- 10 Kasım 2013
- 475
- 512
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
Geçmiş olsun canımmerhabalar canlarim cigerlerim nasilsiniz iyi misiniz
ben dun bombos salonda kendi kendime daha ne Kadar dusebilme rekoru kirdim
salonda biraz acele yururken bian ayagim burkulup iki dizimin ustune dustum dizlerimin derisi soyuldu parkede nasil bi basaridir anlamadim :)oturdum ustune bi guzel agladim oglum esim banaBoyle bakip sakinlestirmeye calistilar ustune 30 dk sonra annemle konusurken babaminda isyerinde dusup diz kapagini kirdigini duydum Hazir evde oglum ve esim yokken yarida biraktigim aglamama devam ettim
bugun erkek kardesimin dogum gunu o da acemi birlik bitti annemlere geldi 10 gun kalip Usta birlige gitcek Sabah Sabah oturup ona da bi guzel agladim
anlicaginiz cok duygusalim bu iki gun birde insan uzakta olunca biraz daha dokunuyo duygusallasiyo
dunden beri heryerim agriyo surekli uzanmaya calisiyorum nolur nolmaz diye
sonra dun esimle ben bos ve duz yolda nasil dustum ona baya gulduk sakarlik var sende diye dalga gecerken 1 surahi dolusu suyu yere doktu ardindan 2 kase cerezi de doktu sanirim senden bulasti bu sakarlik dedim oturup bi guldum bi agladim
hafta sonum bol aksiyonlu ve de duygusal gecti anlayacaginiz
ayirca yarin tarti gunu ve eminim cok Kilo aldim cunku cok sacma sapan beslendim bu hafta cok bereketsizdi pazartesiden pazara ne Cabuk geldik anlayamadim bile bendeki durumlar bu
cok sagol canim benim Allah razi olsun
canım ya allah askına dıkkat et kendıne cok uzuldum cok gecmıs olsun sanada babanada
kardesınede hayırlısıyla bı an once teskereler dılerım ınsallah hayırlı sekılde bıtırır gelır
cok dıkkat et bastıgın yere falan zaten halın yoktu evde cok tek kalmasan mı aslında
afıyet olsun bol bol kan can olsun ınsallah guzel öğün gecırmıssın
etımegın dıger ısmı peksimet dı galıba hanı etımek tatlısı falan yaparlar onu suzme yogurtla yemegı severım ben
sankı kılo aldım bu hafta kolum sısmanlamıs hep gıydıgım elbısemın kolu olmadı
bıde karnım cıkmıs
basenımde bı yayvanlasmıs
sıvılcemde cıktı
herseyede aglıyorum
kelaynak olan tek tüye mutand gozuyle bakan ben gogus ucumda ve gobegımde tuyler cıktıgını gordum
kısacası hıc kahrımın cekılecegı kalmadı
kacak nerelerdesin iyi misinNapıyonuz tombişler?
Beni yakaladılar, siz beni bırakın kaçın
Dün bir yerde okudum tahin-pekmez ve muz bebeğe kilo aldırıyormuş. Tabii sırf (!) bebek için tahin-pekmez aldım, veee yemek için gece 2 olmasını bekleyip yedimYok ya benden adam olmaz, valla atın beni gruptan, arkamdan teneke bağlayın, "seni pis dobiş" deyin, dombili deyin
Ohh günah çıkarttım, şimdi yarım damacana su içip zıbarayım.
Herkese güzel bir hafta diliyorum, minnoşlara iyi bakın
ohh ne guzel cnmMerhaba canım o gün akşam yiyemedim.
Hazırlık için değil canım gezmeye gittim alışveriş yaptım biraz.
tebrik ederim tatlimmmsabah tartıldım 67.5 200 gram vermişim.
bu seferlik olsun cnmkızlaar :)
ben bugun tartılamadım evde tartı yok eczaneye gıdıyordum okadar usendım okadar usendım anlatamam yuzumu bıle yenı yıkadım
ama kılo aldıgımdan emınım o verdıgım kılolar aynı gelmıstır
bu carsamba doktora gıdıcem ıkılı test ıcın o gun kılomu yazsam olurr mu
ıstahım yerıne geldı valla @gel_pcpc bıtek tansıyona cozum bulamadım sarımsaklı yogurt lımon suyu hıc banamısın demıyor
hep 14-12 perısan oldum sureklı burnum kanıyor
Hoşbulduk N nscckts Tatlışkoom :) seni Buralarda Görmek ne güzel Hemen yazayım dedim Dert etmesin kimse kilolarını Bebişlerde sizde Sağlıklı olun gerisi boş annaaaamvayPOWERHACK senı gordugume cok sevındım hosgeldın :)
@gel_pcpc normalde tansıyonum hep 10-8 dı hıc sorunum yoktu hamılelıgımden berı var
ama doktorum ısrarla tansıyona meyılın varmıs hamılelık ortaya cıkarmıs kontrol altına al tehlıkelı dedı
belkıden evlendıgımden berı 30 kılo almıs olmamdan gelıyorcesıtlı yasadıgım hastalıklardan kaynaklı kılo alımı
ayyeenn cok guzel soyledın
ınsallah hem saglıklı bebıslerımız hem sıhhatlı bedenlerımız olsun
bence hamılelık daha zor dogum daha kolay :):) inşallah tatlım valla ne çatlagı ne kilomu kafama takıorum boşverdim iyice
alıştık biz karnımızın karpuz gibi görünmesine artık akşamları cesurca Açıyorum göbüşimi Hem eşim De destek olunca ne dert kalıo ne bişi beni bu günlerde dogum düşündürüyor okadar korkuyorum sanki
bence hamılelık daha zor dogum daha kolay :)
9 aya karsılık 1 gun hıcbırsey degıl
keske benımde normal dogum olabılse onun ıcın cok dua edıyorum o anı yasamak en buyuk sans
hıııcc korkma
Tabi canım benim de işte :)
Gelde anlat bana!.
