Tombiş Hamilelerin Günlüğü

TEBRIK EDERIM CANIM DIGER KIZLARA GORE HEM COK YIYIP HEMDE EKSI CIKMAK COK GUZEL BIR DUYGU DIMI
VALLA O TATLIYA RAGMEN KILO VERDIN SEVIN BENCE
SPORLAR DA GUZEL OLMUS INSALLAH AKSATMADAN DAHA DUZENLI DEVAM EDERIZ
DIGER KIZLARDA KATILIRSA HAFTANIN EN COK SPOR YAPANINI FALAN DA SECERIZ GUZEL OLUR
AY ONU COK MERAK EDIYORUM TADINI KESIN BOMBA SUPERDIR :))
AFIYET OLSUN KAHVALTIN CANIM
VALLA SENIN BEBISI COK MERAK EDIYORUM NASIL BISEY OLACAK
COCUK BENZETMELERINI DUYSA NE DIECEK ACABA
katmer nasıl unuturum
anlatamam onun tadını o varya o

dolmanın ustune katmer koyup yıyesım var
resmen gogsum sızladı
HAHAHA BENDE KARISTIRMAYI SEVERIM

BENDE NE ZAMANDIR DOLMA YAPCAM HEP BI MALZEME EKSIK OLUYO

kızlar bu sabahta yogurdumu yedım
yanında 2 galeta kemırdım
1 tanede salatalık
doydum
AFIYET OLSUN CANIM BENCCE YAVAS YAVAS YEMEYE ALISIYOSUN TEKRAR
Günaydın kızlar nasılsınız? Kahvaltımı yapıyorum bende.kavun ve peynir yiyorum iyi geliyo
OHHHSUPER IKILI PEYNIR UZUM KARPUZ DA GUZEL AFIYET OLSUN
Günaydın bayanlar mide bulantım biraz geçsin inşallah ben de kahvaltı yapcam
peynirli tost yemeyi düşünüyorum içebilirsem biraz da süt.
INSALLAH YIYEBILMISSINDIR CANIM
HOSGELDIN CANIM ARAMIZDA BENCE BIRAZ PSIKOLOJIK BU FAZLA YEME OLAYI KENDIMDEN BILIYORUM
AMA CIDDEN SIMDIDEN DIKKAT EDERSEN DOGUM SONRASI O KADAR CABUK TPARLARSIN BAK BENDE HALA ILK HAMILELGIMDEKI KILOLARI VEREMEDIM BENDE 90 100 OLMADAN BU IKINCI HAMILELIGI TAMAMLAMAK ISTIYORUM
AYRICA NE GUZEL SPORLARINI DA YAPIYOSUN
SEVGILI WINSTONLIGHT YAPMAN GEREKENLERI YAZMIS ARTIK HERGUN SENDNE GUNLUK MENU VE SPOR LARINI BEKLIYORUZ HER PAZARTESI DE TARTILIYORUZ DURUM NEDIR DIYE YANI AMACIMIZ 10 20 KILO VERMEK DEGIL AMA SABIT BILE DURSAK IYIDIR
ÖĞlen yemeğim: Bir küçük tabak sossuz makara
küçük bir parça tavuk
Spor;
Yürüyüş:3 km
CANIM AFIYET OLSUN
HOSGELDIN ARKADASIM ARAMIZA INSALLAH EN YAKIN ZAMANDA GECER MIDE BULANTISI
SENDEN GUNLUK MENU VE SPOR LARINI BEKLIYORUZ HER PAZARTESI DE TARTILIYORUZ DURUM NEDIR DIYE YANI AMACIMIZ 10 20 KILO VERMEK DEGIL AMA SABIT BILE DURSAK IYIDIR
CIDDEN BIZ NIYE KENDIMIZE HAKIM OLMAKTA ZORLANIYORUZ KI
SUAN KI DURUM ZATEN BEBISLERDEN COK YEMEKLERDEN KONUSUYORUZ
AYRICA SEKER YUKLEMESI IICIN DE INSALLAH BI SORUN OLMAZ CANIM BENIM ILK HAMILELEIGIMDE DOKTOR YAPTIRMADI KONUSUNU BILE ACMADI BAKALIM BU SEFER NE DIYECEK AMA BENKENDI YAPTIRMAMA TARAFTARIYIM

