Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Ay kiz masallah ben bu kadar yesem acliktan olurum yaaa aglayarak gezerim ortslikta acim accc diye
ara vs yok hic yada ben gormuyorum gozlerimden akan uykudan ...
masallah diyorum tekrardan :nazar::nazar:
sus kiz dilini isir bugun basladim daha hahahahah biraksan 2 koca kaseden asagi yemem CORBA hahahaha bakalim haftaya pazartesi nolacak kilom bide bu Sudan da icicem :))
dusun esim simdi geldi ona sofra kurdum onumde nohut pilav yedi resmen yarin Sabah kahvalti olarak nohut pilav yicegime bile karar verdim tutmam lazim artik kendimi bu Boyla (160) 6. ayimda 87.9 oldum Allah 9.aaya kaar beni korusun :)) yok ben karatay teyzemi dinleyip leptin calistirdim biz ara mara bilmeyiz :)) hahaha

ahh seni iyi anliyorum bende Yurt disina gelin geldim cnm yalnizdim yani cogu Zaman aile kv ler hep tr de
Allah sifa versin ailene cnm
iyi yapmissin daha napcan ellerine saglik
bu arada bu menudeki isaret parmagi bol antep fistigi dondurma ve bisey daha vardi galettalar da havada ucusmus o yuzden di spor yaptiysaniz onlari da yazin ben yapmadim bgun:))

Tumm gun isyerinde bir o yana bir bu yana yatma sarhos modunda kos kos geciyor spordan sayiyorum ben onu :) parmak hakkimdir ama ne yapayim acim ben :KK76: hatta su an bile aciktim gebelik sekerim oldugu icinde 2 saatte bir mideyi doldurmam gerekiyor ya bana manaa oluyor iste :KK33::KK33:

En guzelinden tatli ruyalar diliyorum kizlar yatin gorusuruz insallah :KK19:

Duzenleme = isirdim dilimi ki nazar degmesin diye az ucundan bir catal al bebenin cani cekmistir sabahi bekleme canim ya

ayy Allah yardimcin olsun cnm neyseki az kaldi sayilir diyelim bitecek insallah Doktor da cok tu^hafmis nolurdu bi guzellik yapsa aaa :))

karatay teyzem de hep yumurta yyin der:)
ben midem almadigi icin haftada 2 3 gun yiyebiliyorum ama hamile kalmadan once hergun yerdim 2 yumurta:)

ayy bende iyi bir ornek degilim bu konuda Doktor o Vitamin kullan dedi hicbriini Dogru duzgun icemedim kocaman geliyo haplar bana zor yutuyorum sukur hersey yolunda ama :)

citiriz tabi bedenen olamasakta:))

bende dayandim 90 a az kaldi :)ve daha 23. haftamdayim ama iste kilolu hamile kalinca Boyle oluyo

zaten dogum sonrasi gitmeyi dusunmeyin derim Burda yasadiklarimizi paylasip dertlescez Kilo vercez ok :))

yaa benim de takimdan arkadasim soyledi ona da ebe soylemis anneme anlattim o sakin cocuk obez olur dedi yengem kuzenim bebekken kola icirmis diye:) hani ikisi gazli ya o yuzden bende sasirdim napcagimi zemzem suyum vardi onu sakladim bebege bikac damla onu iciririm diye :)

bence kilon da boyun da tam yerinde masallh :)) hosgeldin aramiza ama istersen hamilelik takvimi yap cnm senin de kacinci haftada olugunu goruruz :)

ay nasil Verdi 8 kiloyu acaba biliyo musun cnm
valla benim de karnim midemle beraber sis 23. haftamdayim
belki yedigin bisey dokunuyodur bi dikkat et istersen

ooo gozum yollarda kaldi nerelerdesin cnm nasilsin iyi misin bakalimm:)
aman dikkat et bulanti gecmsi en tehlikeli Zaman lardasin :))

Saol canim nasil yapiliyor ben anlayamadiim dahaaa :)

berdushh berdushh ay haklı canım ya kimide ayva cekirdegiyle jel yapıp onu götürüyor Muş yanında bizde hastanede aldık yara olunca .30 40 tl vermistik
zeytinyagi da iyi geliyo cnm ama yinede bi krem sart tabi evde bulunsun
Sabah:
2 yumurta 1 dilim Kaşarlı omlet
Salatalık
Yeşil biber
Domates
1 bardak süt
2 dilim ekmek
Ara
3 kayısı
8 fındık
Ikindi
1 porsiyon yeşil fasulye
1bardal ayran
2 kaşık pilav
ara
1bardak süt
3 ceviz
Aksam
1 elma
afiyet olsun doydun mu peki hep ara ile idare etmissin gerci fasulye yemissin ikindi
Saol canim nasil yapiliyor ben anlayamadiim dahaaa :)
neyi canim daha anlayamadin yardimci olayim bilgim varsa:)

