- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
Sıkma canını tatlım hamilelerin duaları her zaman kabul oluyormuş. başka zaman yine edersin duanı bebişini düşün sen üzülürsen oda üzülür annesi.depresyondayım cok uzgunum
dun dua edıcektım kapı tel calmasın dıye geceyı tercıh ettım
uyuyakalmısım
gunluk duzenlı dualarımıda 1 haftadır edemıyorum uyuyakalmaktan
kadir gecesıde uyumasaydım ıyıydı , bebıslerımız ıcın bebek ısteyenler ıcın dua edıcektım
tesekkur ederımSıkma canını tatlım hamilelerin duaları her zaman kabul oluyormuş. başka zaman yine edersin duanı bebişini düşün sen üzülürsen oda üzülür annesi.
günaydın canlarım nasılsınız. dün yediklerin kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta biraz yoğurt biraz tahin pekmez biraz tereyağı Öğlen: kuşbaşılı tava ve 3 bardak ayrran. akşam : patates kızartmasıbir sürü şey yemişim. eski kilom 78 şuan oldum sana 79.65. doktora da gittim dün benim totoş oğlum ensesini göstermedi yatıyordu herhalde tembel şey bugün yine gitcem. böyle işte hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah
depresyondayım cok uzgunum
uyuyakalmısım
kadir gecesıde uyumasaydım ıyıydı , bebıslerımız ıcın bebek ısteyenler ıcın dua edıcektım
Aslında protein ağırlıklı güzel olmuş yedikleriniz maşallah bir tek patates kızartması arada sırıtıyor. Dün ben de yedim patates kızartmasıDemek aynı anda canımız çekmiş. Maşallah oğlunuz erken göstermiş kendini. Benim kız 16. haftaya kadar nazlanıp durdu
Ben ettim canım sana da tüm aklıma gelen hamilelere ve bebek isteyenlere
İnşallah her isteyen kadına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder rabbim.
Doktorun ne diyor bu duruma?arkadaslar ben geldım
yıne 14-12 tansıyonla kanayan burnuma sokusturulmus pamuk parcasıyla yanı en sexı halımlekarsınızdayım
sımdı fırında tavuk patates ızgara yapıyorum
bugunde yedıgım tek sey sabah lımon oglen yogurt
bana bı careeeee
Doktorun ne diyor bu duruma?
Benim normalde 9-5ti şimdi 7-5 neredeyse. Ben hamileliğin ilk zamanları kabuklu fıstık yiyordum, bir gün kontrolde eşim doktora beni fişfikleyince kadın çok kızdı, çerezdeki tuz tansiyonu çıkarır, yüksek tansiyon bir, enfeksiyon iki hamilelikte hiç istemediğimiz şey sakın yeme dedi.
Geçende aşıya gittim ya orada da tansiyonum düşük diye havalanırken, ebe " asıl tansiyon sıkıntısı 6. aydan sonra çıkıyor, ani yükselişler oluyor, vücut çok su /ödem tutuyor, aman dikkat" dedi. Yahu tansiyonu 3-3e mi indireyim daha ne yapayım bilemedim
Neyse gamlı baykuş gibi oldum kardeş kusura bakma ama sen bir tansiyonunun peşine iyice düşsen ve onu normale indirebilsen ne kadar güzel olacak. Allaha emanet ol, inşallah düşer biraz sağlıkla.
