, peynir,zeytin, hıyar,domat, süt
öğlen /ara; yoğurt şeftali
sonraki ara; yoğurt
akşam; peynirli salata
gece; şeftali
spor yapamadım. 2-3 gündür sürekli kış uykusundan tam uyanamamış ayı gibi oradan oraya devriliyorum. Cumartesi kontrolüm var kan ilaçları daha başlamadı, kan vs vereceğim belki değerlerim düştü, belki sıcaklardan belki de çirkin kurbağam büyüyor ağırlaşıyor diye.
Neyse yarın cam kapı sileceğim, sağlık ocağına aşıya çağırdılar oraya epey bir yürüyeceğim, oradan eğlenceli pazarıma gidip saatlerce orada yürüyeceğim ve eve gelip tekrar temizlikle günü sonlandıracağım.
Cumartesi hem doktora gideceğim hem annem gelecek evdeki bebek eşyalarına, yatak yorgan takımlarına bakacağız, liste yapacağız.
Umarım hepimize güzel bir gün ve hafta sonu olur.
susgun peri , aramıza hoş geldin. Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
secilsecil , hamilelik takvimin yok, ne kadarlık bebeğin merak ettim
Hadi ben kaçtım
senin yengen benim en giicik oldugum tiplerdenBenim göğüs uçları göğüslerden büyük, ona ne edicez?
Eşime bebek belki bulamaz, göremez diyorum adam gül gül ölüyor
Ben de dereotu sütü çok arttırır diye duymuştum.
Gerçi biraz da metabolizma işi. Yengem kuzenimi doğurduğunda yazlığa gitmiştik o dönem. Hatun hergün yemin ediyorum 6-7 tane baklava yerdi,bebek de sürekli memede ve şimdi kadın 45 falan yaşında hala 36-38 bedendir. Ben süt olsun diye o dönem meyve yesem kesin totoma yapışır. Metabolizma vaaaar metabolizma var demek
hhahahahaa valla oyle napalim telafi ederim diye sabahtan yiyorumMaşallah
Cocostara değil ha yürüyüşe
6km diye not alıyorum.
Sabah kahvaltıların çok tatlı ya kıyamam, lahmacunlar , mercimek köfteleri falanAntep'ten Urfa'dan yazıyor gibisin Antep'te de sabah sabah ciğer yenir mesela
Ben kaçtım, iyi geceler
ay ozur dilerim gozumden kacmis heralde bilmem bana suana Kadar bisey denmediAmin, iyi çalışan metabolizma her kadının rüyası
Tetanoz yapıyorlar burada 20. haftayı geçince, hem de part part 5 doz şeklinde.
İlk dozu yarın yapacaklar. Gitmişken belki kalbi falan dinlerler, hoş cumartesi ultrasondayım gerçi ama gönül hep minikten haber almak istiyorTelden de sordum sana akşam 3-5 kez orada aşı var mı diye de araya kaynadı galiba