Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Tünaydınlar bu arada :KK17:
Benim bu hafta başladı başlayalı hiç keyfim yok kızlar ya.
Yani şükür her şey yolunda ama öle bir depresif halim var ki anlatamam ve uyku uyku uyku.
Öğlen kalıyorum kahvaltı edip yarım saate geri uyuyorum, sonra akşama doğru kalkıp biraz uyanık kalıp yemek yapıyorum sonra koltukta pineklemek sonra sabaha karşı 4 gibi gene uyku vs vs..
Acaba şeker mi var bende diyorum, insan kahvaltı biterken daha esner mi?
Eşime de dün kızdım, yedirip oturtuyorsun beni bari akşamları yürüyüş için zorla beni diye.
Bu akşamdan itibaren gidicez inşallah yoksa yuvarlanan kaya gibi olacağım :KK53:

Dün de televizyonda bir köpek vardı küçük bir rahatsızlık geçirmiş, oturdum ona ağladım göbeğimi hoplata hoplata.
Bu öğlen de bir dizide annesine çemkiren bir kız vardı, "la benimki böyle çemkirmese dedim oturdum ona ağladım.

Ha normalde de kesseler acımaz o kadar taş kalpli bir duruşum var, en son 12 yaşında dedem ölünce ağlamış bir tipim.
Şimdi boynu bükükler modunda ağlıyorum :mad::KK45:

Neyse inşallah geçici bir süreçtir çünkü yiyip, içip uyuyup ağlamaktan kendimden tiksindim :confused:
ya bende ayni durumdayim bu hafta anca yiyip icip uzaniyorum insallah gecer en yakin zamanda
Bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim zaten tombisim iyice siscem ramazandan dolayi zaten diyet yapilmiyordu simdi gebelikden yapilmicak..
arkadasim hosgeldin diyet degil ama biraz dikkat edersin yuruyus falan iyi gelir insallah
her aksam gunluk toplam yedigin ve sporunu yazarsan memnun olurum
dogru dıyorsun cesıtlı seyler aklıma gelmemıstı kısır olabılır aslında evet
yarına yaparım :oops:
benım hamılelıgımden berı tansıyonum cok yuksek 14-12 hep
normalde 10-8 ken gebelıgımden berı yuksek
ondan cok halsızım sanırım 20 saate yakın uyuyorum cok basım ensem agrıyor
ve sureklı bende aglıyorum :KK43:
habere sarkıya klıbe fılme :KK70: esım ısten 5 dk gec cıksın ona bıle
hıc cekılecegım kalmadı :63:
ay nedir bu hepimiz bu durumdayiz
insallah gecer canim yaa en yakin zamanda
canlar
ilikli kemık suyuna nohut hasladım
onu bı guzel ezdım baharatlandırdım bol lımon sıktım
onu acma ev ekmegının arasını durum yaptım veee
yedım :KK57:
nohut durumu cok lezzetlı ya deneyın deneyın :kk77:
ekmek arasi haslanmis nohut babam bayilir :)) bize de yapardi
merhabalar.. konunuzu yeni gördüm. bende ramazanın ikinci haftası öğrendim hamile olduğumu. 89 kiloydum şimdi 86 geliyorum. ramazanda orucumu bırakmadım. onun da etkisiyle zayıfladım tabiki. 3. çocuğum boyum 167 yaşım 31., rejim yapayım zayıflayayım sonra düşünürüm diyordum 3. yü. fakat Allah böyle yazmış. birlikte bebişleri büyütüp hem de zayıflarız inşallah.
Allah bagislasin cnm cocuklarini
aramiza hosgeldin
insallah hem cok Kilo almadan dogum yapariz sonrasinda da zayiflariz insallah :))
ayrıca bişey sorucam. kendi hesaplarıma göre 6. haftadayım. daha dr. gitmedim üçüncü olunca böyle oluyor galiba. kullandığınız yada dr.nuzun verdiği vitamin yada folik asit var mı. bu hafta bütün hastanelerde randevu doluydu. haftaya gidicem inşallah.
canim ben Yurt disindayim o yuzden marka versem bile aynisi her Zaman olmuyo kizlar yardimci olmuslardir

selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
kusura bakmayin kac gundur giremedim ama hic moralim halim mecalim yok
anca yiyip yatmak uzanmak istiyorum ev isimi bile zoraki yapiyorum
kilimi kipirdatasim yok
bugun kosu bandiyla Sabah 20 ogle 20 aksam 20 dk yuruyus yapmaya caliscam bianda yapmaya usendigim icin hic yoktan iyi olur dimi
yemeklerim de sali gununden beri cok sacma sapan oldu duzen kalmadi 11 bucukta 12 de uyanir oldum burnumdan rahat nefes alamiyorum kullandigi spreyler de ise yaramiyo hos kullandigim da zararsiz tuzlu su
en sin burun doktoruna gitcem belki burnumda et vardir bilemiyorum ayyy cok mizmizim yaaa

