- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.411
- 34
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
Canim cok az Yemişsin nasıl dayandı n birde çalışıyorsun :) çok geçmiş olsun herkesde salgın var herhalde ama o kadarda dikkat etmişsin
Kabızlık var galiba ishali aradığınıza görermys4203 evet ya sanıyorum az kaldı ve bu duruma da sanıyorum üzülüyorum sevinsem mi ki... aman şu dakikalarda pek bi duygusalım... Düşündük kaç aydır ismi var yavrucazımın Alper Batu koymaya karar verdik.. Hayırlısı ile..
o ağırlaştığın içindir 30-35 hissetmek ben o zaman öldüm kız abbooowww 31 yaşındayım şindik daha bi dadayı elime alamadım ki hele birde saat 4 ten sonra kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediyorum..
Azkullanilmiskaynanamvar tünaydın canım ya bende hamişliğim boyunca bu haftalarıma kadar hep ishalden çektim şimdi de ishal oldugum gunleri arıyorum
Geçmiş olsun canım, ben de bugün ishal olma yolundayımPatates candır ya bakalım yarına düzelmezsem ben de patatesimi alır gelirim
berdushh sen vermissindir bebis almistir canim dengelenmistir afiyet olsun canım. Canım birsey sormak istiyorum Karatay teyze şeker yüklemesi yapmayın diyo zararlı diye sende sorun oldumu doktor birsey dedim i insan iki arada bir derede kalıyor kızıma yaptirmistik ama birsey bilmiyordum bu konuyla ilgili midem çok bulanmisti ağır gelmişti allahtan birsey çıkmadı şeker hastalarına bakıldığı gibi parmaktan bakilmazmi ki
SELAM CNM YOK DUN OGLE DAYANAMADIM AVUC ICI KADAR ANTEP FISTIGI YEDIM :)oo kızlar kalkmışşbende sabah baktım kimse yok kaçtım işe güce daldım ...
@gel_pcpc Günaydın :) senin leptinine kurbanhelal diyorum boncuk koyuyorum ki azmin hep böyle devam etsin.. Emme bebişi aç bırakma olar mı yoksam seni yer hiç acımaz
ben saat 7 de kahvaltı yaptım acıktım bir küçük kase leblebi yedim az önce... Şimdi öğlene geldik çok şükür günler bir şekilde geçiyorsayılı gün çabuk geçermişte geçtikten sonra anlıyor insan geçirirken hiç geçmiyor amin canım cümlemizin yardımcısı olsun ..
rmys4203 zeytinyağını bende göbişime sürüyorum iyi geliyor gibi birde argan yağı aldım..Onu deneyeceğim şimdi.. Kızların odası şimdiden hayırlı olsun... Ne kadar keyiflidir şimdi
AFIYET OLSUN CNMMerhaba hamişlerim nasılsınız?
Dünkü menümü yazayım önce,
Sabah : 1 haşlanmış yumurta ile karatay kahvaltısı bir bardak açık çay
Öğle : 1 tabak makarna, biraz et sote, salata yoğurt
Ara : üzüm,bir kurabiye
Akşam : 1 kabak 1 patlıcan dolması, yoğurt
Gece : 1 bardak süt
Ben de 85.1 ile 84.8 arası gidip gidip geliyorum başlangıç 85.5 tiBen decavit kullanıyorum dr onu verdi her gün içiyorum bir de ocean plus içiyorum balık yiyemediğim için midem almıyor Doğru söylüyorsun pcpc im kocamanlar yutarken zor oluyor
YA SALGIN VARMIS ISTE DIKKAT EDIN KIZLARR OZELLIKLE HAMILE OLDUGUMUZ ICIN ILAC FALAN DA KULLANAMAYIZTünaydınlar,
@gel_pcpc ,
Ellerine sağlık, liste çok sevimli olmuş.
Pazartesi günü z raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, domates, süt
akşam; zeytinyağlı barbunya, yoğurt
gece; 1 armut
Ben gene ishal oldum ya. Kadim dostum haşlanmış patatese dönmemek için şu an kıvranıyorum.
Sularımı bile damacanadan alıp kaynatıyorum, yediklerim hep aynı marka falan, temizliği desen sirkeli sulardan çıkarmıyorum gene de 15 günde bu cırcır canımı sıkıyor. Şimdi dolaşmaya pazara gideceğim teke gibi arkamdan pıt pıt dökerim diye bekliyorum biraz dinsin diye.
