- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
sus kiz dilini isir bugun basladim daha hahahahah biraksan 2 koca kaseden asagi yemem CORBA hahahaha bakalim haftaya pazartesi nolacak kilom bide bu Sudan da icicem :))Ay kiz masallah ben bu kadar yesem acliktan olurum yaaa aglayarak gezerim ortslikta acim accc diye
ara vs yok hic yada ben gormuyorum gozlerimden akan uykudan ...
masallah diyorum tekrardan
ahh seni iyi anliyorum bende Yurt disina gelin geldim cnm yalnizdim yani cogu Zaman aile kv ler hep tr de
Allah sifa versin ailene cnm
iyi yapmissin daha napcan ellerine saglik
bu arada bu menudeki isaret parmagi bol antep fistigi dondurma ve bisey daha vardi galettalar da havada ucusmus o yuzden di spor yaptiysaniz onlari da yazin ben yapmadim bgun:))
ayy Allah yardimcin olsun cnm neyseki az kaldi sayilir diyelim bitecek insallah Doktor da cok tu^hafmis nolurdu bi guzellik yapsa aaa :))
karatay teyzem de hep yumurta yyin der:)
ben midem almadigi icin haftada 2 3 gun yiyebiliyorum ama hamile kalmadan once hergun yerdim 2 yumurta:)
ayy bende iyi bir ornek degilim bu konuda Doktor o Vitamin kullan dedi hicbriini Dogru duzgun icemedim kocaman geliyo haplar bana zor yutuyorum sukur hersey yolunda ama :)
citiriz tabi bedenen olamasakta:))
bende dayandim 90 a az kaldi :)ve daha 23. haftamdayim ama iste kilolu hamile kalinca Boyle oluyo
zaten dogum sonrasi gitmeyi dusunmeyin derim Burda yasadiklarimizi paylasip dertlescez Kilo vercez ok :))
yaa benim de takimdan arkadasim soyledi ona da ebe soylemis anneme anlattim o sakin cocuk obez olur dedi yengem kuzenim bebekken kola icirmis diye:) hani ikisi gazli ya o yuzden bende sasirdim napcagimi zemzem suyum vardi onu sakladim bebege bikac damla onu iciririm diye :)
bence kilon da boyun da tam yerinde masallh :)) hosgeldin aramiza ama istersen hamilelik takvimi yap cnm senin de kacinci haftada olugunu goruruz :)
ay nasil Verdi 8 kiloyu acaba biliyo musun cnm
valla benim de karnim midemle beraber sis 23. haftamdayim
belki yedigin bisey dokunuyodur bi dikkat et istersen
ooo gozum yollarda kaldi nerelerdesin cnm nasilsin iyi misin bakalimm:)
aman dikkat et bulanti gecmsi en tehlikeli Zaman lardasin :))
zeytinyagi da iyi geliyo cnm ama yinede bi krem sart tabi evde bulunsunberdushh ay haklı canım ya kimide ayva cekirdegiyle jel yapıp onu götürüyor Muş yanında bizde hastanede aldık yara olunca .30 40 tl vermistik
afiyet olsun doydun mu peki hep ara ile idare etmissin gerci fasulye yemissin ikindiSabah:
2 yumurta 1 dilim Kaşarlı omlet
Salatalık
Yeşil biber
Domates
1 bardak süt
2 dilim ekmek
Ara
3 kayısı
8 fındık
Ikindi
1 porsiyon yeşil fasulye
1bardal ayran
2 kaşık pilav
ara
1bardak süt
3 ceviz
Aksam
1 elma
neyi canim daha anlayamadin yardimci olayim bilgim varsa:)Saol canim nasil yapiliyor ben anlayamadiim dahaaa :)
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
1.Ahbirkingcharlesimolsa | . | . | . | . | . | . | . |
2.Berdushh | . | . | . | . | . | . | |
3.Gel_pcpc | . | . | . | . | . | . | |
4.Rmys | . | . | . | . | . | . | |
5.Winstonlight | . | . | . | . | . | . | . |
7. | . | . | . | . | . | . | . |
