Tombiş Hamilelerin Günlüğü

maliyeci89 maliyeci89 , hoş geldin. 68 kiloyla sıska sıska aramıza gelmişsin, hoşgeldin :KK53: Doğumdan sonra 68e ulaşmak benim hedefim, şimdi o kadar uzak ki bana ahh ahhh..o_O Bulantıların mı var da yiyemiyorsun merak ettim. Umarım sağlıklı beslenmeye geçebilirsin kısa sürede.

@DerinDeniz834 , sen de hoş geldin arkadaşım umarım birlikte sağlıklı beslenir, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

@gel_pcpc , 40 dakika diye not alıyorum, süpermiş sporun maşallah :nazar: Yediklerin de güzel bence, ben olsam pilav yemezdim artık. Hoş benim yiyecek yerim kalmadı ondan, sen gene keyfine bak :KK53:

@ Ayy unuttum cücüktaş dediğim sabah gelen ilk arkadaş için yöneticiye mesaj atmıştım ismi silinsin diye, o da bana mesaj atmış isim geçen mesajı kötü içerik bildirin diye, ben de kendi mesajımı şikayet etmiş oldum, ceza alırsam karışıklık olup da merak etmeyin :KK53:
Hoşbuldukk canım.İnşallah ulaşırsın hedefine.Hem bulantım var hem iştahsızım canım hiç bişey istemiyor birde şişkinlik var küçük bişey yesem dünyanın yemeğini yemiş gibi hissediyorum rahatsız ediyormidem yanıyor sonra:KK43:

20150630_103157.jpg Kahvaltım yanında 1 bucuk bardak ayran içtim peynirlerin 1 tanesini yedim sadece neden açgözlülük yapıp iki koca dilim koyduysam artık :))

Hosbuldum canim. İnsallah. Bir de ben panik atak hastasiyim. İlac kullanirken hamile kaldim. Ve hamile opdugumu ogrenince ilaci kestim.

Birbirimize destek olalim. Hepimiz bu sureci hayirlisiyla,en guzel sekilde atlatip,bebislerimize kavusuruz insallah.

Benim de oglusum olacak Allah nasip ederse :)
ay oglusun mu olacak gozumden kacmis dun kusura bakma ne guzel yaa bende bu ay ki randevumda ogrencem insallah :))

Ve akşam yemeğim :KK76:
Limonlu su ile ton balıklı salata. Bu arada ton balığı ayda bir falan yenmeli, risk grubundan ama şeytan dürttü yedim.

Günün özeti;
kahvaltım; omlet, peynir, süt, 5 zeytin
öğlen/ara ; yoğurt ve yeşil elma
akşam; ton balıklı salata
gece; 1 şeftali, 5 tatlı erik.

Şimdi maden suyumu içiyorum. Birazdan zıbarırım nedense hiç enerjim yok.
Eşim yürüyüşe geleceğini , onu beklememi söyledi gelince de iftarı edip totosunu devirdi uyudu. Bugün sadece alışverişe gidip geldim toplamda 1.300m yürümüşüm. Hiç yoktan iyi diyelim bakalım. :cool:
oh oh afiyet olsun cnm
ama su meyveleri aksam yemesek super olacak bende gece bir limon yedim dayanamadim :))
bence sen yuruyus icin enisteyi bekleme kendin cik gercekten iftardan sonra insana bi agirlik cokuyo :)
ay su km hesabini nasil yapiyosun acep bana da bi ogretsen hic kafam almiyo tek bildigim araba ile 1 km 1 dk suruyo :oops:
maliyeci89 maliyeci89 , hoş geldin. 68 kiloyla sıska sıska aramıza gelmişsin, hoşgeldin :KK53: Doğumdan sonra 68e ulaşmak benim hedefim, şimdi o kadar uzak ki bana ahh ahhh..o_O Bulantıların mı var da yiyemiyorsun merak ettim. Umarım sağlıklı beslenmeye geçebilirsin kısa sürede.

