- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
ya bende ayni durumdayim bu hafta anca yiyip icip uzaniyorum insallah gecer en yakin zamandaTünaydınlar bu arada
Benim bu hafta başladı başlayalı hiç keyfim yok kızlar ya.
Yani şükür her şey yolunda ama öle bir depresif halim var ki anlatamam ve uyku uyku uyku.
Öğlen kalıyorum kahvaltı edip yarım saate geri uyuyorum, sonra akşama doğru kalkıp biraz uyanık kalıp yemek yapıyorum sonra koltukta pineklemek sonra sabaha karşı 4 gibi gene uyku vs vs..
Acaba şeker mi var bende diyorum, insan kahvaltı biterken daha esner mi?
Eşime de dün kızdım, yedirip oturtuyorsun beni bari akşamları yürüyüş için zorla beni diye.
Bu akşamdan itibaren gidicez inşallah yoksa yuvarlanan kaya gibi olacağım
Dün de televizyonda bir köpek vardı küçük bir rahatsızlık geçirmiş, oturdum ona ağladım göbeğimi hoplata hoplata.
Bu öğlen de bir dizide annesine çemkiren bir kız vardı, "la benimki böyle çemkirmese dedim oturdum ona ağladım.
Ha normalde de kesseler acımaz o kadar taş kalpli bir duruşum var, en son 12 yaşında dedem ölünce ağlamış bir tipim.
Şimdi boynu bükükler modunda ağlıyorum
Neyse inşallah geçici bir süreçtir çünkü yiyip, içip uyuyup ağlamaktan kendimden tiksindim
arkadasim hosgeldin diyet degil ama biraz dikkat edersin yuruyus falan iyi gelir insallahBende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim zaten tombisim iyice siscem ramazandan dolayi zaten diyet yapilmiyordu simdi gebelikden yapilmicak..
her aksam gunluk toplam yedigin ve sporunu yazarsan memnun olurum
ay nedir bu hepimiz bu durumdayizdogru dıyorsun cesıtlı seyler aklıma gelmemıstı kısır olabılır aslında evet
yarına yaparım
benım hamılelıgımden berı tansıyonum cok yuksek 14-12 hep
normalde 10-8 ken gebelıgımden berı yuksek
ondan cok halsızım sanırım 20 saate yakın uyuyorum cok basım ensem agrıyor
ve sureklı bende aglıyorum
habere sarkıya klıbe fılmeesım ısten 5 dk gec cıksın ona bıle
hıc cekılecegım kalmadı
insallah gecer canim yaa en yakin zamanda
ekmek arasi haslanmis nohut babam bayilir :)) bize de yapardicanlar
ilikli kemık suyuna nohut hasladım
onu bı guzel ezdım baharatlandırdım bol lımon sıktım
onu acma ev ekmegının arasını durum yaptım veee
yedım
nohut durumu cok lezzetlı ya deneyın deneyın
Allah bagislasin cnm cocuklarinimerhabalar.. konunuzu yeni gördüm. bende ramazanın ikinci haftası öğrendim hamile olduğumu. 89 kiloydum şimdi 86 geliyorum. ramazanda orucumu bırakmadım. onun da etkisiyle zayıfladım tabiki. 3. çocuğum boyum 167 yaşım 31., rejim yapayım zayıflayayım sonra düşünürüm diyordum 3. yü. fakat Allah böyle yazmış. birlikte bebişleri büyütüp hem de zayıflarız inşallah.
aramiza hosgeldin
insallah hem cok Kilo almadan dogum yapariz sonrasinda da zayiflariz insallah :))
canim ben Yurt disindayim o yuzden marka versem bile aynisi her Zaman olmuyo kizlar yardimci olmuslardirayrıca bişey sorucam. kendi hesaplarıma göre 6. haftadayım. daha dr. gitmedim üçüncü olunca böyle oluyor galiba. kullandığınız yada dr.nuzun verdiği vitamin yada folik asit var mı. bu hafta bütün hastanelerde randevu doluydu. haftaya gidicem inşallah.