TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Bu soruyu sorduğuna pişman ediyim mi abla seni :52::52::52:
O yok ama hoşlaştığım var:23::23: Açıldım çocuğa :9::9: Büyük ama çocuk 24 25 :27: 2 yıldır hoşlanıyo benden içten içe:16:
Çocuk bana çok istiyorum çok niyetim var ama babanla aramız iyi:ssz: Duyarsa hoş olmaz dedi:ssz:
Bugün çalıştığı markete gittim.Çocuk tabiri caizse eşek gibi hiç gözünü ayırmadan bana baktı ve peşimde idi.
Bir ara kapının köşesinden gizli bakan gözlerini gördüm:27: Arkadaşım hayvan gibi seviyo seni dedi :52::52::9::9::9: Ama yok çıkamıyoruz:ssz:
Yine mesaj atıcam ama niçin eziyet ediyorsun diye:9: İçimde kalıp dert mi edicem:52:

Sınavdan sonra at gitsin. Düzgün bir çocuğa benziyor babanı bile hesap ettiğine göre. Ne iş yapıyor?

Sınavdan sonra at gitsin. Düzgün bir çocuğa benziyor babanı bile hesap ettiğine göre. Ne iş yapıyor?

Pazartesi atacağım.
Çok düzgün..2 yıldır ilgisini fark ediyordum alay ediyodum:17:
Bende tutuldum:5:
Başı hep yerde ve aileme aşırı değer veriyor..
Kasiyer:17:

Bu soruyu sorduğuna pişman ediyim mi abla seni :52::52::52:
O yok ama hoşlaştığım var:23::23: Açıldım çocuğa :9::9: Büyük ama çocuk 24 25 :27: 2 yıldır hoşlanıyo benden içten içe:16:
Çocuk bana çok istiyorum çok niyetim var ama babanla aramız iyi:ssz: Duyarsa hoş olmaz dedi:ssz:
Bugün çalıştığı markete gittim.Çocuk tabiri caizse eşek gibi hiç gözünü ayırmadan bana baktı ve peşimde idi.
Bir ara kapının köşesinden gizli bakan gözlerini gördüm:27: Arkadaşım hayvan gibi seviyo seni dedi :52::52::9::9::9: Ama yok çıkamıyoruz:ssz:
Yine mesaj atıcam ama niçin eziyet ediyorsun diye:9: İçimde kalıp dert mi edicem:52:

Olaylar olaylar:37:
İnşallah beraber olursunuz:32:

Öyle yada böyle çıkıcam çocukla :27: Çıkmam lazımm:5:
Çok düşünüyorum onu..Bugünde anladım ki beni seviyor:17:

Hayırlısı olsun. Daha önce hiç buluşup konuştunuz mu? Sana uygun birisi mi? Ailene? Okuyor mu?:52::52::52: Bak ben seni pişman ettim sorularımla:34:

Hayırlısını iste bee çıkıpta çok üzülme sonra:34:

Bu zamana kadar eğitimli eli yüzü düzgün bii sürü kişi teklif etti..Lakin hiçbiri bana bakarken kızarmıyodu ve bana bakmaya utanmıyodu..O yüzden inşallah bu hayırlım olur,bide benim olur:27:

Hayırlısı olsun. Daha önce hiç buluşup konuştunuz mu? Sana uygun birisi mi? Ailene? Okuyor mu?:52::52::52: Bak ben seni pişman ettim sorularımla:34:

Hayır hiç öyle muhabbetler olmadı abla aşırı derece de utangaç beni görünce çok kızarıyor.
Bide konuşacak mıyız bi ara yanına gittim rahatsız etmedim değil mi dedim başı yerde yok yok hanımefendi dedi:9:
Okumuyor sanırım,beraber olursak açıköğretim okumasını isteyeceğim:31:
Aileme değil galiba,benim ailem yaşadığımız yerin ileri gelenlerinden diyeyim,o yüzden çok çekiniyor..:5:

aslına bakarsan bi an önce burdan kaçıp gitmek istiyorum ozaman nefes alacağımı düşünüyorum gözümde hiç bişi yok ama herkes bu nedenden evlilik bitmez diyo ya aldatması dayak yemem işkence görmem gerekiyormuş ancak öle boşanılırmış bunları geçde ben kızıma kıyamıyorum bilmiyorum ne yapacağımıda sürekli uyuyorum çok iyi geliyor gerçekden kafam içim karma karışık halim yok

bende cok duydum o lafları. dövmüyor sövmüyor daha ne istiyorsun erkektir duygularını gösteremez erkektir öyle olur böyleolur... eee? kadındır kapris yapar kadındır ilgi bekler diyen var mı yok. ve bunları söyleyenlerin hepsi kadın olmasına rağmen. eski nesil şunu anlamıyor, evlilik sevgi bittiğinde biter. aldatma sevgiyi bitirdiği için evliliği bitirir. şiddette öyle.

$Kerem-Bursin-017.jpg........

Slm Tolinnn:3::3: çat diye dalmak serbestmiş daldım bende tolincim öncelikle topiğin hayılrı olsun sana çokkkk tşk ederim canımın çok sıkkın olduğu bir zamanda tesadüfen senin yorumlarını okumuştum ve tebessüm etmemi sağlamıştın cnmmm sakın buralardan kopma olurmu:38: herkese iyi pazarlar dilerim:16::16:Muneyii de fazla kızdırmamaya çalış sensiz kalmayalım:29::29:

Slm Tolinnn:3::3: çat diye dalmak serbestmiş daldım bende tolincim öncelikle topiğin hayılrı olsun sana çokkkk tşk ederim canımın çok sıkkın olduğu bir zamanda tesadüfen senin yorumlarını okumuştum ve tebessüm etmemi sağlamıştın cnmmm sakın buralardan kopma olurmu:38: herkese iyi pazarlar dilerim:16::16:Muneyii de fazla kızdırmamaya çalış sensiz kalmayalım:29::29:
Aaaa tesekkur ederim seni biraz mutlu edebildiysem ne mutlu bana yok yok gitmem biyere sende uğra buralara sik sik:38:

Back