SELAM KIZLAR MISAFIRIM VARDI BUGUN GIREMEDIM
BAKTIM DIGER GELEN KIZLARDA KILO BILDIRIMI YAPMAMIS HAFTAYA KADAR GELMEZLERSE CIKARCAM LISTEDEN
YENI GELELN ARKADASLAR LUTFEN HER AKSAM YADA SABAH TAM GUNLUK MENUNUZU PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM PARCA PARCA YAZMAYIN HEPSINI BIR YAZIN KI TUM GUNU DEGERLENDIREBILELIM OLUR MU

HAVA COK SICAK INANILMAZ SICAK PISIYORUM YANIYORUM DOGRU DUZGUN NEFES BILE ALAMIYORUM O DERECE
KESKE SOYLE BOL SIMSEKLI BIR YAGMUR YAGSA KUVVETLI BIR RUZGAR ESSE DE FERAHLASAM BIRAZ

SICAKLARDAN MIDIR NE^DIR BILMIYORUM KARNIMDA AGRI VAR SON 1 SAATIR ANNEM NERESI OLDUGUNU SORDU GAZDIR DEDI AMA DOGRU ^DUZGUN BISEY YIYEMEDIM BILE SICAKTAN

Bugün yediklerim
Kahvaltı: kavun+peynir
Öğlen: kısır
:hindi etli pilav+musakka
Ara:1 cocostar
Ara:1 kuru kayısı
Akşam: çorba ,az et 2 kaşık pilav,ayran,bir halka sucuk,2 kaşık kadar sütlü tatlı. Pazarda yurudum biraz.
Kızlar bisey sorucam.düzenli yürüyüş yapmak istiyorum ama korkuyorum da acaba erken mi sizce bir ay daha beklesem mi

HAVA COK SICAK INANILMAZ SICAK PISIYORUM YANIYORUM DOGRU DUZGUN NEFES BILE ALAMIYORUM O DERECE
KESKE SOYLE BOL SIMSEKLI BIR YAGMUR YAGSA KUVVETLI BIR RUZGAR ESSE DE FERAHLASAM BIRAZ
Bugün çok sıcaktı bi de ben ütü yaptım iyice bastı. Allah tan akşam serinledi biraz.hamile olmak zor.sıcak basiyo akşamları da ben usuyorum battaniyeye sarılıp yatiyorum yoksa uyku tutmuyo kar yağıyo sanki sırtıma

Ben yükleme yaptirmicam.ilk hamileliğimde şeker çıkmıştı zaten diyet yapmıştım 6. aydan sonra.yükleme yapılmadan da şeker olup olmadığı anlaşılıyor zaten kandan bakarak.

kızlaar ben hıc bırsey yıyemedım
bugunde yıyemedım midem almıyor yıne
canım sadece ekmegın arasına lımon dılımleyıp yemek ıstıyor lımon dürümü
onuda yapmaya hıc halım yok

Cocostar nedir yahu? Yükselen yeni bir değer mi?
@gel_pcpc de geçen yemişti, hayırlı bir şeyse söyleyin ben de yiyem
Ya da söylemeyin, yemediğim bi o kalsın.

Spor için bana doktorum 3 aylık dönem bitsin, bebek bir tutunsun risk geçsin sonrasında günde 45 dakikayı aşmayacak şekilde yürüyüş önermişti. Gerçi o dönem çalışıyordum ve koca bir sırt çantasıyla sabah 6da evden çıkıp 2,5 saat yol gidip işe varıyor, işte tüm gün nerdeyse ayakta dikilip , 3-5 katı sürekli tırmanıp inip gece 10lara kadar çalışıyor, aynı yolu geri tepiyordum.
Şimdi spor serbest ama evde ahanda şu smiley gibi kendimi ordan oraya yuvarlıyorum

Günaydın dün yediklerim: kahvaltı bir simit öğlen etli sebze akşam da salatalık domates ve üç bardak ayran. bide yürüyüşlerimi yaptım
Afiyet olsun, oh spor da yapmışsın.
Aynı azim bana da gelse.