ne mızmısı @gel_pcpc annesın sen :)
kolaymıı tabıkı nefes darlıgı yasıcaksın halın olmıcak
bebıslerımız nazlı :KK68:
allahım hepınıze guc kuvvet saglık sıhhat versın bebısde sızden oyle beslensın ınsallah
yuruyusde cokda fazla bırden bıre yuklenme cok zorlanırsan hafıflet bıraz derım

ne mızmısı @gel_pcpc annesın sen :)
kolaymıı tabıkı nefes darlıgı yasıcaksın halın olmıcak
bebıslerımız nazlı :KK68:
allahım hepınıze guc kuvvet saglık sıhhat versın bebısde sızden oyle beslensın ınsallah
yuruyusde cokda fazla bırden bıre yuklenme cok zorlanırsan hafıflet bıraz derım
ayy sagol canim benim :KK74:
valla bilmiyorum yuruyusu yapmaya calsicam dedim :oops:bakalim ne kadarini yapabilcem

ayy sagol canim benim :KK74:
valla bilmiyorum yuruyusu yapmaya calsicam dedim :oops:bakalim ne kadarini yapabilcem
halsızlıgın sureklı uyuma ıstegın bence vucut kendıne enerjı toplamaya calısıyor ondan
bıde farkettım bebıste ne zaman onemlı bı gelısme olsa o gun halsızlık oluyor :)

merhaba sabah kahvaltımı yazcam ama utanıyorum:KK15:Hamilelikten olsa gerek:anneadayı:
sarımsaklı yoğurtlu makarna yedim 1 tabak üstüne de salça sosu yaptım.
Öğlen bişey yiyemedim
Akşam da yiyemem büyük ihtmal

günaydııınnnn :KK68:
hatunlar hemen mamamı yazayım
3 etımek ustune booollca suzme yogurt surup yedım
1 kasede fındık badem fıstık karmasası tuzsuzundan cerez yedım
doydum :KK57:

mılleeet nerdesınız
bugunku yedıklerım
oglen : zeytınyaglı sarma
ayran
aksam : 2 puaca 1 cay
okadar :)

merhaba sabah kahvaltımı yazcam ama utanıyorum:KK15:Hamilelikten olsa gerek:anneadayı:
sarımsaklı yoğurtlu makarna yedim 1 tabak üstüne de salça sosu yaptım.
Öğlen bişey yiyemedim
Akşam da yiyemem büyük ihtmal
ay askolsun neden utancan canim benim afiyet olsun ama insallah aksam biseyler yemissindir ac kalmadin umarim
günaydııınnnn :KK68:
hatunlar hemen mamamı yazayım
3 etımek ustune booollca suzme yogurt surup yedım
1 kasede fındık badem fıstık karmasası tuzsuzundan cerez yedım
doydum :KK57:
aman dkkat canim sen findikti fistikti derken Kilo alabilirsin keske yogurt falan yeseaydin domates salatalik afiyet olsun
etimek tost ekmegi oluyo dimi
Merhaba kahvaltı yapmadım öğlen 2 saat 5 gibide 3 biber dolması yedim.Spor olarak Eminönü-Beyazıt Çarşısı-Kapalı Çarşı ve 1 AVM gezdim 10 km rahat yapmışımdır :)))
oh oh oh bende pek ozledim oralari ayyyy eminonu o sokakaralarinda kaybolmak bile cok guzel :))
sen naptin oralarda bisey icin hazirlik mi
mılleeet nerdesınız
bugunku yedıklerım
oglen : zeytınyaglı sarma
ayran
aksam : 2 puaca 1 cay
okadar :)
afiyet olsun cnmmm
sen bu giidisle aramizda en citir olcan :)
bende en sisko :)

merhabalar canlarim cigerlerim nasilsiniz iyi misiniz:KK68::KK68:
ben dun bombos salonda kendi kendime daha ne Kadar dusebilme rekoru kirdim
salonda biraz acele yururken bian ayagim burkulup iki dizimin ustune dustum dizlerimin derisi soyuldu parkede nasil bi basaridir anlamadim :)oturdum ustune bi guzel agladim oglum esim bana :KK57::KK57:Boyle bakip sakinlestirmeye calistilar ustune 30 dk sonra annemle konusurken babaminda isyerinde dusup diz kapagini kirdigini duydum Hazir evde oglum ve esim yokken yarida biraktigim aglamama devam ettim
bugun erkek kardesimin dogum gunu o da acemi birlik bitti annemlere geldi 10 gun kalip Usta birlige gitcek Sabah Sabah oturup ona da bi guzel agladim
anlicaginiz cok duygusalim bu iki gun birde insan uzakta olunca biraz daha dokunuyo duygusallasiyo
dunden beri heryerim agriyo surekli uzanmaya calisiyorum nolur nolmaz diye
sonra dun esimle ben bos ve duz yolda nasil dustum ona baya gulduk sakarlik var sende diye dalga gecerken 1 surahi dolusu suyu yere doktu ardindan 2 kase cerezi de doktu sanirim senden bulasti bu sakarlik dedim oturup bi guldum bi agladim
hafta sonum bol aksiyonlu ve de duygusal gecti anlayacaginiz :KK200:
ayirca yarin tarti gunu ve eminim cok Kilo aldim cunku cok sacma sapan beslendim bu hafta cok bereketsizdi pazartesiden pazara ne Cabuk geldik anlayamadim bile bendeki durumlar bu :KK45:

dunku menum:
kahvalti:
peynir ¨
domates
salatalik
2 dilim ekmek
2 kupa cay

ogle:
karisik meyve

aksam:
1 servis kasigi patates puresi
ustune yogurt ve pulbiber

spor yok

merhabalar canlarim cigerlerim nasilsiniz iyi misiniz:KK68::KK68:
ben dun bombos salonda kendi kendime daha ne Kadar dusebilme rekoru kirdim
salonda biraz acele yururken bian ayagim burkulup iki dizimin ustune dustum dizlerimin derisi soyuldu parkede nasil bi basaridir anlamadim :)oturdum ustune bi guzel agladim oglum esim bana :KK57::KK57:Boyle bakip sakinlestirmeye calistilar ustune 30 dk sonra annemle konusurken babaminda isyerinde dusup diz kapagini kirdigini duydum Hazir evde oglum ve esim yokken yarida biraktigim aglamama devam ettim
bugun erkek kardesimin dogum gunu o da acemi birlik bitti annemlere geldi 10 gun kalip Usta birlige gitcek Sabah Sabah oturup ona da bi guzel agladim
anlicaginiz cok duygusalim bu iki gun birde insan uzakta olunca biraz daha dokunuyo duygusallasiyo
dunden beri heryerim agriyo surekli uzanmaya calisiyorum nolur nolmaz diye
sonra dun esimle ben bos ve duz yolda nasil dustum ona baya gulduk sakarlik var sende diye dalga gecerken 1 surahi dolusu suyu yere doktu ardindan 2 kase cerezi de doktu sanirim senden bulasti bu sakarlik dedim oturup bi guldum bi agladim
hafta sonum bol aksiyonlu ve de duygusal gecti anlayacaginiz :KK200:
ayirca yarin tarti gunu ve eminim cok Kilo aldim cunku cok sacma sapan beslendim bu hafta cok bereketsizdi pazartesiden pazara ne Cabuk geldik anlayamadim bile bendeki durumlar bu :KK45:

:KK57:
canım ya allah askına dıkkat et kendıne cok uzuldum cok gecmıs olsun sanada babanada
kardesınede hayırlısıyla bı an once teskereler dılerım ınsallah hayırlı sekılde bıtırır gelır
cok dıkkat et bastıgın yere falan zaten halın yoktu evde cok tek kalmasan mı aslında :KK57:

afıyet olsun bol bol kan can olsun ınsallah guzel öğün gecırmıssın
etımegın dıger ısmı peksimet dı galıba hanı etımek tatlısı falan yaparlar onu suzme yogurtla yemegı severım ben :oops:
sankı kılo aldım bu hafta kolum sısmanlamıs hep gıydıgım elbısemın kolu olmadı
bıde karnım cıkmıs :KK57:
basenımde bı yayvanlasmıs
sıvılcemde cıktı
herseyede aglıyorum
kelaynak olan tek tüye mutand gozuyle bakan ben gogus ucumda ve gobegımde tuyler cıktıgını gordum
kısacası hıc kahrımın cekılecegı kalmadı :KK70:

Napıyonuz tombişler? :KK53:
Beni yakaladılar, siz beni bırakın kaçın :KK53:
Dün bir yerde okudum tahin-pekmez ve muz bebeğe kilo aldırıyormuş. Tabii sırf (!) bebek için tahin-pekmez aldım, veee yemek için gece 2 olmasını bekleyip yedim :cool: Yok ya benden adam olmaz, valla atın beni gruptan, arkamdan teneke bağlayın, "seni pis dobiş" deyin, dombili deyin:cool:

Ohh günah çıkarttım, şimdi yarım damacana su içip zıbarayım.
Herkese güzel bir hafta diliyorum, minnoşlara iyi bakın :KK60:

ay askolsun neden utancan canim benim afiyet olsun ama insallah aksam biseyler yemissindir ac kalmadin umarim

oh oh oh bende pek ozledim oralari ayyyy eminonu o sokakaralarinda kaybolmak bile cok guzel :))
sen naptin oralarda bisey icin hazirlik mi
Merhaba canım o gün akşam yiyemedim.
Hazırlık için değil canım gezmeye gittim alışveriş yaptım biraz.

X