Memleketini terk ettim ama okul bitmedi ailenle konustunmu peki napicaksin dusuncen ne?yok okadar üşengecimki ailem benim yanımdahala sorunlar halolmadı hala konuşmuyorum telafi etmeye çalışıyor hemde bayaa bayaa başarılı ama odun odundur işte ağzına alıpda bi zöür dileyemedi bende bişeyler koptu gittii sanki ilkkez bu hisleri yaşıyorum soğuk kanlılıkla kendimi izliyorum öyle sanırım saldım herşeyi pes etti bünye sen ne alemdesin okul bittimi terkettinmi memleketimi
Bencede yerin yurdun belli olsun
Sen fena siyirmissin kanka
dr a görünsem mi ama daha önce denedim pelerinim yüzünde göremiyor
Bencede yerin yurdun belli olsun
dr a görünsem mi ama daha önce denedim pelerinim yüzünde göremiyor
Kanla sen bakirkoyde birkaç sene kal bence
Kanla sen bakirkoyde birkaç sene kal bence
geçen sene tacımdan roket atıp yıktım ben orayı
geçen sene tacımdan roket atıp yıktım ben orayı
Aferin kis yus puan sana
Temmuz ortssindan ağustos sonuna kadar ordayim yildiz teknikten alican orasi hangi tarafta bilmiyorum cinem
İyi oglenler
Biraz daha iyiym Cnm sen nasilsin
Ben varim
Memleketini terk ettim ama okul bitmedi ailenle konustunmu peki napicaksin dusuncen ne?
kisme var mı:26:
tabikiiBen varım olur muu?
kisme olmak istiyorum nereye başvurcaz
tabikiitanışalım ben peri 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum yarın sınavım var neyse
çok neşeli bıcır bıcır biriydim depresyona girene kadaröyle
tabisii bana
tabikiitanışalım ben peri 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum yarın sınavım var neyse
çok neşeli bıcır bıcır biriydim depresyona girene kadaröyle
tabisii bana
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnbaşvuruyom vuruyom vuruyom vuuurdummmmm
Alanım tm ama hepsinden giriyorum:26: 2.senem korkuyorumMerhaba bende öğretmenim lisede. Hangi oturumlara katılacaksın? Depresyona girmene gerek yok hayat devam ediyor nasılsa.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Alanım tm ama hepsinden giriyorum:26: 2.senem korkuyorumSosyolog olmak istiyorum kararsızım
Yakın arkadaşlarımdan biri sosyolog. Bence güzel bir seçim. Boşver bu kasvetli konuları.Var mı takıntın
Ne yapıyo peki boş kalma ihtimalim var mı:26::26::26:
Çok var...
Çok takıntılıyım...
Hahahaha ben erkek arkadaş manasında sormuştum. Rehber öğretmen olarak çalışıyor. İş bulma dönemi biraz uzun sürmüş. Kolay yoldan bulan yok ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?