- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
aynen dun canım nasıl ıstedı gıdıp alamadım :)Maşallah
Cocostara değil ha yürüyüşe
6km diye not alıyorum.
Sabah kahvaltıların çok tatlı ya kıyamam, lahmacunlar , mercimek köfteleri falanAntep'ten Urfa'dan yazıyor gibisin Antep'te de sabah sabah ciğer yenir mesela
Ben kaçtım, iyi geceler
aa bdv yuzunden mi olsun zaten cok gecmis yok kapatirsin arayi canim :))ah canım ah biri bana carladı kibledım onu degıl benı banladı bırı
hoca bana taktı kac oldu banlıyor benı
sebebı polımıge gırmemmıs sanırım tek basıma polımıge gırıyorum sızofren oldum ben :)
katılamadım sıze
acıgı kapatıcam ınsallah
bende cok seviyorum memleketimin tatlariniaynen dun canım nasıl ıstedı gıdıp alamadım :)
anteplıyım
sabahları nohut durumu cıger kavurması kısırsabah aksam farketmez her türlü
ay sen gel buraya bana gel mısafırım ol ben senı gezdırım sana yemekler yapım tatlılar yapım :)aa bdv yuzunden mi olsun zaten cok gecmis yok kapatirsin arayi canim :))
bende cok seviyorum memleketimin tatlarini
birde insan Yurtdisinda olunca herseye daha bi hasret kaliyo :))
ben fazla yiyorum canim hahaha zaten bu topigi acma sebebim kendimi dizginleybilmek icin@gel_pcpc guzel beslenıyorsun valla dolu dolu gecırmıssın masallah
ben butun gun yatıyorum hareketsızlık perısan ettı benı
ay sen gel buraya bana gel mısafırım ol ben senı gezdırım sana yemekler yapım tatlılar yapım :)
hamiş hamiş
ayy cok guzel olurdu valla bide bi kunefe ismarlar msiin bana kardesim hatayda acemi birligini yapiyo dedim git kunefeyi yerinde ye benim yerime hahahaha
antepte mi yasiyosun cnm oranin yuvalama corbasina hastayimcok severim antepli akrabalar var yapardi of of of
cigkofteler falan oyoyoy hahahah bak tok olmama ragmen su yuvalama tarifini bi bakcam netten sonrayok anam yok ben Adam olmam
ay insallah yaa ama en onemlisi emzirmek ve kendine Hakim olup azicik spor yapmak sonra zaten citir olmamak icin bir neden yok :)
yuruyus cok onemlı hıc aksatmamak gerek sımdıde dogumdan sonradaay insallah yaa ama en onemlisi emzirmek ve kendine Hakim olup azicik spor yapmak sonra zaten citir olmamak icin bir neden yok :)
evet biliyorum canim ama ben nereye gitsem kunefe yemek istiyorum favorim kunefe tabi bol antep fistikli baklavaya da hayir demem :))
künefe aslında hatayındır onlar cok guzel yapar antebın baklavası şöbiyetı bol fıstıklı kadayıfı ve fıstık ezmesı meshurdur
bunların yanında kunefe de yersın tabii ıstedıgın kunefe olsun senın :)
ben cok cıddıyım benım cook arkadasım var gelır kalırlar bende gezdırırım yer ıcerız kendı ellerımle yaparım her antep yemegını :)
yuvalama yı bende cok yaparım haftada 2 kez mutlaka yenır bızde içli kofte, lahmacun, kebap ,sogan kebabı , patlıcan kebabı ,fırın yemeklerı , ali nazik ,semsek,, peynır böreyı ,zeytın boreyı :)
canım cektııııııı
ya sen daha cok basindasin o nedenle bu halsizlik gecer 3 aydan sonra o Zaman baslarsinyuruyus cok onemlı hıc aksatmamak gerek sımdıde dogumdan sonrada
bı popomu kaldırabılsem dunyayı kurtarıcam da
yuvalamanın puf noktası cok kucuk yuvarlamalısın bı kasıkda 15 tane falan olmalıevet biliyorum canim ama ben nereye gitsem kunefe yemek istiyorum favorim kunefe tabi bol antep fistikli baklavaya da hayir demem :))
ay biz bu konuyu kapatsak mi blantisi olanlarin bulantiisi gecip yemek yemeye baslicaklar hahahah
o Zaman su yuvalamanin bi puf noktasi varsa alayim senden canim :))
denicem insallah bos bir zamanimda tesekkurler canimyuvalamanın puf noktası cok kucuk yuvarlamalısın bı kasıkda 15 tane falan olmalı
bıde etli guzel olur sadesı o tadı vermez
yogurdu ekşimiş olmamalı
yapmak cok kolay aslında bıldıgın etlı yogurtlu corba tek farkı ıcındekı yuvalanan pirinç :)
vay masallah cok guzel vermissin canim tebrik ederimGünaydın herkese sabah tartıldım 67.7 çıktım 300 gram vermişim
anam 2 Kilo mu gitmis hay masallah ay sanirim bi ben veremicembende ac karnına nefesımı tutarak tartıldım 83 :)
tartıldıkdan sonrada bı kase yogurt yedım
200 gr vermissin canim hic yoktan iyidir tebrik ederimGünaydın kızlarsabah tartildim 74.8 kilo almamisim haftaya da inşallah almam.bu aralar salatalıkla kanka olduk bol bol yiyorum midemede iyi geliyo