Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Geçmiş olsun canım

cok sagol canim benim Allah razi olsun
ya tuyleri agda ile alin yada makina, cimbiz baktin olmadi jilet e kadaryolu var
demek Kilo almaya basladin sanirim istah yerine gelmeye basladi
hadi hakkimizda hayirlisi insallah bu gidisle insanliktan cikmaya basliyomusuz gibi konustun her yerimiz sisip killandik :))
kacak nerelerdesin iyi misin
tahin pekmez i ben yersem kesin bana fayda eder
aman dikkat et dicem ama benim de kendime hayrim yoktu bu hafta
Merhaba canım o gün akşam yiyemedim.
Hazırlık için değil canım gezmeye gittim alışveriş yaptım biraz.
ohh ne guzel cnm
sabah tartıldım 67.5 200 gram vermişim.
tebrik ederim tatlimmm

hamile kalinan Kilo: 82.300
gecen haftaki Kilo: 84
bu hafta: 85
gelen Kilo: 1
evet biliyordum zaten bu haftanin Boyle olacagini insallah bu hafta toparlarim

kızlaar :)
ben bugun tartılamadım evde tartı yok eczaneye gıdıyordum okadar usendım okadar usendım anlatamam yuzumu bıle yenı yıkadım
ama kılo aldıgımdan emınım o verdıgım kılolar aynı gelmıstır
bu carsamba doktora gıdıcem ıkılı test ıcın o gun kılomu yazsam olurr mu

ıstahım yerıne geldı valla @gel_pcpc bıtek tansıyona cozum bulamadım sarımsaklı yogurt lımon suyu hıc banamısın demıyor
hep 14-12 perısan oldum sureklı burnum kanıyor

bu seferlik olsun cnm
gecmis olsun tansiyon sorunun niye basladi acaba

vay POWERHACK senı gordugume cok sevındım hosgeldın :)

@gel_pcpc normalde tansıyonum hep 10-8 dı hıc sorunum yoktu hamılelıgımden berı var
ama doktorum ısrarla tansıyona meyılın varmıs hamılelık ortaya cıkarmıs kontrol altına al tehlıkelı dedı
belkıden evlendıgımden berı 30 kılo almıs olmamdan gelıyor cesıtlı yasadıgım hastalıklardan kaynaklı kılo alımı

Hoşbulduk N nscckts Tatlışkoom :) seni Buralarda Görmek ne güzel Hemen yazayım dedim Dert etmesin kimse kilolarını Bebişlerde sizde Sağlıklı olun gerisi boş annaaaam

Hoşbulduk N nscckts Tatlışkoom :) seni Buralarda Görmek ne güzel Hemen yazayım dedim Dert etmesin kimse kilolarını Bebişlerde sizde Sağlıklı olun gerisi boş annaaaam
ayyeenn cok guzel soyledın
ınsallah hem saglıklı bebıslerımız hem sıhhatlı bedenlerımız olsun

:) inşallah tatlım valla ne çatlagı ne kilomu kafama takıorum boşverdim iyice
alıştık biz karnımızın karpuz gibi görünmesine artık akşamları cesurca Açıyorum göbüşimi Hem eşim De destek olunca ne dert kalıo ne bişi beni bu günlerde dogum düşündürüyor okadar korkuyorum sanki

bence hamılelık daha zor dogum daha kolay :)
9 aya karsılık 1 gun hıcbırsey degıl
keske benımde normal dogum olabılse onun ıcın cok dua edıyorum o anı yasamak en buyuk sans
hıııcc korkma

keske benımde normal dogum olabılse onun ıcın cok dua edıyorum o anı yasamak en buyuk sans
hıııcc korkma

Tabi canım benim de işte :)
Gelde anlat bana!.
Normal Dogum şuanlık bizim için imkansız gibi görünüyor bebek 2 hafta önde doktor kafası büyük çıkmama ihtimalı yüksek dedi yarın yada çarşamba gidicez doktora bakalım hakkımızda neyse hayırlısı o olsun be tatlım

amiiinnn saglıklı sıhhatlı olunda baska hıccc bırsey onemlı degıl

yanlız degilsiniz tombiş annişler :)
86 ile hamile kaldım
şuan 95.5im
100le tamamlamaktan korkuyorum gerçi iştah sıfır ama
hosgeldin canim ne guzel aramiizda bizim gibi tombis birini bulduk sonnda sevgili Azkullanilmiskaynanamvar cok mutlu olacak
saka bi yana Allah saglik versin cnm hergun menu bildirimi yapiyoruz aksamlari toptan
spor yaptiysan onu da ekle

o Zaman dikkat et canim tansiyon tehlikeli olabilir
valla evet dedigin Dogru cnm ama iste Kilo da onemli beee ne halt edicem hic bilmiyorum doguma kadar

aminnnn
ay korkma canim ilk hamileligin mi peki
benim ikinci ilki normal oldu ve ikinciininde kesin normal olsun diye dua ediyorum insallah ilk dogumum Kadar rahaht olur dikissiz rahat allahimmm tum Hamis kizlarin basina bi avazda insallah aminn
hıııcc korkma
gercekten dogum yaparken agrin oluyo ama o bebek bi cikti mi hafif olan agrini bile Allah tarafindan bianda unutuyosun hissetmiyo gibi oluyosun cok sukurr
hakkinda hayirlisi canim
amiiinnn saglıklı sıhhatlı olunda baska hıccc bırsey onemlı degıl
aynenn aminnnn

bugunku menum:
kahvalti- ogle:
1 kase tavuk suyuna CORBA
1 kaseden az sarimsakli domates kavurmasi
1 parca Beyaz peynir

aksam:
1 Tabak firinda tavuk patatesli soganli sarimsakli domates salcali vede baharatli:))
1 dilim ekmek

spor yok bol camasir yikama var perde asmaca :))

İyi geceler azıcık tombiş anneler,
O kadar günüm gecem kaymış ki tartı gününü unutuverdim valla. Dün sabah 5ti mide suyum ağzımda ıyy...Tabii gece yarısı 2'de helva yersen ne olacak dombili, ağzına da gelir totona da yapışır Oradan oraya dönüp durdum, su içtim durdum ama hiç uyuyamadım bile. Öğlen de kalkınca günüm gecem birbirine girdi.
Yarın sabah erken kalkıp kıyafet pazarına oradan da bayram hediyeleri için avmye gideceğim. En azından boğazım pis olsa da totom az hareket görecek
Kilo almışlığım garantidir ama miktarı size yarın bildiririm.
Hepimize güzel bir sabah diliyorum.

Hosbulduk cicim
Kiz veririz bogazimizi kisip napalim zaten bebisler bizi uyutmuycak ne yedigimizi anliycaz ne ictigimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…