@DerinDeniz834 , sen de hoş geldin arkadaşım umarım birlikte sağlıklı beslenir, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

@gel_pcpc , 40 dakika diye not alıyorum, süpermiş sporun maşallah :nazar: Yediklerin de güzel bence, ben olsam pilav yemezdim artık. Hoş benim yiyecek yerim kalmadı ondan, sen gene keyfine bak :KK53:

@ Ayy unuttum cücüktaş dediğim sabah gelen ilk arkadaş için yöneticiye mesaj atmıştım ismi silinsin diye, o da bana mesaj atmış isim geçen mesajı kötü içerik bildirin diye, ben de kendi mesajımı şikayet etmiş oldum, ceza alırsam karışıklık olup da merak etmeyin :KK53:
evet fazla yedim sanki size gore :-):-)
ay insallah ceza almazsin cnm

Bu arada kasım annesiymişiz ikimiz de :anneadayı:
evet burdaki kizlarin cogunun dogum Zamani yakin :)) arka arkaya olcak :)
Yanima alsam olabilir aslinda. Biraz zorlanirim ama,denemeye deger. İsim masabasi degil de :KK43:
bi dene cnm birde unutma myvenin yanina 1 bardak yada yarim bardak ta olsa sut ic yada yogurt ye ki sekerin dengelensin
Ayni benimki :)

Cikar yururuz diyor sonra yatiss :)
benim ki onu da demiyo gece calistigi icin calismasa bile insan isten donunce mecali kalmiyo :)) anca hafta sonu yuruyus yapabiliyoruz
Seninle cok benziyoruz. Aynen ben de nefret ediyorum spordan. Ben de internetten hamile egzersizlerine falan baktim. Ama baktim sadece yani,henuz icraat yok :) onlara da baslamak lazim. Dogum icin.

Yazarim tabi, yapabilirsem tabi :KK64:
bende zorunda olmasam pek yapacagim yok acikcasi ama bi alistim mi da birakamiyorum :)
Slm meleklerimmm Barbim yeni topiğiniz hayırlı olsun kuzum :KK200::KK36::KK36:inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip kucaklarınıza alırsınız yeğenlerimizi leydim bu topiğin trend olacağına şüphem yok öyle tatlı yazmışsınki koptum okurken :-):KK60:
sagol kaptanimmm hosgeldinnn seni burada gormek ne guzel :KK200::KK200::KK200::KK68::KK68::KK68:senin engin bilgilerini bizim kizlarla da paylasirsan sevinirim bulmusken kacirmayalim :KK39::KK36::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15:
p.tesı mantıklı bebegım neden cunku haftasonu nasılsa verırız deyıp kacamak yapamazsınız hahahahaha:KK53::KK62:
evet bende oyle dusundum insallah becerebiliriz:-):-)
ooooooo sweetde gelmiş:KK200::KK200::KK200::KK200: ya wınstoncugum vallahı sen ya köşe yazarlığı yada bir kitap falan yaz ya :KK48: nerden aklına geliyo bu yakıştırmalar vallahi pes:KK53:
aynen katiliyorum bence ogrencileri cok sansli winstonun :21:
Hoşbuldukk canım.İnşallah ulaşırsın hedefine.Hem bulantım var hem iştahsızım canım hiç bişey istemiyor birde şişkinlik var küçük bişey yesem dünyanın yemeğini yemiş gibi hissediyorum rahatsız ediyormidem yanıyor sonra:KK43:
gecmis olsun cnm zordur eminim biliyor musun ben ve sevgili Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar hep hamileligimizde istah kesilmesi bulanti bekliyoduk ama olmadi :))
Afiyet olsun canım bu arada merhaba :)
merhaba cnm nasilsin iyi misin

Günaydınlar /Tünaydınlar,

Sabah kahvaltım;

Süt bitmiş, su içtim, öğleden sonra gidip süt alayım yürüyüş sonunda bari

maliyeci89 maliyeci89 , iştahsızlık benim hayalimdi sana denk gelmiş :KK53: Allah sağlık şifa versin tabii inşallah seninki de geçer, güzeş güzel yersin.