Winstonlight tüm iğrençliğiyle Kadıköy'den bildirdi
AY MASALAAH SANA CANIM NE GUZEL COK KILO ALMADIN@gel_pcpcberdushh teşekkür ederim canlar hem eglenceli hem yorucu agirlastim herhalde çabuk yorulur artık ay kilo alınca mi bebekten mi ağır vasıta gibiyim eşimde dalga geçiyo kendini genç kızmı sanıyorsun ıki çocuklu kadın oldun diye ay bekar yasitlarim fistik gibi geziyo agirlasinca kendimi 25 yaşında değilde sanki 30 35 yaşında gibi hissediyorum kendimi bu arada 2.5 kilo almışım yarın 20 . Haftaya giriyoruz inşallah
ISMI ILE YSASIN CANIM BENIMrmys4203 evet ya sanıyorum az kaldı ve bu duruma da sanıyorum üzülüyorum sevinsem mi ki... aman şu dakikalarda pek bi duygusalım... Düşündük kaç aydır ismi var yavrucazımın Alper Batu koymaya karar verdik.. Hayırlısı ile..
o ağırlaştığın içindir 30-35 hissetmek ben o zaman öldüm kız abbooowww 31 yaşındayım şindik daha bi dadayı elime alamadım ki hele birde saat 4 ten sonra kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediyorum..
Azkullanilmiskaynanamvar tünaydın canım ya bende hamişliğim boyunca bu haftalarıma kadar hep ishalden çektim şimdi de ishal oldugum gunleri arıyorum
SENDE MI ISHAL OLDUN CANIM KIYAMAMGeçmiş olsun canım, ben de bugün ishal olma yolundayımPatates candır ya bakalım yarına düzelmezsem ben de patatesimi alır gelirim
SIZ NE ISIM DUSUNDUNUZ CNMGüzelmiş canım adıyla yaşasın kuzucukaynn canım akşama doğru benimde pili m bitiyor
BENCE GAYET GUZEL CNM AFIYET OLSUNKızlar ben menümu yazayim :)
Sabah (standart artik)
2 yumurta 1 dilim Kaşarlı omlet (haşlama midemi bulandiriyor nedense)
Salatalık
Domates
Yeşil biber
1 büyük bardak sut(sade içiyorum biraz kakao karistiriyorum icine)
Ara
1 elma
3 kayısı
10 12 tane leblebi
Ikindi
1 kase çorba
1 porsiyon yeşil fasulye
1 kase semizotlu yoğurt
Kızım yerken canım çekti 1 dilim kek yedim
Aksamda 3 ceviz 8 fındık yemem gerekiyor birde günlük mutlaka 1 maden suyu içiyorum vitamin kullanmayınca herseyden elimden geldigi kadar almaya çalışıyorum inşallah yetiyor dur kuzum a
HAHAHAHA CANIM YAASalı günkü raporum;
sabah; süt, 1 yumurta, peynir
öğlen; ılık süt
akşam; zeytinyağlı barbunya, yoğurtlu semizotu salatası
gece; 1 armut
Bugün pazarda epey dolandım spordan o da sayılsın . Başkan gör bunları gör
Gör deyince, bugün pazar dönüşü parktan geçiyordum, karşı yoldan da sahibiyle birlikte minik bir köpek geliyordu. Hani şu fare suratlı, sıçan bakışlı, makinede çekmiş tilki gibi olanlardan. Ben ona "rabbim neler yaratıyorsun, bu da köpek mi şimdi?" diye bakarken, hayvan durdu bir göbeğime bir suratıma nasıl bakıyor, kal geldi itoya. O da içinden kesin "rabbim neler yaratıyorsun böyle, şu döte göbeğe bak" demiştir
AY BEGENDIGIN SEYLERI BIZIMLE DE PAYLAS LUTFENGünaydın kızlarr :) Umarım geceniz keyifle geçmiştir..