Hoş geldin canım günaydın. evet çok sexi bi halarkadaslar ben geldım
yıne 14-12 tansıyonla kanayan burnuma sokusturulmus pamuk parcasıyla yanı en sexı halımlekarsınızdayım
bana bı careeeee
Aslında protein ağırlıklı güzel olmuş yedikleriniz maşallah bir tek patates kızartması arada sırıtıyor. Dün ben de yedim patates kızartmasıDemek aynı anda canımız çekmiş. Maşallah oğlunuz erken göstermiş kendini. Benim kız 16. haftaya kadar nazlanıp durdu
ya canım zaten hep patates kızartması yemek istiyor kimse yok götürüyorum malıyanımda eşim oluncada daha bir sağlık şeyler tüketiyorum mecburiyetten. evet teyzesi oğluşum biraz edepsiz çıktı gösterdi hemen
olsun cnm elinde olmadan uyumussun Allah butun dualarini Kabul etsin insallahdepresyondayım cok uzgunum
uyuyakalmısım
afiyet olsun cnm aminn bence arada kacamak yapmaktan zarar gelmez ama arada yapmak sartiyla :))günaydın canlarım nasılsınız. dün yediklerin kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta biraz yoğurt biraz tahin pekmez biraz tereyağı Öğlen: kuşbaşılı tava ve 3 bardak ayrran. akşam : patates kızartmasıbir sürü şey yemişim. eski kilom 78 şuan oldum sana 79.65. doktora da gittim dün benim totoş oğlum ensesini göstermedi yatıyordu herhalde tembel şey bugün yine gitcem. böyle işte hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah
ohh masallah bitanem sana da ordegine de :))Tünaydınlar,
Kahvaltım; şeftali, bir bardak süt.
Bugün aslında dışarda çok işim vardı ama hastanenin oradan geçerken kendimi gebe eğitimine yazdırayım diye girdim ve giriş o giriş. Bana verilen ayrıntılı ultrason tarihi için check etmeye gittim, baktılar ki benim ördeğim biraz iri, bana verilen tarih çok geç olacak, başka da yer yok, sen özele git denildiHem de bugün yarın git yoksa geç kalacaksın, çocuk epey büyümüş olacak dendi. Ben de kontrollerime gittiğim özele gittim sabah sabah.
Çok şükür ördeğim sağlıklı, 650 gram civarında ve bir şeftaliye rağmen çok hareketliydiOnun damarları, benim damarlarım, kalbi, beyni, organları tek tek incelendi ve şükür sağlıklı çıktı. Fotoğrafları ve cdsi , raporuyla ben de anca eve geldim.
Öğlen güneşi geçsin kıyafet pazarı ve avm gezintisi yapacağım.
Bakalım totoma uygun bayramlık bulabilecek miyim?
Kilooooom; geçen hafta 88.200 bu hafta 89.400. (Bkz; tulumba, tahin pekmez, gofret, toto oynatmama vs vs)
Hepinize öpücükler
canim senin doguma da az kalmis Allah kolay saglikli bir dogum yapmasini saglasinyaaa ben 33. haftadayım 14 kg almış bulunmaktayım . napcam ben yaa. neyse bebişim sağlıklı olsun da :)
ay canim valla tansiyon hakkinda hic bir fikrim yok tek bildigim surekli kontrol altinda olman gerek doktora gitsen iyi olurarkadaslar ben geldım
bana bı careeeee
yani odem tutmasn diye bol bol sivi icmek gerek birazda yuruyus gerisi allaha kalmis artikDoktorun ne diyor bu duruma?
Benim normalde 9-5ti şimdi 7-5 neredeyse. Ben hamileliğin ilk zamanları kabuklu fıstık yiyordum, bir gün kontrolde eşim doktora beni fişfikleyince kadın çok kızdı, çerezdeki tuz tansiyonu çıkarır, yüksek tansiyon bir, enfeksiyon iki hamilelikte hiç istemediğimiz şey sakın yeme dedi.
