merhabalar canlarim cigerlerim nasilsiniz iyi misiniz
ben dun bombos salonda kendi kendime daha ne Kadar dusebilme rekoru kirdim
salonda biraz acele yururken bian ayagim burkulup iki dizimin ustune dustum dizlerimin derisi soyuldu parkede nasil bi basaridir anlamadim :)oturdum ustune bi guzel agladim oglum esim bana
Boyle bakip sakinlestirmeye calistilar ustune 30 dk sonra annemle konusurken babaminda isyerinde dusup diz kapagini kirdigini duydum Hazir evde oglum ve esim yokken yarida biraktigim aglamama devam ettim
bugun erkek kardesimin dogum gunu o da acemi birlik bitti annemlere geldi 10 gun kalip Usta birlige gitcek Sabah Sabah oturup ona da bi guzel agladim
anlicaginiz cok duygusalim bu iki gun birde insan uzakta olunca biraz daha dokunuyo duygusallasiyo
dunden beri heryerim agriyo surekli uzanmaya calisiyorum nolur nolmaz diye
sonra dun esimle ben bos ve duz yolda nasil dustum ona baya gulduk sakarlik var sende diye dalga gecerken 1 surahi dolusu suyu yere doktu ardindan 2 kase cerezi de doktu sanirim senden bulasti bu sakarlik dedim oturup bi guldum bi agladim
hafta sonum bol aksiyonlu ve de duygusal gecti anlayacaginiz
ayirca yarin tarti gunu ve eminim cok Kilo aldim cunku cok sacma sapan beslendim bu hafta cok bereketsizdi pazartesiden pazara ne Cabuk geldik anlayamadim bile bendeki durumlar bu