Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Kolay gelsin canım dikkat et kendine pencere tehlikeli allah korusun

işler bugün fena yogundu ancak bakabildim.. Ya onu bana da söylediler hatta al yanında hastaneye götür dediler ama ben bir sorun olmadıkça gerek yok diye düşünmekteyim hala... Bir ara araştırmıştım elektrikliler çok pahalıydı...Dediğin markayı hiç duymadım ben philips avent filan bakmıştım.. Hafta sonu nasip olurda gezebilirsem sorarım bende buralarda hangisini tavsiye ediyorlar diye... İnşallah bu yavrucağında olmaz hiç sıkıntı..Şeyde yapabilirsin markaya karar verdikten sonra sıkıntı olduğu an eşin işten gelirken alsın sana şeklinde ben artık öyle karar verdim bir çok şeye ..

Bende bugün @winstonlight ın dediği sleepy bezden numune istedim ne özentiyim ya da nerede beleş oraya yerleşmiyim bilemedim birde depend marka hasta kilotlarını inceledim mantıklı geldiii sanırım ondan da denemek istedim.. Lohusa kilodu alın diyorlar ya kanama çok olurmuş :S ben çok tecrübesizim de böyle her duyduğumu yapmaya çalışıyroum işin doğrusu aslında bu ben bu hamilelik doğum ve bebek bakma işi ile ilgili hiç birşey bilmiyorum

Merhaba kızlar ;
Sabah: Domates -salatalık ,yarım dilim esmer ekmek,1 bardak ayran
Öğlen:Tereyeğlı peynirli yumurta,domates-salatalık
Akşamazı yaptım biraz ondan yer ayran içerim.
Bugün temizlik yaptım dip-köşe ondan spor yapamadım belim biraz ağrıyor yarın yürüyüşlerime tekrar başlıyorum inşalllahhhhhhhh

Merhaba hamişlerim nasılsınız bakalım?

Menülerimi paylaşayım, Çarşamba günkü menüm :

Sabah : 1 haşlanmış yumurta peynir, 3 zeytin, yarım dilim ekmek, domates, biber

Ara : 1 elma, üzüm

Öğle : Izgara tavuklu sandviç

Ara : 1 kurabiye

Akşam : 1 tabak zeytinyağlı börülce, az pilav

Gece : 1 bardak süt

Perşembe günü :

Sabah : 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, biber, 4 zeytin, bir kaşık tahin-pekmez

Ara : 1/2 elma, 1/2 şeftali

Öğle : 1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği, az makarna

Ara : 1 dilim kek

Akşam : az zeytinyağlı barbunya, 1 sebzeli köfte

Yatmadan da yine bir bardak süt içerim.

Bugün karnım taş gibi hatta bir ara ortadan ikiye çatlayacağım benim oğlan da oradan bir aduket çekip fırlayacak gibi oldum resmen ...

Gelelim Perşembe menüsüne
Sabah : 1 Karışık tost + 1 dilim peynir ekmek
Ara : kuru üzüm leblebi
Öğlen : Balıklı sandviç
Akşam : bol Peynirli makarna

Canım deli su Böreği çekti onun yerine yeni yöntemim maydonoz beyaz peynir ve haşlanmış makarna karışımı oluyor çünkü Börek şekerime çok dokunuyor :/

Neyse benlik şimdik bu kadar...bol bol dinlenmeli bir geceniz olsuninsallah

selam canlarim
benim bugun Doktor randevum vardi Doktor illa Seker yuklemesi yapcez dedi nolur nolmaz dedim ilkinde yapmadin o Zaman daha kucuktun gerek yoktu diyo anlamadim o Zaman 21 simdi 25 yasindayim ama acaba kilolu oldugum icin mi yapcak neyse sali gunu gitcem yapcam hakkimda hayirlsii
bebek icinde hersey yolunda dedi saglikli dedi cok sukur ama bebis 400 gr cikti doktora gore normal ama bence degil oglumda bu zamanlar da 600 kusurdu bakalim tum kilolar bana mi gelmis diye isyan edesim geldi gittim cevizimi muz umu sutumu sebzemi alip dondum eve :)

carsamba menusu
kahvalti:
domates sarimsak kavurmasi bi tabak¨
2 parca Beyaz peynir

ara
yarim elma sut

aksam:
3 haslanmis icli kofte
ve eksili corbasi
salatalik 1 tane kucuklerden

persembe
kahvalti:
Doktor randevusu nedeni ile sacma sapan yedim acele
yarim dilim ekmege tereyag pekmez
1 dilim ekmek arasi peynir domates salatalik 1 dilim

