- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
demem o ki simdilik iyi seyler almissin :))Eki Görüntüle 1608533 Kızlarrrrr bende bebe çantamı yavaştan hazırlayayım dedim :) bebek için bu gecelik bunları hazırladım
Yağ / pişik kremi / 16 tane bez / 20 tane alt silme pamuğu / Islak mendil / iki tane alt bezi / Göğüs pedi kendime 10 adet kadar
Yarın Devamını Yaparım Çalışınca böyle yavaş yavaş oluyor ne yaparsınız :) eksik aslı Dediğiniz yer olursa Tecrübelerinizle çok mutlu olurum
ay masallah yaa ne gzel insallah bu seferde oyle olur cnm benimberdushh diyetisyen bende düşünüyorum canım emzirirkende gercekten cok güzel kilo veriliyor ben 40 im çıktığında 18 kilo vermiştim ama asla hamuru işi ve tatlıya abartmadan bol su ile emzirme yi bırakınca kilo vermede durdu tabi
olur cnm senin de adini ekliyorum simdi benn tam olarak hergun menu yazabilecek kizlari belirlemeye calisiyorum ki listeye ekleyebileyim :)@gel_pcpc bende varım canım çok güzel olur bence
aynen cnm o Zaman ben simdilik bi liste yapayim gelcek kizlar beni de ekle der bana eklerim@gel_pcpc amin canım inşallah .tamam canım yazacak olunca daha dikkatli yeriz hem
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
1.Ahbirkingcharlesimolsa | . | . | . | . | . | . | . |
2.Berdushh | . | . | . | . | . | . | . |
3.Gel_pcpc | . | . | . | . | . | . | |
4.Rmys | . | . | . | . | . | . | . |
5.Winstonlight | . | . | . | . | . | . | . |
7. | . | . | . | . | . | . | . |
8. | . | . | . | . | . | . | . |
9. | . | . | . | . | . | . | . |
10. | . | . | . | . | . | . | . |
ya ben zencefil hamilelikte riskli diye biliyorum yoksa severim taze zencefil eklemeyi@gel_pcpc benim diyetisyen vermisti bir elma bir iki cubuk tarcin 1 minik zencefil 2-3 karanfili bir surahi suya koy gun icinde ic ic bitir diye de ben ugrasamadim bir iki gun yaptim o halde bile faydasini gordum hem istah kesiyor hemde kan sekeri dengeliyormus senin meyveli su gorselleri de ayri bir cekiyor insani tabi :) kilo vermek bahane o cilekli olani icmek sahane
rmys4203 canim benim almadim daha duydum hatirlatma iyi oldu birde madecassol krem var evde aile hekimim dedi ki dunya para bayilma bunu kullan
aklimda birde gogus kalkani varmis onuda alacagim zaten simdiden aciyo benimkiler o zaman ne yaparim ben aboooo dusunmek bile kotu
ay eklerim tabi hem kim ne yemis ne icmis ona da bakariz :))
Amin insallah cnm :)
oyy gule gule kullansin bebisiin hayirli olsun ilk bebek dimi
bunlar hastanede kullanmak icin mi cnm
ben kendi cantama 2 tane bez koydum ki ona bile gerek yok hastanede oldugun surece sana bez kiyafet veriyolar ben sadece kendime pijama alsam bebege de hastaneden cikarken gymesi icin bi kiyafet yeter ama sizin orda nasil bilmiyorum tabi
ben kendi cantama smdilik sunlari koydum daha tamamlamadim
kendim icin gogus pedi
koltuk alti deodoranti
yuz havlusu (hastanede de veriyolar bi buyuk bi kucuk )
azicik makyaj malzemesi (suslu Pakize olunca oyle oluyo :))
orkid gece pedi (onu da hastanede eski model kalinlardan veriyolar bu sefer ben yanima normal bunlardan aldim )
az zemzem suyum vardi onu da sakladim bi iki damlada olsa bebege vermek icin
bebek tam kisin dogacagi icin aldigim kirmizi renkli kadife pijama takimi ni aldim 2 3 tane de zibin
birde bebek icin eldiven sapka incelerden yeni dogana gore
daha 2 yada3 pijama koycam kendime nolur nolmaz kanama olursa diye (birde ben normal dogum yapmama ragmen 4 gun hastanede yattim nolur nolmaz kal derlerse diye)
kendime sampuan
bebege 2 bez islak mendil dezenfekten falan
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
1.Ahbirkingcharlesimolsa | . | . | . | . | . | . | . |
2.Berdushh | . | . | . | . | . | . | |
3.Gel_pcpc | . | . | . | . | . | . | |
4.Rmys | . | . | . | . | . | . | . |
5.Winstonlight | . | . | . | . | . | . | . |
7. | . | . | . | . | . | . | . |
8. | . | . | . | . | . | . | . |
9. | . | . | . | . | . | . | . |
10. | . | . | . | . | . | . | . |
ahh seni iyi anliyorum bende Yurt disina gelin geldim cnm yalnizdim yani cogu Zaman aile kv ler hep tr deAaa kiz ben bunu yeni gordum evet ilk yavrum gelecek insallah
aslinda evet hastaneye sormam lazim benimde belki bircok sey verirler de benim haberim yoktur :) ama sorana kadar olurda dogurursam korkusu ile hazirliklara basladim bende nette arastirip kafama gore
annem hasta babama bakiyor yanimda olamayacak kayinvalidem desen ehhh iste nasil guvenip sirtimi dayayayim diye bende kendi kendime birseyler yapiyorum iste..
Az once de iki tane ic zibin seti bir 10 lu hastane cikisi bir de 5 li mi ne diyorlar onlardan utuledim koydum cantaya bugunluk bu kadar dedim garii
eveeet gelelim bugunku menume siftahi benden olsunn :)
pazartesi menusu:
kahvalti:
2 dilim ekmek arasina
2 dilim peynir
bol domates
bol salatalik
aksam:
1 kase tavuk suyuna CORBA
1 kase buharda az zeytinyagi ile pismis karnibahar (evet dogrudur resmen ask yasîyorum bu ara karnibahar haslama ile :)) )
1 kucuk ince dilim ekmek
su 2 lt yi gecti