- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
oh oh masallahafiyet olsun makarnanda canim insallah vermeye devam edersin ama bu bulantilar gecince duzenli beslnemeye basla derim canim bebiste vitaminlerini alsin :)hamıle oldugumu ogrendıgımde doktorda tartıldım 90 dım sımdı 83 gercekden kendımı tebrık edıyorum :)
aynen canım bulantının etkısınden ama sımdı ıstahım acıldı makarna ıstedı canım 1 tabak makarna haslıyorum :) @gel_pcpc
395.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
1.Gelpcpc: 84,400 / 84 / 400 gr
2.Winstonlight:
3.Nscckts: 85 /83 / 2 Kilo
4.Maliyeci: 68 / 67,7/ 300 gr
5.Secilsecil: 75 / 74,8 / 200 gr
6.Derindeniz: 90 / /
7.Susgunperi: 81 / /
Ne yemek adları geçmiş öyle ya
Katmer tatlısını unutmuşsunuz, bilmem yediniz mi? Genelde gerdek öncesi damada yedirilir, o kadar kalorili ve enerjik bir şeyAman neyse sizin muhabbetiniz kınamaya gelmişken, ben yemek adı sokuşturur oldum he
Cuma yediklerimi unuttum ama epey bir aile hekimliğine yürüyüp geldim sanırım 7kmydi. Tansiyonum benim hep düşüktür, orada da 8-5 çıktı "oh oh" ne güzel" dediler. "5-3" çıksa altın takacaklar zaar çok hoşlarına gidiyor düşük
Ödem testi yaptılar, sende her gün kendini parmakla (ayy ne ayıp oldu) yani bacağını falan parmakla ödem testi yap dediler.
Şeker konusunu konuştuk. Karatay ne kadar tatlı olsa da ben dedemi şekerden kaybettim, babamda da hafif var, o yüzden şeker yüklememi yaptıracağım. Yalnız ben aile hekimliği yapıyor sanıyordum, hastaneler yapıyormuş, bir 10 gün sonra gidip şeker için randevu alacağım.
Başka?...Ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum o yüzden güneşte fazla durmam beyin kanaması riski yaratabilirmiş o yüzden 10 ağustostaki güney tatilimiz yalan oldu gibi.
Cumartesi çirkin ördeğimi gördüm, sırt üstü yatmış, ellerini kaldırıp indiriyordu, yeni uyanmış gibi dedi doktor.
"Hayırdır gözündeki çapağı mı gördün?" diyecektim, sustum.
Özelin ultrasonu çok kötü ya, yayın zamanı bitmiş cine5 ekranı gibi yeminle ama sağlık durumumdan dolayı el mahkum gidiyorum.
Bugünden itibaren daha sağlıklı ve kaçamaksız beslenmeyle geri geldim.
Kahvaltım cevizli, bir şeftalili, 2 yumurtalı ve 3 zeytinli son derece saçma ve alakasız bir tabaktan oluşuyordu
Fotosunu atacaktım ama mideniz bulanır, "ayy şeftaliyle zeytini bir de aynı tabağa koymuş hıyarto" dersiniz diye çekmedim.
Neticede her besin midede zaten birleşmiyor mu ellaaaam diye çemkiresim de gelmiyor değil ha
Neyse hepimize güzel bir gün olur inşallah.
katmernasıl unuturum
anlatamam onun tadını o varya o
dolmanın ustune katmer koyup yıyesım var
resmen gogsum sızladı
Benim vesilemle niye olmuyo hain domdom?Selam kızlar yazcam dedim hep ama şimdiye kismetmis.grup kurucusu tombis annenin vesilesiyle okudum sayfaları buay hamilelik planlarim var hamile kaldıktan Sonra aktif olarak aranızda olyrum insallah şimdilik arada bakıp kacarim.gönül isterki hiç tombis olmiyim ama hamilelikte kacinilmaz son galiba.diğer 2haamileliginde 20 kilo almış biri olarak hepinize enbuyuk duam yeyin yeyinde kilo verin bebislerinizde saglikla dogsun insallah.hamile kalinca gorusuruz
kızlar bu sabahta yogurdumu yedım
yanında 2 galeta kemırdım
1 tanede salatalık
doydum
Günaydın kızlar nasılsınız? Kahvaltımı yapıyorum bende.kavun ve peynir yiyorum iyi geliyo
Günaydın bayanlar mide bulantım biraz geçsin inşallah ben de kahvaltı yapcam
peynirli tost yemeyi düşünüyorum içebilirsem biraz da süt.
Merhaba herkese. yeni keşfettim topiği baştan sona okudum. cok eğlencelisiniz neşe dolu. hepimiz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. bende 25 yaş 12+3 haftalık gebe ve güncel kilo 78sabah kahvaltımı yapıyorum 20 25 dakika yürüyorum bide iş çıkışı yine 25 dakika yürüyorum. benimde hiç bulantım falan olmadı. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kıtlıktan çıkmış gibi başladım yemeğe doymak bilmiyorum. doktorum 100 kilo ile doğuma girmek istemiyorsan dikkat dedi ne yapcam bilmiyorum. kendimi hep aç hissediyorum
ÖĞlen yemeğim: Bir küçük tabak sossuz makara
küçük bir parça tavuk
Spor;
Yürüyüş:3 km
slm bayanlar bende yenı gördum topiği hemen katılmak ıstedım.bende 80 kg ile hamıle kaldım 4 kılo verdım suanda hala aynıyım hiç bişey yiyemediğim için kılo almadım alla herlesın yardımcısı olsun ıstahınızın kesılmesını falan ıstemeyın cok kotu bısey cunku. karnım cok aç ama her yedığımı çıkarıyorum yemekten soğudum artık