Tombis Hamilelerin 1.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

İsim Pazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCuma CumartesiPazar
1.Ahbirkingcharlesimolsa.......
2.Berdushh:KK20::KK37:......
3.Gel_pcpc:21:......
4.Rmys:KK72:......
5.Winstonlight.......
7........
8........
9........
10........
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr] [TD]11.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
kiz-hareketli-resim-0288.gif

Tumm gun isyerinde bir o yana bir bu yana yatma sarhos modunda kos kos geciyor spordan sayiyorum ben onu :) parmak hakkimdir ama ne yapayim acim ben :KK76: hatta su an bile aciktim gebelik sekerim oldugu icinde 2 saatte bir mideyi doldurmam gerekiyor ya bana manaa oluyor iste :KK33::KK33:

En guzelinden tatli ruyalar diliyorum kizlar yatin gorusuruz insallah :KK19:

Duzenleme = isirdim dilimi ki nazar degmesin diye az ucundan bir catal al bebenin cani cekmistir sabahi bekleme canim ya
hahah sagol cnm almadim ucundan az once de kahvalti yaptim oohh miss simdi meyveli suyumu icip 5 Saat gecmesini beklicem ki bol leptin calistirayim boylece gitsin yaglar kis kis :)) cok acikirsam ayran icicem
haklisin sen calistigin icin zor olur hem spor hem is Allah yardimcin olsun

@gel_pcpc zeytinyagini hiç dusunmemistim canım iyi oldu duydugum dogumdan bir iki hafta önce sürmeye basliyim:)
Kızlara oda yapmaya calisiyorum canım temizlik alışveriş derken sıcaklar bol suya verdim kendimi yemeği çok aramiyorum bu aralar yoksa bunlarla doymam sıkıldıkça yiyesim geliyor

@gel_pcpc zeytinyagini hiç dusunmemistim canım iyi oldu duydugum dogumdan bir iki hafta önce sürmeye basliyim:)
Kızlara oda yapmaya calisiyorum canım temizlik alışveriş derken sıcaklar bol suya verdim kendimi yemeği çok aramiyorum bu aralar yoksa bunlarla doymam sıkıldıkça yiyesim geliyor
hg canim evet bana bir ebe demisti ayrica kk daki bizim 6.takimda da konusulmustu
ama disarda kullanmak icinde 1 krem bulundur tabi nolur nolmaz
ay ne guzel oda mi hazirliyosun kolay gelsin

oo kızlar kalkmışş :KK200: bende sabah baktım kimse yok kaçtım işe güce daldım ...

@gel_pcpc Günaydın :) senin leptinine kurban :KK70: helal diyorum :nazar::nazar::nazar: boncuk koyuyorum ki azmin hep böyle devam etsin.. Emme bebişi aç bırakma olar mı yoksam seni yer hiç acımaz :emir_bebek:

ben saat 7 de kahvaltı yaptım acıktım bir küçük kase leblebi yedim az önce... Şimdi öğlene geldik çok şükür günler bir şekilde geçiyor :KK70: sayılı gün çabuk geçermişte geçtikten sonra anlıyor insan geçirirken hiç geçmiyor :KK70: amin canım cümlemizin yardımcısı olsun ..

rmys4203 rmys4203 zeytinyağını bende göbişime sürüyorum iyi geliyor gibi birde argan yağı aldım..Onu deneyeceğim şimdi.. Kızların odası şimdiden hayırlı olsun... Ne kadar keyiflidir şimdi :KK39:

Merhaba hamişlerim nasılsınız? :KK3:

Dünkü menümü yazayım önce,

Sabah : 1 haşlanmış yumurta ile karatay kahvaltısı bir bardak açık çay

Öğle : 1 tabak makarna, biraz et sote, salata yoğurt

Ara : üzüm,bir kurabiye :KK47:

Akşam : 1 kabak 1 patlıcan dolması, yoğurt

Gece : 1 bardak süt

Ben de 85.1 ile 84.8 arası gidip gidip geliyorum başlangıç 85.5 ti :KK47: Ben decavit kullanıyorum dr onu verdi her gün içiyorum bir de ocean plus içiyorum balık yiyemediğim için midem almıyor :KK43: Doğru söylüyorsun pcpc im kocamanlar yutarken zor oluyor :KK48:

Tünaydınlar,

@gel_pcpc ,
Ellerine sağlık, liste çok sevimli olmuş.