kızlaar ben hıc bırsey yıyemedım
bugunde yıyemedım midem almıyor yıne
canım sadece ekmegın arasına lımon dılımleyıp yemek ıstıyor lımon dürümü
onuda yapmaya hıc halım yok
Ekmek arası dürüm hımm
Limonlu kurabiye yapsana kendine, yanına sabahları da sütle ohh mis.
Akşamları da ince bulgurlu bir salata yap kısır gibi üstüne bol limon ohhh ne güzel.
Geceye de muhallebi yap kendine, üstüne limon dilimleri koy oh ye lüp lüp.
Bari limn var diye midene güzel bir şeyler girsin

Tünaydınlar bu arada
Benim bu hafta başladı başlayalı hiç keyfim yok kızlar ya.
Yani şükür her şey yolunda ama öle bir depresif halim var ki anlatamam ve uyku uyku uyku.
Öğlen kalıyorum kahvaltı edip yarım saate geri uyuyorum, sonra akşama doğru kalkıp biraz uyanık kalıp yemek yapıyorum sonra koltukta pineklemek sonra sabaha karşı 4 gibi gene uyku vs vs..
Acaba şeker mi var bende diyorum, insan kahvaltı biterken daha esner mi?
Eşime de dün kızdım, yedirip oturtuyorsun beni bari akşamları yürüyüş için zorla beni diye.
Bu akşamdan itibaren gidicez inşallah yoksa yuvarlanan kaya gibi olacağım

Dün de televizyonda bir köpek vardı küçük bir rahatsızlık geçirmiş, oturdum ona ağladım göbeğimi hoplata hoplata.
Bu öğlen de bir dizide annesine çemkiren bir kız vardı, "la benimki böyle çemkirmese dedim oturdum ona ağladım.

Ha normalde de kesseler acımaz o kadar taş kalpli bir duruşum var, en son 12 yaşında dedem ölünce ağlamış bir tipim.
Şimdi boynu bükükler modunda ağlıyorum

Neyse inşallah geçici bir süreçtir çünkü yiyip, içip uyuyup ağlamaktan kendimden tiksindim

Bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim zaten tombisim iyice siscem ramazandan dolayi zaten diyet yapilmiyordu simdi gebelikden yapilmicak..

dogru dıyorsun cesıtlı seyler aklıma gelmemıstı kısır olabılır aslında evet
yarına yaparım
benım hamılelıgımden berı tansıyonum cok yuksek 14-12 hep
normalde 10-8 ken gebelıgımden berı yuksek
ondan cok halsızım sanırım 20 saate yakın uyuyorum cok basım ensem agrıyor
ve sureklı bende aglıyorum
habere sarkıya klıbe fılme esım ısten 5 dk gec cıksın ona bıle
hıc cekılecegım kalmadı

canlar
ilikli kemık suyuna nohut hasladım
onu bı guzel ezdım baharatlandırdım bol lımon sıktım
onu acma ev ekmegının arasını durum yaptım veee
yedım
nohut durumu cok lezzetlı ya deneyın deneyın

merhabalar.. konunuzu yeni gördüm. bende ramazanın ikinci haftası öğrendim hamile olduğumu. 89 kiloydum şimdi 86 geliyorum. ramazanda orucumu bırakmadım. onun da etkisiyle zayıfladım tabiki. 3. çocuğum boyum 167 yaşım 31., rejim yapayım zayıflayayım sonra düşünürüm diyordum 3. yü. fakat Allah böyle yazmış. birlikte bebişleri büyütüp hem de zayıflarız inşallah.

ayrıca bişey sorucam. kendi hesaplarıma göre 6. haftadayım. daha dr. gitmedim üçüncü olunca böyle oluyor galiba. kullandığınız yada dr.nuzun verdiği vitamin yada folik asit var mı. bu hafta bütün hastanelerde randevu doluydu. haftaya gidicem inşallah.

bana doktorum folıo verdı sadece
en ıyısı doktorla gorusmek ama genel olarak folık asıt verıyorlar galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…