Geçende aşıya gittim ya orada da tansiyonum düşük diye havalanırken, ebe " asıl tansiyon sıkıntısı 6. aydan sonra çıkıyor, ani yükselişler oluyor, vücut çok su /ödem tutuyor, aman dikkat" dedi. Yahu tansiyonu 3-3e mi indireyim daha ne yapayım bilemedim
Neyse gamlı baykuş gibi oldum kardeş kusura bakma ama sen bir tansiyonunun peşine iyice düşsen ve onu normale indirebilsen ne kadar güzel olacak. Allaha emanet ol, inşallah düşer biraz sağlıkla.
insallah kotu bisey yoktur bitanem korkutma kendinidoktorumda dıyor canım tuzlu yeme diye
ama ben zaten hıc tuz kullanmıyorum kı
kendımı bıldım bılelı baba evındeykende yemeklere hıc tuz konmazdı.
esımde hıc sevmez yıne yemeklere tuz koymam , tuzlu hıcbıseyde yemem cerez falan hep tuszsuz alırız
hayatım boyunca 10-8 olan tansıyonum neden cıktı hıc anlamıyorum valla
ben sekerım yuksek cıkar cok tuketıyorum dıye korkarken seker dusuk tansıyon yuksek cıkıyor
yarın kontrolum var doktora sorcam canım,,, okudum gebelıkte tansıyon cok tehlıkelıymıs korktum valla
iyi bayramlar bitanemm dondugunde gelirsin sikinti yok :))Merhaba kızlar bugün tatile çıkıyoruz eşimle 1 hafta kadar pek sık giremeyebilirim hepinize şimdiden iyi bayramlar görüşürüz
ay 84 mu oldun siskinlik te olabilir cnmmaliyeci89 ıyı bayramlar canımsın ınsallah super ötesı gecer bayram ...
S sulukofte saolasın canım benım ınsallah normalde döner bugun doktor kontrolum vardı gıttım tansıyonum 17-14 cıktı
tansıyon ılacı verdı duzene bındırmen sart bebek ve senın ıcın cok tehlıkelı bu tansıyona saglıklı bı gebelık devam etmez dedı
kuruyemıs arada atıstırabılıyorum tuzsuzundan cok kustugum ıcın pek bısey yıyemıyorum
@gel_pcpc canım bugun tartıldım 84 kılo cıktım haberın olsun
bugunku yedıklerımde 3 puaca 1 portakal suyu
okadar
aaa gecmis olsun cnm artik gercekten cok dikkat etmen gerek Allah sifa versin insallahAzkullanilmiskaynanamvar tatlım bugun ıkılı test ıcın gıttım doktora tansıyonum 17-14 cıktı
gozlerımın beyazı kıpkırmızı kanlanmıs burnum kanayıp duruyodu
hipertansıyonum varmıs meger tansıyon ılacı verdı
sımdıden boyleyse ılerıkı aylarda naparız duzene bındırmek lazım gunde 2 kere ılac ve hergun 20 dk yuruyus dedı
ınsallah normale ıner ya
Merhaba arkadaşlarım, ben geldim topiğinize nasılsınız bakalım?
Tanışmadığım arkadaşlarım için, ben 6.takımda yarışıyordumAzkullanilmiskaynanamvar ve @gel_pcpc ile birlikte sonra ailemizde bazı sağlık problemleri baş gösterdi ve ben çok büyük bir hata yapıp takımdan izin aldım verdiğim bütün kiloları da geri alıp bu ay hamile kaldım.. Nasıl, çok akıllı bilinçli bir anne olacağım değil mi Allah izin verirse..
İsmim Gamze, İstanbul'da yaşıyordum Denizliye taşınacağım eşimin annesinin rahatsızlığı sebebiyle. 28 yaşındayım, an itibari ile 85.5 kiloyumGaliba 3 haftalık hamileyim bugün öğrendim Henüz doktora gitmedim ama ilk aylarda kilo verilebiliyor diye biliyorum normalken veremediğim kiloları hamile ilen vermeye çalışacağım. Buradan da yine nasıl bir zeka küpü olduğumu anlayabilirsiniz
Şimdilik durum bu sevgili arkadaşlarım, bayram süresince çok aktif katılamayabilirim aranıza ama sonra müdaviminiz olacağıma emin olabilirsiniz
Şimdiden herkese iyi bayramlar, Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.