Normal Dogum şuanlık bizim için imkansız gibi görünüyor bebek 2 hafta önde doktor kafası büyük çıkmama ihtimalı yüksek dedi yarın yada çarşamba gidicez doktora bakalım hakkımızda neyse hayırlısı o olsun be tatlım
hosgeldin canim ne guzel aramiizda bizim gibi tombis birini bulduk sonndayanlız degilsiniz tombiş annişler :)
86 ile hamile kaldım
şuan 95.5im
100le tamamlamaktan korkuyorum gerçi iştah sıfır ama
o Zaman dikkat et canim tansiyon tehlikeli olabilirvayPOWERHACK senı gordugume cok sevındım hosgeldın :)
@gel_pcpc normalde tansıyonum hep 10-8 dı hıc sorunum yoktu hamılelıgımden berı var
ama doktorum ısrarla tansıyona meyılın varmıs hamılelık ortaya cıkarmıs kontrol altına al tehlıkelı dedı
belkıden evlendıgımden berı 30 kılo almıs olmamdan gelıyorcesıtlı yasadıgım hastalıklardan kaynaklı kılo alımı
valla evet dedigin Dogru cnm ama iste Kilo da onemli beee ne halt edicem hic bilmiyorum doguma kadar
aminnnnayyeenn cok guzel soyledın
ınsallah hem saglıklı bebıslerımız hem sıhhatlı bedenlerımız olsun
ay korkma canim ilk hamileligin mi peki:) inşallah tatlım valla ne çatlagı ne kilomu kafama takıorum boşverdim iyice
alıştık biz karnımızın karpuz gibi görünmesine artık akşamları cesurca Açıyorum göbüşimi Hem eşim De destek olunca ne dert kalıo ne bişi beni bu günlerde dogum düşündürüyor okadar korkuyorum sanki
gercekten dogum yaparken agrin oluyo ama o bebek bi cikti mi hafif olan agrini bile Allah tarafindan bianda unutuyosun hissetmiyo gibi oluyosun cok sukurrbence hamılelık daha zor dogum daha kolay :)
9 aya karsılık 1 gun hıcbırsey degıl
keske benımde normal dogum olabılse onun ıcın cok dua edıyorum o anı yasamak en buyuk sans
hıııcc korkma
hakkinda hayirlisi canimTabi canım benim de işte :)
Gelde anlat bana!.
Normal Dogum şuanlık bizim için imkansız gibi görünüyor bebek 2 hafta önde doktor kafası büyük çıkmama ihtimalı yüksek dedi yarın yada çarşamba gidicez doktora bakalım hakkımızda neyse hayırlısı o olsun be tatlım
aynenn aminnnnamiiinnn saglıklı sıhhatlı olunda baska hıccc bırsey onemlı degıl
hosgeldin canim ne guzel aramiizda bizim gibi tombis birini bulduk sonndasevgili Azkullanilmiskaynanamvar cok mutlu olacak
saka bi yana Allah saglik versin cnm hergun menu bildirimi yapiyoruz aksamlari toptan
spor yaptiysan onu da ekle
o Zaman dikkat et canim tansiyon tehlikeli olabilir
valla evet dedigin Dogru cnm ama iste Kilo da onemli beee ne halt edicem hic bilmiyorum doguma kadar
aminnnn
ay korkma canim ilk hamileligin mi peki
benim ikinci ilki normal oldu ve ikinciininde kesin normal olsun diye dua ediyorum insallah ilk dogumum Kadar rahaht olur dikissiz rahat allahimmm tum Hamis kizlarin basina bi avazda insallah aminn
gercekten dogum yaparken agrin oluyo ama o bebek bi cikti mi hafif olan agrini bile Allah tarafindan bianda unutuyosun hissetmiyo gibi oluyosun cok sukurr
hakkinda hayirlisi canim
aynenn aminnnn