Dün akşam pertim çıkmış gibiydim yazamadım salı günü menümü..öncelik vazifededir anacım :) hemen yazalım
Sabah : 1 karışık tost + 1 dilim peynir ekmek ( ancak tutuyor öğlene kadar test edildi onaylandı)
ekmekler tabi çok tahıllı ekmek beyaz ekmek yasak kepek ekmekte gıdalardan demir almamızı azaltıyormuş
Ara : 1 avuç leblebi + üzüm karışımı
Öğlen : 6 adet minnacık tavuk kanadı
ara : 3 galeta
Aksam : 1 yk taze fasulye + 2 yk bulgur pilavı + 1/2 kase yoğurt
ara : bir dilim cevizli kek
nedendir bilinmez deli gibi cevizli kek aşerdim birde o yorgunluğun üzerine sen kalk kek yap eee yapmışken de bir dilim ye :) Akşam Ara öğünümde normalde galeta ya da bir minik tost var gece yatmadan bir saat önce gibi yiyorum ki gece uyurken kan şekerim çokkk düşmesin diye dr öyle dedi... malum gebelik şekeri var inşallah gebelikte kalır
sabah aç karnına tartıldım bugün .. daha kilo almamışım çok şükür hala 94,5 tayım 100 kg başlamıştım maşallah bana ama iki haftadır bir gram da gitmemiş sanırım artık bebiş büyüyor ben gizli küçülme yaşıyorum ya da öyle hayal ediyorumdoktor çok gülmüştü şu soruma " hımm şimdi doktor hanım bebek 1,5 kg olduğuna göre suyu da kg ile aynı olur dendiğine göre ben tartıdakine göre 3 kg daha mı zayıfım yani bugün doğursam 3 kg daha mı zayıf olacağım " ne yaparsın işte kendimce züğürt tesellisi
rmys4203 hamileliğimde itti beni kuru kayısı çok severdim ama yiyemiyorum artık bende bazı sabahlar aç karnına kuru incir arasına ceviz koyup yiyorum ardından da birrr dolu bardakk suu hatta kesene kadar suu o da işe yarıyor bu konuda...
bir heves sardım şimdi keçe araştıracağım netten kızlar ... kendi lohusa tacımı, bebiş kapı süsünü vs kendim yapmak istiyorum becerebilirsem tabi... doğuma kadar evde tahmini bir ayım vardır herhalde diye düşünüyorum değerlendirmek lazım
AYY BEN 4. AYDAN BERI NE CEKIYORUM BU BURUN TIKANIKLIGINDAN NEDENI NI DE ANLAMADIM GECELERI SUREKLI UYANIK GEZIYORUM BOL SU ICIYORUM UZANDIGIM AN TIKANIYO OFF MIDEM DURSA BURNUM BASLAR BURNUM DURSA MIDEM YADA IKISI AYNI ANDA :)Azkullanilmiskaynanamvar evet canım herseyden nem kapıyor uz bende gece 4 te uyudum burnum tıkandı hicbirsey yokken nefes alamadim kızıma iki gundur çok yoruyor emzik emiyor onu unutturmaya calisiyorum uykusu gelince saatlerce ağlıyor direk emzigi elinden almadım kestim tepesinden sinir oluyor ağzına alınca onsuz da yapamiyor 18 aylık daha
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
1.Ahbirkingcharlesimolsa | . | . | . | . | . | ||
2.Berdushh | . | . | . | . | . | ||
3.Gel_pcpc | . | . | . | . | . | ||
4.Rmys | . | . | . | . | . | ||
5.Winstonlight | . | . | . | . | . | ||
7. | . | . | . | . | . | . | . |
8. | . | . | . | . | . | . | . |
9. | . | . | . | . | . | . | . |
10. | . | . | . | . | . | . | . |
Salı günkü raporum;
sabah; süt, 1 yumurta, peynir
öğlen; ılık süt
akşam; zeytinyağlı barbunya, yoğurtlu semizotu salatası
gece; 1 armut
Bugün pazarda epey dolandım spordan o da sayılsın . Başkan gör bunları gör
Gör deyince, bugün pazar dönüşü parktan geçiyordum, karşı yoldan da sahibiyle birlikte minik bir köpek geliyordu. Hani şu fare suratlı, sıçan bakışlı, makinede çekmiş tilki gibi olanlardan. Ben ona "rabbim neler yaratıyorsun, bu da köpek mi şimdi?" diye bakarken, hayvan durdu bir göbeğime bir suratıma nasıl bakıyor, kal geldi itoya. O da içinden kesin "rabbim neler yaratıyorsun böyle, şu döte göbeğe bak" demiştir
Teşekkür ederim canım iyim dün geldim tatilden 1 haftada 1 kilo aldımooo gozum yollarda kaldi nerelerdesin cnm nasilsin iyi misin bakalimm:)
aman dikkat et bulanti gecmsi en tehlikeli Zaman lardasin :))