İyi geceler doğurunca sırım gibi kalacak anneler
Çarşamba raporum;
sabah; 2 yumurta, süt, peynir, armut
akşam; yoğurtlu semizotu salatası, 3 dal roka yaprağı (bu ara tavşan gibi hissediyorum kendimi
)
gece; 1 şeftali
Bugün bayram temizliği gibi temizlik yaptım, en son cam silerken baktım iyice camın dışına tam erişemiyorum. Allah Allah niye acaba diye oraya daha esniyorken baktım ki göbeğim sıkışmış gitmiyor.
Adile Naşitli hani bir aile filmi vardı ya, Ayşen Guruda sürekli hamile olduğunu unutup "ben de ip atlayacağım", "ben de su taşıyacağım" falan diye şuursuzca her şeye atlardı, aha ben de 2. şuursuzum. Len dümbelek, ayı gibi hamilesin daha camda kapıda ne işin var değil mi?
Benim rahmetli babaannem, bütün doğumlarından önce -6 tane- evi dip köşe yapıp akşamına doğurmuş. Hatta rahmetli öldüğünde tüm evi ince ince temizleyip kova başında ruhunu teslim etmiş ki cenazeye gelenler "oha ev ışıl ışıl yanıyor" demiş hayret etmişlerdi ki kendisi evlerden ırak bir hastalıkla boğuşuyordu yani temizlik bile o halinde imkansız gibiydi.
seninle dogdum ben , hep senin deden mi rahmet isteyecek, al benim babaannem de istedi
Neyse yahu yumurtadan girdim, nenemi öldürüp neye bağlayacağım bilemedim
Dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın kendinizi çok yormayın
berdushh ,aramızda ilk sen kucağına alacaksın bebeğini inşallah. Gelip bize "kızlar çok basitti, zart diye doğurdum ve doğumda 20 kilo verdim" dersin inşallah. (Yalansa bile de, yalanı bile güzel
)
Hasta külotlarından aldım bugün. Hatta numune yolluyorlar (depend) , isterseniz bedava isteyebilirsiniz. Direkt totoya giyiyorsunuz don gibi peddi, külottu, aktı, taştı derdiniz olmuyor. Hastane çantama koyacağım.
Bir de yukarda reklamı geçen sleepy var, bebek bezi. Ücretsiz gönderiyorlar, içinde alt açma bezleri de var. 3 bebek bezi, 3 alt açma bezi. Yalnız böyle dedemin tütün kolonyası gibi kokuyor bezleri, onlarla toz alırım büyük ihtimal ama alt açma bezlerini kullanır kullanır atarım.
, kulağım cinladi geldim.kız ben evi temizledim çam kapı ertesi gün dogurdum eşim boşuna demiyo karadeniz kadinisin diye:)rahmetli babannen kadar olmasamda iyiyimdir:)Dedemde rahmet istemiş:)