Ne yemek adları geçmiş öyle ya
Katmer tatlısını unutmuşsunuz, bilmem yediniz mi? Genelde gerdek öncesi damada yedirilir, o kadar kalorili ve enerjik bir şey
Aman neyse sizin muhabbetiniz kınamaya gelmişken, ben yemek adı sokuşturur oldum he
Cuma yediklerimi unuttum ama epey bir aile hekimliğine yürüyüp geldim sanırım 7kmydi. Tansiyonum benim hep düşüktür, orada da 8-5 çıktı "oh oh" ne güzel" dediler. "5-3" çıksa altın takacaklar zaar çok hoşlarına gidiyor düşük
Ödem testi yaptılar, sende her gün kendini parmakla (ayy ne ayıp oldu) yani bacağını falan parmakla ödem testi yap dediler.
Şeker konusunu konuştuk. Karatay ne kadar tatlı olsa da ben dedemi şekerden kaybettim, babamda da hafif var, o yüzden şeker yüklememi yaptıracağım. Yalnız ben aile hekimliği yapıyor sanıyordum, hastaneler yapıyormuş, bir 10 gün sonra gidip şeker için randevu alacağım.
Başka?...Ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum o yüzden güneşte fazla durmam beyin kanaması riski yaratabilirmiş o yüzden 10 ağustostaki güney tatilimiz yalan oldu gibi.
Cumartesi çirkin ördeğimi gördüm, sırt üstü yatmış, ellerini kaldırıp indiriyordu, yeni uyanmış gibi dedi doktor.
"Hayırdır gözündeki çapağı mı gördün?" diyecektim, sustum.
Özelin ultrasonu çok kötü ya, yayın zamanı bitmiş cine5 ekranı gibi yeminle ama sağlık durumumdan dolayı el mahkum gidiyorum.
Bugünden itibaren daha sağlıklı ve kaçamaksız beslenmeyle geri geldim.
Kahvaltım cevizli, bir şeftalili, 2 yumurtalı ve 3 zeytinli son derece saçma ve alakasız bir tabaktan oluşuyordu
Fotosunu atacaktım ama mideniz bulanır, "ayy şeftaliyle zeytini bir de aynı tabağa koymuş hıyarto" dersiniz diye çekmedim.
Neticede her besin midede zaten birleşmiyor mu ellaaaam diye çemkiresim de gelmiyor değil ha
Neyse hepimize güzel bir gün olur inşallah.