ogle:
3 haslanmis icli kofte corbasi ile beraber

aksam:
semizotu na sarimsakli yogurt 1 kase
1 nektari kucuk
1 kcuk mor erik

ay insallah cok kolay bi dogum olour cnm normal mi dusunuyosun sezeryan mi yoksa akisina mi biraktin
benim bi oglum var bu bebek kiz adini ranya dusuyoruz cnm
Allah saglik versin kolay dogumlar olsun oinsalalh ismi ile ysasin cnm
Allah rahmet eylesin cnm babannene benim annemde temizlik hastasi hic ona cekemedim ben :)
ohh ne guzel tamamliyosun yavas yavas memnunsun yani o ic camasirlardan gule gule kullan insallah
ayrica bende 5. kattayim ve hep salonun pencerlerini siliyorum yatak odasi ve oglumun odasinin pencerelerini tirsiyorum basim doner bisey olur diye ama mecbur er gec silcem o tarafida
ayrica o duana bayildumm dogumda 20 Kilo ya
afiyet olsun cnm yaa beni gorenler de cok Kilo almamissin sadece karnin cikmis diyo oysa ben hem Kilo aldim hem karnim cikmis sen ha dogurdun ha dogurcan anlayamamislar mi :)
insallah gonlunden gecen kiz bebege de kavusursun cnm
Teşekkür ederim canım iyim dün geldim tatilden 1 haftada 1 kilo aldım (hemen bugün başladım dikkat etmeye.Sen nasılsın inşallah iyi gidiyordur hamileliğin.
oo canim dondun mu hg seni de eklim mi menu listesine hergun duzenli yazabilir misin
insallah eski duzenine donersin cnm bnm en yakin zamanda :) Allah can sagligii versin Kilo gider elbet
ay bende istiyorum oglumda sadece 1 bucuk ay emzirebildim
ama dedim ki once bakim emebilecek mi bebek ona gore alirim eczaneden

Dünkü menu
Yumurta
Kaşar
Salatalık
Domates
Biber
süt
Öğle
Çorba yoğurt
Kuru fasulye
Aksam bebek görmeye gittik ordada yarım mısır haşlama
1 elma
afiyet olsun cnm
valla bence gece pedi de isini gorur ama tabi kisiden kisiye bebekten bebege degisir bu durumlar yasayip gorcez
bende emzirme makinasi icin ayni seyi dusundum senin gibi canim
oh afiyet olsun cnm
ellerine saglik ev kirlenmez cabucak insallah :))
selam fıstıklarrr
bir yazdım bir kayboldum ,kusura kalmayın :)
düzenli menü paylaşıorsunuz ama ben buaralar pek yoğunum , ara ara yazarım inşAllah ,herkeslere sağlıklı gebelikler ,mutlu bebişler dilerim
hg canim nerelerdesin
istersen seni de ekleyelim menu listesine hergun yazabilirsen

afiyt olsun cnm^bnm :)
afiyet olsun cnmm
bende dun uzanmistim ogluma bisey uzatcaktim kemik gibi bisey batti sanki dogrulamadim dedim bebek mi buyudu gittim baktim Hanim Efendi citir olma yolunda henuz 400 gr cik cikti :))

amin canım inşallah ben bu markanın göğüs kremi ni kullanmıştım yara olunca yine bu markanın göğüs ucu çıkarıcı si varmış benim bir göğsümun ucu yokta sorun yasamistim emzirirken ikinci çocuk daha şanslı oluyor herhalde tecrübeli davranın ca bunun için böyle şeylere dikkat edince ilk kızımda olmayınca bazen vicdan azabı çekiyorum neden ondada bu kadar tecrubeli olamadim diye .bende numune istedim merakla BekLIYORUM bu arada hero baby de mama gönderiyordu numune aklınızda bulunsun bebisler doğunca :) ben istemiştim hemen gelmisti

Persembe menumu yazayım
Sabah
2 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Biber süt
Ara
Ayran
Bir avuç leblebi
8 fındık
3 ceviz
Ikindi
1 kase çorba
1 porsiyon kuru fasulye
1 dilim ekmek
Ayran
Ara
Elma
Maden Suyu

oo canim dondun mu hg seni de eklim mi menu listesine hergun duzenli yazabilir misin
insallah eski duzenine donersin cnm bnm en yakin zamanda :) Allah can sagligii versin Kilo gider elbet

oh afiyet olsun cnm
ellerine saglik ev kirlenmez cabucak insallah :))
Hoşbulduk canım ekle yazarım tatil sezonunu kapattım bu sene düzenli bir şekilde yazarım bundan sonra inşallah.
Sağol canım inşallah kirlenmez diycem ama çok sıcak kapı pencere açık çok toz oluyor çabuk.

Sorma ya bende halıları topladım geçen gün halısız süpürmek daha kolay evin içinde fırtınalar estirmek az da olsa serinlemek uğruna her yeri açıyoruz çünkü...

Sorma ya bende halıları topladım geçen gün halısız süpürmek daha kolay evin içinde fırtınalar estirmek az da olsa serinlemek uğruna her yeri açıyoruz çünkü...
ben de halıları yıkamaya vercem haftaya bayrama kadar sermiycem dediğiniz gibi temizlik daha kolay oluyor.Bu arada ilk defa konuşuyoruz giremedim bayağıdır hoş geldiniz hamileliğiniz iyi gidiyordur umarım doğumunuza az kalmış inşallah kolay olur doğumunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…