8. | . | . | . | . | . | . | . |
9. | . | . | . | . | . | . | . |
10. | . | . | . | . | . | . | . |
hahah sagol cnm almadim ucundan az once de kahvalti yaptim oohh miss simdi meyveli suyumu icip 5 Saat gecmesini beklicem ki bol leptin calistirayim boylece gitsin yaglar kis kis :)) cok acikirsam ayran icicemTumm gun isyerinde bir o yana bir bu yana yatma sarhos modunda kos kos geciyor spordan sayiyorum ben onu :) parmak hakkimdir ama ne yapayim acim benhatta su an bile aciktim gebelik sekerim oldugu icinde 2 saatte bir mideyi doldurmam gerekiyor ya bana manaa oluyor iste
En guzelinden tatli ruyalar diliyorum kizlar yatin gorusuruz insallah
Duzenleme = isirdim dilimi ki nazar degmesin diye az ucundan bir catal al bebenin cani cekmistir sabahi bekleme canim ya
hg canim evet bana bir ebe demisti ayrica kk daki bizim 6.takimda da konusulmustu@gel_pcpc zeytinyagini hiç dusunmemistim canım iyi oldu duydugum dogumdan bir iki hafta önce sürmeye basliyim:)
Kızlara oda yapmaya calisiyorum canım temizlik alışveriş derken sıcaklar bol suya verdim kendimi yemeği çok aramiyorum bu aralar yoksa bunlarla doymam sıkıldıkça yiyesim geliyor
Canim cok az Yemişsin nasıl dayandı n birde çalışıyorsun :) çok geçmiş olsun herkesde salgın var herhalde ama o kadarda dikkat etmişsinTünaydınlar,
@gel_pcpc ,
Ellerine sağlık, liste çok sevimli olmuş.
Pazartesi günü z raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, domates, süt
akşam; zeytinyağlı barbunya, yoğurt
gece; 1 armut
Ben gene ishal oldum ya. Kadim dostum haşlanmış patatese dönmemek için şu an kıvranıyorum.
Sularımı bile damacanadan alıp kaynatıyorum, yediklerim hep aynı marka falan, temizliği desen sirkeli sulardan çıkarmıyorum gene de 15 günde bu cırcır canımı sıkıyor. Şimdi dolaşmaya pazara gideceğim teke gibi arkamdan pıt pıt dökerim diye bekliyorum biraz dinsin diye.
Winstonlight tüm iğrençliğiyle Kadıköy'den bildirdi
Tünaydınlar,
@gel_pcpc ,
Ellerine sağlık, liste çok sevimli olmuş.
Pazartesi günü z raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, domates, süt
akşam; zeytinyağlı barbunya, yoğurt
gece; 1 armut
Ben gene ishal oldum ya. Kadim dostum haşlanmış patatese dönmemek için şu an kıvranıyorum.
Sularımı bile damacanadan alıp kaynatıyorum, yediklerim hep aynı marka falan, temizliği desen sirkeli sulardan çıkarmıyorum gene de 15 günde bu cırcır canımı sıkıyor. Şimdi dolaşmaya pazara gideceğim teke gibi arkamdan pıt pıt dökerim diye bekliyorum biraz dinsin diye.
Winstonlight tüm iğrençliğiyle Kadıköy'den bildirdi
Güzelmiş canım adıyla yaşasın kuzucukrmys4203 evet ya sanıyorum az kaldı ve bu duruma da sanıyorum üzülüyorum sevinsem mi ki... aman şu dakikalarda pek bi duygusalım... Düşündük kaç aydır ismi var yavrucazımın Alper Batu koymaya karar verdik.. Hayırlısı ile..
o ağırlaştığın içindir 30-35 hissetmek ben o zaman öldüm kız abbooowww 31 yaşındayım şindik daha bi dadayı elime alamadım ki hele birde saat 4 ten sonra kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediyorum..
Azkullanilmiskaynanamvar tünaydın canım ya bende hamişliğim boyunca bu haftalarıma kadar hep ishalden çektim şimdi de ishal oldugum gunleri arıyorum