Pazartesi günü z raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, domates, süt
akşam; zeytinyağlı barbunya, yoğurt
gece; 1 armut

Ben gene ishal oldum ya. Kadim dostum haşlanmış patatese dönmemek için şu an kıvranıyorum. :KK43:
Sularımı bile damacanadan alıp kaynatıyorum, yediklerim hep aynı marka falan, temizliği desen sirkeli sulardan çıkarmıyorum gene de 15 günde bu cırcır canımı sıkıyor. Şimdi dolaşmaya pazara gideceğim teke gibi arkamdan pıt pıt dökerim diye bekliyorum biraz dinsin diye.:KK53:

Winstonlight tüm iğrençliğiyle Kadıköy'den bildirdi :KK68:

@gel_pcpc berdushh berdushh teşekkür ederim canlar hem eglenceli hem yorucu agirlastim herhalde çabuk yorulur artık :anneadayı: ay kilo alınca mi bebekten mi ağır vasıta gibiyim eşimde dalga geçiyo kendini genç kızmı sanıyorsun ıki çocuklu kadın oldun diye ay bekar yasitlarim fistik gibi geziyo agirlasinca kendimi 25 yaşında değilde sanki 30 35 yaşında gibi hissediyorum kendimi bu arada 2.5 kilo almışım yarın 20 . Haftaya giriyoruz inşallah

Tünaydınlar,

@gel_pcpc ,

gece; 1 armut

Ben gene ishal oldum ya. Kadim dostum haşlanmış patatese dönmemek için şu an kıvranıyorum. :KK43:
Sularımı bile damacanadan alıp kaynatıyorum, yediklerim hep aynı marka falan, temizliği desen sirkeli sulardan çıkarmıyorum gene de 15 günde bu cırcır canımı sıkıyor. Şimdi dolaşmaya pazara gideceğim teke gibi arkamdan pıt pıt dökerim diye bekliyorum biraz dinsin diye.:KK53:

Canim cok az Yemişsin nasıl dayandı n birde çalışıyorsun :) çok geçmiş olsun herkesde salgın var herhalde ama o kadarda dikkat etmişsin

rmys4203 rmys4203 evet ya sanıyorum az kaldı ve bu duruma da sanıyorum üzülüyorum sevinsem mi ki... aman şu dakikalarda pek bi duygusalım... Düşündük kaç aydır ismi var yavrucazımın Alper Batu koymaya karar verdik.. Hayırlısı ile..

o ağırlaştığın içindir 30-35 hissetmek ben o zaman öldüm kız abbooowww 31 yaşındayım şindik daha bi dadayı elime alamadım ki hele birde saat 4 ten sonra kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediyorum..

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar tünaydın canım ya bende hamişliğim boyunca bu haftalarıma kadar hep ishalden çektim şimdi de ishal oldugum gunleri arıyorum :KK17:

Tünaydınlar,

@gel_pcpc ,

gece; 1 armut

Geçmiş olsun canım, ben de bugün ishal olma yolundayım :KK17:Patates candır ya bakalım yarına düzelmezsem ben de patatesimi alır gelirim :KK53:

rmys4203 rmys4203 evet ya sanıyorum az kaldı ve bu duruma da sanıyorum üzülüyorum sevinsem mi ki... aman şu dakikalarda pek bi duygusalım... Düşündük kaç aydır ismi var yavrucazımın Alper Batu koymaya karar verdik.. Hayırlısı ile..

o ağırlaştığın içindir 30-35 hissetmek ben o zaman öldüm kız abbooowww 31 yaşındayım şindik daha bi dadayı elime alamadım ki hele birde saat 4 ten sonra kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediyorum..

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar tünaydın canım ya bende hamişliğim boyunca bu haftalarıma kadar hep ishalden çektim şimdi de ishal oldugum gunleri arıyorum :KK17:
Güzelmiş canım adıyla yaşasın kuzucuk :KK68:aynn canım akşama doğru benimde pili m bitiyor:confused:

X