@gel_pcpc , Bende Argus diye cep uygulaması var bedava indirdiğim. Hem km hem adım hem kalori hem kalp nabız vs ölçüyor, navigasyonu gprs'i de açınca gittiğim sokakları falan da gösteriyor bayağı keyifli. Apartmandan çıkınca başlatıyorum, eve dönünce kapatıyorum, otomatik o hesaplıyor.

Bu arada çok sağ ol zebekine zebekine , o sizin tatlılığınız efendim.
Hoş geldin Sweetdimple Sweetdimple başkanım sefa getirdiniz.

@gel_pcpc , meyve konusunda haklısın ama ben yemekten sonra oturup yarım kilo tatlı yiyen insanım, şimdi yemek bitince dolu dolu gözlerle "hani tatlı? " diyorum :KK53: O yüzden günde iki porsiyonun birini öğleden sonra 5 gibi yoğurt ya da sütle, birini de gece yemek üstüne denk getireceğim, yoksa eşimin terliğini bile kemiririm akşamları :KK53: Bir de sabaha karşı 4te uyuyorum, o vakte kadar acımdan bebek benim karaciğerimi kemirir valla içerden :KK53::KK53:

Günaydınlar /Tünaydınlar,

Sabah kahvaltım;

Süt bitmiş, su içtim, öğleden sonra gidip süt alayım yürüyüş sonunda bari

maliyeci89 maliyeci89 , iştahsızlık benim hayalimdi sana denk gelmiş :KK53: Allah sağlık şifa versin tabii inşallah seninki de geçer, güzeş güzel yersin.

@gel_pcpc , Bende Argus diye cep uygulaması var bedava indirdiğim. Hem km hem adım hem kalori hem kalp nabız vs ölçüyor, navigasyonu gprs'i de açınca gittiğim sokakları falan da gösteriyor bayağı keyifli. Apartmandan çıkınca başlatıyorum, eve dönünce kapatıyorum, otomatik o hesaplıyor.
Afiyet olsun cnm karatay Teyzem görse mutluluktan ağlardı :-)
Bende tlf da var zaten kendiliğinden yüklü Adın sayar ama km göstermiyo seninkini indireyim bari

Bu arada çok sağ ol zebekine zebekine , o sizin tatlılığınız efendim.
Hoş geldin Sweetdimple Sweetdimple başkanım sefa getirdiniz.

@gel_pcpc , meyve konusunda haklısın ama ben yemekten sonra oturup yarım kilo tatlı yiyen insanım, şimdi yemek bitince dolu dolu gözlerle "hani tatlı? " diyorum :KK53: O yüzden günde iki porsiyonun birini öğleden sonra 5 gibi yoğurt ya da sütle, birini de gece yemek üstüne denk getireceğim, yoksa eşimin terliğini bile kemiririm akşamları :KK53: Bir de sabaha karşı 4te uyuyorum, o vakte kadar acımdan bebek benim karaciğerimi kemirir valla içerden :KK53::KK53:
Haklısın cnm yavas yavas düzene girer inşalalh

Hahahha valla yedim ben zeytin cok seviyorum ama yarın bitcek :KK43: sanırım aranızda en cok yiyen benim :KK53: SONRA Da Niye KİLO ALIYORum diyorum hoş bakınca cok almamışım ama zaten kilolu hamile kalmak yetiyo
Yok balım ya, çok değil zeytin tuzsuzsa sıkıntı yok zaten ve de yağsızsa.
Bana tansiyon yükseltir, 5 taneyi geçme dediydi ebe, o yüzden az az yiyorum.
Aranızda en güzel yemiş benim, 5 ayda 10 kilo ile alanımda tekim, kimse beni geçemez üleeeyn :KK53:
Bu cumartesi doktordayım, gene tartılacağım, bari aynı kiloda kalsam, hoş doktor "sen boylusun, irisin, olacak o kadar" diyor, bakalım inşallah bu sefer az azarlar da ben de kendime gelirim. :cool:

Bu arada kızlar bebeğin hareketlerini hissedebiliyo musunuz?
Ben bu sabah yatakta karnımda baya eliyle yada ayağıyla içerden bişeyler vuruyordu ilk defa bu kadar net hissettim cok mutlu oldum ve uzun sürdü tam alişin elini karnıma koydum geçti rahat durdu sanırım :))

Yok balım ya, çok değil zeytin tuzsuzsa sıkıntı yok zaten ve de yağsızsa.
Bana tansiyon yükseltir, 5 taneyi geçme dediydi ebe, o yüzden az az yiyorum.
Aranızda en güzel yemiş benim, 5 ayda 10 kilo ile alanımda tekim, kimse beni geçemez üleeeyn :KK53:
Bu cumartesi doktordayım, gene tartılacağım, bari aynı kiloda kalsam, hoş doktor "sen boylusun, irisin, olacak o kadar" diyor, bakalım inşallah bu sefer az azarlar da ben de kendime gelirim. :cool:
Hadi bakalım yeğenimizi bi gör napıyomuş nasılmış büyümüş mü hersey yolundadır sağlıklı haberlerini alırız inşalalh

Bu arada kızlar bebeğin hareketlerini hissedebiliyo musunuz?
Ben bu sabah yatakta karnımda baya eliyle yada ayağıyla içerden bişeyler vuruyordu ilk defa bu kadar net hissettim cok mutlu oldum ve uzun sürdü tam alişin elini karnıma koydum geçti rahat durdu sanırım :))
Benim gaz galiba ya. Gerçi bu kadar gazdan gazman gibi uçmam lazım bilemiyorum. Süt içtiğim için bu ara sanırım gaz yapıyor, bebeğin hareketi de gaz yoluna karışıp arada kaynıyor :KK53: Dün eşime "hala hissedemiyorum" dedim, "merak etme, zaten az kaldı doğurunca anca hissedersin" dedi :KK53:

Ben biraz temizliğe kaçayım, görüşürüz sonra:KK60:

Afiyet olsun cnm karatay Teyzem görse mutluluktan ağlardı :-)
Bende tlf da var zaten kendiliğinden yüklü Adın sayar ama km göstermiyo seninkini indireyim bari
Yok ya Karatay çemkirirdi gene " hani bunun cevizi, hani bunun gün kurusu, yok yeşilliği, otu böceği "diye. :KK53:
Bu biraz kadayıf kıllı Dukan beyimin beğeneceği tarz :KK53:
Bebeklere besin olsun da gerisi boş.
Hadi kaçtım :KK45:

Benim gaz galiba ya. Gerçi bu kadar gazdan gazman gibi uçmam lazım bilemiyorum. Süt içtiğim için bu ara sanırım gaz yapıyor, bebeğin hareketi de gaz yoluna karışıp arada kaynıyor :KK53: Dün eşime "hala hissedemiyorum" dedim, "merak etme, zaten az kaldı doğurunca anca hissedersin" dedi :KK53:

Ben biraz temizliğe kaçayım, görüşürüz sonra:KK60:
Evet ilk başta gaz gibi geliyo ama bugun benim ki artık baya içerden vurur gibiydi ben burdayım der gibi :)
Yok ya Karatay çemkirirdi gene " hani bunun cevizi, hani bunun gün kurusu, yok yeşilliği, otu böceği "diye. :KK53:
Bu biraz kadayıf kıllı Dukan beyimin beğeneceği tarz :KK53:
Bebeklere besin olsun da gerisi boş.
Hadi kaçtım :KK45:
Kolay gelsin cnmm

@gel_pcpc
ılk gebelıgım
ruyamda sureklı erkek cocuk goruyorum kucagıma verıyorlar
ama esım ısrarla kız ıstıyor bu yuzden bende kız ıstıyorum :)

ben dunden berı bırsey yıyemedım hıc mıdem almıyor
hatta kımsenın yemek yemesını bıle ıstemıyorum :KK70: herkes kapsulle beslensın o derece
nıye boyle ya ıstah sıfırın altında

X